• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Åh, vad roligt! Trash the dress bilder skulle jag också velat ha gjort, men lyckades nog trasha klänningen ialla fall på bröllopet. Den skulle användas ju! Ska bli kul attt se bliderna!

    tACK FÖR KAKAN, DEN SMAKAR HIIIMELSK! mMMM! (Oj, skrek visst lite, men så god var den..)

  • Hvidbrud

    Leksi: Usch vad tråkigt attt vara förkyld! Krya på dig!

    Ninnis: Klart att du ska få den tiden! Kan du inte hänga på låset och hoppas att de kan ta in dig bara sådär?

    Jag är huuuungrig... har ätit glass med pankaka... Det var bebisen som ville ha det, inte jag. Lovar! Måste ner och handla riktig mat, men jag orkar inte riktigt... Men, jag måste till apoteket och köpa något mot halsbränna för det är riktigt obehagligt på kvällen nu att jag faktiskt kräktes härom dagen och det vill jag inte igen. (kanske därför jag vill , öh, menar bebisen, vill ha glass och annan "snäll" mat). Nog bäst att fråga personalen på apoteket, så jag får något bra som bebisen också tål... (det sägs att man får halsbränna när bebisen får hår... en liten lurvtuss!)

    Blomman: Åh, gratulera din son till Guldpingvinen! Tror inte det fans när jag var liten, vi tog guldgrodan och guldfisken och nått fyrkantigt blått... Min syster hade en sån tavla som man skulle fästa dem på i blå velour...Hoppas att ni hittar någon som kan sjussa honom i morgon!

    Jenny: Åh, ok. Klart att stockholm också är semester, det är ju helt upp till vad man gör. Brukar själv ta mig en semesterdag i stan ibald. Gjorde det i KPH i alla fall. Såg turistgrejer och gick promenader i parkerna. HAr inte hunnit det i Malmö ännu, men jag känner mig som en turist även här ibland!

    Andbeoynd: Hur satt klänningen??? Som en smäck kan jag tänka mig! Åh, vill också ha brudklänning!!!

  • Hvidbrud

    Godmorgon! Eller god förmiddag, kanske...

    Andbeoynd: Åh, jag missade klänningen... Men jag kan vänta till bröllopsbilderna kommer, om du lägger ut dem... Det är ju inte så lång tid tills de är klara. Wiiii!!!

    Nuvalucol blev det. Fick inte jätte mycket halsbränna, men när jag märkte att det var påväg tuggade jag i mig en pilla och sov som en ängen. En STOOR valliknande ängel som väkte sin stackars man tusen gånger när den skulle ta sats och vända sig om i sängen och landa med en duns på hans arm, eller knä eller annan kroppsdel som förvirrat sig in på min halva... Stackare...
    Han fick en god nyhet från sitt arbete igår. han får 2 extra veckor pappa ledigt ut över de två obligatoriska (danska regler). Så nu ska vi vara hemma en månad och gå och pussla om vår lilla bebis tillsammans. Myyyysigt!

    Blommis: En Havsörn! Oj oj oj oj! Det har jag aldrig sett! De måste vara enormt pampiga! Tur att katter har så bra instinkter att de sprang och gömde sig fort som (k)attan!

    Vilemoa: Välkommen till bebistråden!
    Ni får inte sluta med tanttråden, för den är så rolig att titta in i ibland (jag tjuvläser och känner er ju liiite redan på så sätt... )

    Polen har jag inte varit sedan jag låg i mammas mage. Hon trode att det var maten det var nått fel på när de var där, sen visade det sig att det var jag som spökade bland hennes hormoner. Hi hi... Men komagesoppa var kanske inte det godaste att äta gravid eller ogravid.

    Ninnis: Hoppas att ni hade det mysigt i Malmö igår!

    Ingis: Åh, det låter som om ni har det jättemysigt där uppe! Härligt med kompisar! De skämmer väl bort dig ordentligt nu, va´?
    20 dagar kvar... Iiiihh!

    Igår var där tre små killar som sprang runt och lekte på gården. De var kanske 3½-4år. De spottade mig när jag kom vaggandes och stirrade med stOOra ögon. Den ena killen vågade sig fram och sa: Har du en bebis i magen? Ja, sa jag. Så började han klappa min mage med lin lilla hand full av ömhet... Det var lite konstigt men också lite mysigt.
    Snart ska alla ner och kika i vagnen och prata bebis språk med min bebis... Shiit, jag är rädd för att jag kommer bli lite väl överbeskyddande när det blir dags.

    Oj, nu får jag sluta innan jag fyller en hel sida själv...

  • Hvidbrud

    Lanovia: tack för sconsen! Det smakar ju bara så gott!!!! Mmmm...

    Själv bakade jag äpplekaka med vaniljsås... Perfekt efter pankakorna med glass Men jag åt lax och nypotatis också, så det var inte bara onyttigt.
    Bjuder på kall äppelkaka idag! Varsågoda!

  • Hvidbrud

    Andbeyond: Då är hon ju stor nog att kunna bli luftad lite...
    He he! Tänk att skrida in i kyrkan med sin redan trashade klänning! He he! vilka miner!

  • Hvidbrud

    Inledd av din pappa i nån färggladkostym med cymbaler och trumpetorkester bakom er... såg jag helt plötsligt tydligt framför mig... hö hö...
  • Hvidbrud

    Ja, det var ju skönt att höra! Många tanter blir det! tycker mig få mer och mer kontakt med min inre tant ju längra jag varit gift. Och med ett gäng sköna tanter så är det helt skönt. Min mans kusin undrade vad deras dotter skulle kalla mig, då svarade jag Tant-***** Utan tvekan. Ville jag nu verkligen bli kallad tant undrade de de då. Jo, sa jag, det vill jag. Tanter är coola!

  • Hvidbrud

    Jepp! *Och hunnit hem med mitt lilla knyte... köpte kläder i st 50 i går. hon kommer nog att väga omkring 3250g... liiiten

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan