Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hvidis: Ja hur kan man ha så ONT i höften på morgonen....känns knäppt nästan....för man ligger ju inte hårt direkt..
    Längtar osså masor efter att få ligga på mage....o det SKA jag göra.....hoppas bara att tuttarna inte blivit störtömma direkt...måste ju bara få sova liiiiiiiiiiiiiiiite på mage!

    Åhhh lanovia...*kramar om* Misstänker att du kanske gråter ännu mer pga kramen...men ändå...*kramar mera*
    Det är bara för makarna o nära o kära att hålla ihatten o ha säkerhetsbältet på när de är nära gravida kvinnor....sydväst o gallonställ är kanske bra....för man kan tjuta för precis ingenting!

    Whiteboard lät rätt smart, fjällbruttan!
    Det var inte en elklippare du körde med sist va? Har annars hört att det är ett klassiskt misstag att klippa sönder kablen till elklipparen....
    40 kubik är en del att beta av....hur många säckar är det o ung vad tar ni betalt för det? Lite nyfiken för vi ska ev ha kamin i huset....

  • ingenjörsbruden

    Nä nu ska jag dra o reklamera en blöjhink som jag lyckats vandalisera....hur klantig kan man bli liksom! Hahahahaha
    Den är eg gratis så vi har köpt refiller så vi MÅSTE ju få en ny hink eller hur!?

    O sen ska jag köra en liten sväng o träffa Nalle Phu 40!
    Ska bli kul!
    Många okända människor som man träffat irl fr BT i år!

    på er alla!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-08-06 13:33:54 följande:
    Här är jeg. tittar bara in lite snabbt. Sur på min man, men det går nog över när jag får lite perspektiv på det. Hatar att känna mig hjälplös och inte kunna göra någonting själv. Längtar bebin är ute och att magen har vuxit ihop igen, så jag kan göra någonting själv utan att känna mig så jävla beroende av andra hela tiden!
    Instämmer fullständigt!
  • ingenjörsbruden

    Hej flickor!

    Var iväg hela dagen igår o besiktigade en av Malmös ursprungliga hus...byggt 1700talet o har idag bara 4 tunnland mark kvar vid ribban....hahahah ja det var helt galet så stort det var....RIKTIG herrgård.
    Körde inom McD o inhandlade lunch vid 15....lite väl sent...men jag hade ätit upp båda mina mellisar innan så jag var helt ok i blodsocker.
    Körde in till min syster o var smakråd inför glasögonköp till syrran o båda döttrarna.
    Så jag var trött som ett ösregn när jag kom hem...men åkte med maken o kikade på tomtarbetena.....wiiiiie de har grävt lite mer nu o där är rätt mkt stoooooora stenar....vill spara en o ha i trädgården sen!
    Sen blev det lite egentid....pedikyr, kroppsscrubb, inpackning o en lång skön dusch. o så tvingade jag maken att laga kvällsmaten...om jag lagat mat 3 kvällar i rad så får han osså bidra med ngt...tacos blidde det!

    Verkar som att många tagit semester idag. Är lte avis!
    Lanovia: Hoppas att din semesterdag blir solig, skön, slapp o mysig! Ta en bra bok o lägg dig en stund i solen på gräsmattan!

    Ninnis: Förstår om du somnat på flygplanet.. Hahahah det hade jag gjort!

    Ja hur får man ihop sin tid.....har av min syster fått höra att som mamma så blir man supereffektiv...man effektiviserar familjen, maken o sig själv mkt bättre än innan man får barn.
    Men träning....visst konditionsträning kanske behövs...men att vara med barn osv är rätt fysiskt krävande....bära, lyfta plus allt hushållsarbete som osså ska göras....icke att förglömma.
    Men man MÅSTE få till lite egentid.....om man inte TAR egentid redan från början/tidigt så tror jag man har ännu svårare för att börja TA egentid när barnen blir större.....
    Syrran har alltid släppt allt o hjälpt barnen osv....o det säger hon att det straffar sig nu....barnen blir sura när de inte får svar/hjälp direkt...så man ska inte curla för mkt för barnen.
    Guuu så många "fina" tankar jag har om barnuppfostran osv...hahahaha ska bli intressant o se om jag över huvudtaget reder ut att vara mamma!

    Blommis: Va du är flitig o duktig! Rent ut av en "Flitig Lisa"! Var rädd om dig bara! ÄR så spännande att höra allt du gör/hinner med på en dag....man ligger rejält i lä känner jag!

    Ja just det...min date med Nalle Phu!
    Det var superdupermysigt! Blev bjuden på en mjukglass=vägen in i Ingis hjärta! Sen satt vi o snackade i solen i 1,5 h!
    Jättemysig o go tjej! Men det visste jag iofs redan!
    Tror nallis startaden en annan tråd för alla frågor som dyker upp i början av pluss-jagandet.....här inne så pratar vi ju rätt mkt OT mellan varven...hehehehehe!

    KRAMAR alla goa brudar här inne!

    Nääää FRUKOSTTAJM!!!!

  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Inför pyjamas på maken....en t-shirt som du syr in en tennisboll i ryggen på...så undviker han själv att ligga på rygg o snarka!
    O så kan den kanske funka som lite tortyr om du nu är lite irriterad på maken...hehehe

    Hahaha rosa gardiner!!! Blir säkert superfint! En av tjejkompisarna HATADE verkligen rosa o sa ALLTID att OM hon fick en dotter så skulle hon ALDRIG BEHÖVA ta på sig rosa kläder......hahahaha gissa om hennes dotter ÄLSKAR rosa o Hello Kitty! Riktig liten princessa!

    Din amningskudde lät jättefin!
    Du verkar inte ha några större problem att sysselsätta dig direkt!
    10 dagar kvar till lillmuffin! *wiiiiieieee*

    Trist att maken inte får stanna över natten....tycker det suger! Det är ju för fasen då man behöver dem som mest!!!!!
    Speciellt efter ett kejsarsnitt!!!

    Lanovia: Hahahahaa skulle inte vara förvånad...men nä ingen baksmälla idag....tror att det var ompysslingen av mig själv som gjorde susen!
    Men ja...hade gärna varit hemma ikväll...men svärfar fyller 64 så vi ska dit o äta middag....jaja....är väl bara lite trött just nu....det blir säkert supertrevligt! *positivt tänkande*
    Tror att allt ditt "duracellande" är lite förstadium till "boandet"..... Men försök att inte göra ALLT på en gång....skriv en lista o ta det som är viktigast....o ta bara någon sak om dagen osv.....
    Var rädd om dig!

    Jenny: Det är visst supervanlig med den där "luften ur ballongen-känslan" efter bröllopet...jag hann inte med någon sådan.....dels hade vi julen tätt inpå o så flög vi iväg på smekmånaden dan efter julafton!

    Daa: Hoppas de ordinare indianerna hittar rätt nu....*håller tummen o ritar både karta o hänger upp vimplar så indianerna ska hitta*

  • ingenjörsbruden

    Jag vill osså ha Whiskey!!!

    Hvidis: Ta en tur till kyrkan....det är faktiskt väldigt mysigt o rogivande att bara få gå in o sätta sig i en stooooor tom kyrka.
    Ngt man borde göra oftare!
    Rek varmt Sankt Petri-kyrkan som borde ligga ganska nära er lgh.
    De är jättevacker o brukar ha öppet för turister mitt på dagarna.
    Caroli-kyrkan har jag själv inte varit inne i...men där ska hållas underbara julkonserter vet jag!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-08-07 10:53:02 följande:
    Ja, den ligger precis här och är jätte fin. Sitter och "andas" där inne ibland, men idag är det nått mer som krävs. Saknar det Asiatiska sättet att visa sin vördnad på. Här "händer det" ju inget, inte de där ritualerna och den vackra chantingen som får en nästan i trans.Det får nog bli en "pata-pata" dag hemma på dansgolvet istället! Brukar ge samma effekt!
    Hahahaha jo det är sant..men med rätt prästs "malande" så får man nääääästan samma effekt!

    dansa lite för mig med!!!
  • ingenjörsbruden

    Ninnis: Elefanten som bajsade på pallen....ehhh var det ett av tricken?! I sådanafall är jag osså impad!

    Jenny: Stickning utomhus i detta vädret låter underbart!

    Blommis: Jisses vilka friggebods-associationer! Inget vidare men ja...tur att ni inte tar den med er!

    Hvidis: Ojdå....eeeh ja förstår att du är lite skeptisk....släkten är ju härlig men kanske inte boende hos sig i flera dagar....o kanske ännu värre när man är nyförlöst osv....
    Jag o maken har pratat lite om upplägget inför o efter förlossningen.
    Vi har inte tänkt meddela någon när vi åker in....blir säkert mitt i natten ändå.....men efter förlossningen så ska maken mms:a o sms:a ut nyheten till våra familjer.
    Men besök har vi inte tänkt ta på sjukhuset.....tror att vi behöver de dagarna för att komma varandra nära o ta igen oss.
    Oavsett hur bra jag mår så vill jag hellre bara njuta av vår tresamhet de första dagarna.
    Sen när vi är hemma igen så är besök välkomna....men inte alla på en gång. O det är osså makens uppgift att portionera ut besöken så det inte blir för jobbigt för oss.

    Ankis: Wieeee prutning! Kanon!
    Farligt med nära till affärer.....hehehe mitt jobb flyttar in till central Lund nu i början på sept....det kommer att bli GALET nära till shoppping....hoppas att lönen ökar i samma takt som shoppingen...hahahaha!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan