• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Bebisen flyger iallafall gratis på många flygbolag fram til 2 år om de sitter hos dig. Kan verkligen förstå att du blir lite nojjig
    Måste du åka med? Klart att det inte är kul att stanna hemma när alla andra ska ha det roligt och fira, men om du får magknip av bara tanken gumman, så tycker jag att du får vänta och se. När bebisen är ute och allt visar sig att det är som det ska, så verkar det nog mycket mer lätta att se vad som är det bästa. Du är gravid, gumman, klart att du reagerar som du gör! Du vill skydda ditt barn.
    (Kommer ihåg hur det kändes att tänka på att vi skulle flytta EFTER bebis var född. Jag höll på att få krupp och hysteriska anfall och tårarna sprutade, nä, det skulle vara flyttat och det skulle vara stabilt)
    *kram till dig gumman* Vet inte om detta hjälper över huvedtaget, men jag förstår dig så väl!

  • Hvidbrud

    Vilemoa: hade ju räknat med att klämma ut en 4-kilo-bebis om jag gått tiden ut+1vecka... Nu blir hon lika stor som jag när jag föddes.
    Är 50 för litet??

  • Hvidbrud

    Hon kommer att vara 13 dagar för tidig. Allt för att inte riskera att förlossningen går igång av sig själv.
    Moderkakan ligger i nedre bakvägg och är väldigt tjock sa läkaren, kanske är det därför jag ser ut som om jag skulle ha fött tvillingar för 10 dagar sen Har gått upp 18-20kg... Men jag känner mig bara stor och gravid och lite svullen inte så tjock, så det räknar jag med att de kommer att försvinna fort. (hoppas ).
    Läkaren beräknade hennes vikt enligt måtten från UL, så 2500 nu borde stämma bra.
    Ja, de växer ju till sig de små liven. 9,3är ju fint, lagom tungt att släpa runt på . Min väninna födde i nyår och han vägde 11kg i maj... Det var en stooor bebis!

  • Hvidbrud

    Hej Ankan! He he, fick du dig en extra dush? Kul att få upp bliderna, bättre sent än aldrig.
    Åh, det är så sköönt at rensa ut allt det där djiksjdkdjw, så blir där plats till nytt kdjkdj! HI hi!

  • Hvidbrud

    Ja, 11kg är mycket! Måste komma ihåg att sträcka ut och träna lite extra för att inte slita ut kroppen.
    Vad jopbbigt med foglossning. Bara lite öm i symfysen när jag ska sätta igång maskineriet, men det är ju inget att klaga över... tänk vad fantastiskt det är att kroppen klarar att skapa ett helt nytt liv! Om det inte skulle göra ont så skulle det vara konstigt tyckr jag.

    Ankan: *stårfortfarandeochvisslarisanden*

  • Hvidbrud

    Nä det är ju det de säger.. känner mig lite snyltad på förlossningssmärtan, men, men... det kanske är lite knäpt?

  • Hvidbrud

    Nej nej, det lät inte hårt, tyckte jag. tror inte att min man skulle åka utan oss heller
    Skönt att det käns skönt efter att ni snackat. *kram*

  • Hvidbrud

    Jag vill också att ni ska bli gravida! NU!
    Jo, jag är jätte glad för att det finns snitt, det blir säkert jätte bra!

    Vill också gärna resa med barnen, maken är lite mer hemvan än jag, så vi får se... har en plan om att ta till min syster i schweiz i februari, men vi vill kanske nån stans där det är lite varmare. Får se... En sak i taget.

  • Hvidbrud

    Oj, vilken dag blommis. Nu när vi redan står här och visslar så stannar jag lite till!
    Vad häftigt att handpenningen är klar också! Shiiit! Tänk att du ska flytta in i det underbara sagohuset som man nästan inte ens vågar drömma om! Wow! Så mycket plats du kommer få omkring dig! KAn tänka mig att en super tant som dig kommer att blomstra som bara den!

    Andbeyond: Jag är här nere den 19/9, vill gärna ta en fika, men det beror ju helt på hur situationen ser ut då.

    Vaknade av att jag slog min stackars man i huvudet i natt... stackals karl! Drömde att jag var på museum och kolade in några möbler i så trängde sig en fransk kille sig framför mig så att jag inte kunde se, tog tilbaks min plats med en sur min, då la han armen om mig och drog mig till/mot sig och höll fast och sa, "i want to touch you so much" Jag började slå lös på honom så att han skulle släppa- tyvärr rörde sig vist mina armar med i drömmen så min stackars man låg på fel ställe och blev bankad i huvudet... Usch! Det är ganska skrämande vad man kan göra när man sover. Tror att drömmen var en efterdyning av den äckliga mannen i köpenhamn som ville lyssna på magen? Blä! Tur att det var en dröm ialla fall!

    Bruttan: Vad härligt det låter med ensamkväll med bästisen! Det är det b¨sta!

  • Hvidbrud


    Ska till brossan och grilla i dag. Kraftor till förrätt. Mums. Maken är lite trött och vill helst inte med, men han måste, har jag sagt. Min bror har bjudit honom massor med gånger och han har inte kunnat komma med, så denna gången har han ingen ursäkt. Men vi kan ju gå tidigt...
    Ska till systemet och köpa nått gott alkoholfritt. Kanske skumpa och några öl och snaps till de tre killarna som dricker... Tror inte att snaps kan ersättas av nått alkoholfritt. Blä!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan