Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    lanovia 08 skrev 2009-08-11 13:17:14 följande:


    Nä det är inte alltid så lätt att få till det där med ledigheten. Vi får väl se hur vi lyckas. Förstår att du inte vill börja jobba i juni. Nej, va du tvungen att svara så?? Jag ville ju höra gå och köp lite godis då. Jag har både frukt och macka som ligger här och tittar på mig...Enligt min första (moraltant) BM så är ju inte frukt bra heller för det är socker i det med. NÅgon som jag dock har ignorerat.
    Hahahaha...ja din första BM verkar vara lite lätt rabiat!!!
    Frukt är bra...men man ska ju så klart inte överkonsumera det heller.....exotiska frukter ska man försöka att inte äta så mkt av.....det är ju mer fruktsocker i dem.

    Klart du ska gå o köpa lite godis!! Köp kolor...de varar så himla länge! Hihihihi
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-08-11 15:10:52 följande:
    Kan man vaccinera sig mot svininfluensan när man är gravid??När de nu framställt det....har fått erbjudande från jobbet...
    Hmmmm...ja som lanovia skriver....man vet inte hur det påverkar.

    Kan säga att OM jag inte vore gravid o fick erbjudandet om vacc så hade jag inte tagit det.....tror att det är bättre att bygga upp ett eget immunförsvar.....visst man skulle säkert bli superkass....men vad jag kunnat läsa mig till så är det inget speciellt med denna influensan förutom att ingen har antikroppar mot den...så ALLA kan bli sjuka....o DET är inte bra om man ser till samhället...busschafförer, tåg, sjukvård, polisväsendet, brandkåren, elbolagen, vattenförsörjning osv...

    Grå katt: Alkoholen försvinner vid upphettning så det är inga problem. Även mögelost som upphettats tex gorgonzolasås får man äta om man är gravid. Lika så parmaskinka osv som tillagats...tex parmaskink-chips.
  • ingenjörsbruden

    Hej hej flickor!

    *Skickar bamsekramar först till Lanovia!*
    Vissa dagar är värre än andra.....o eg så är det bra för våra stackars män....de får lära sig tålamod....hehehehe...försöker se positivt på det hela.
    Jäkligt trist med kyckling o jordgubbarna! *sörjer den aldrig tillverkade jordgubbsylten*

    *Nästa laddning bamsekramar till BLommis!!*
    Önskar att man vore lite närmre er så man kunde hjälpa till o kleta lite färg eller nåt.
    Hoppas att allt går bra med väder o foton idag!

    Ninnis: Hihihihi du är så go! O skippa både korrekturläsningen o läsa dina inlägg igen...hahhaah det gör jag....annars har vi ju inga spännande nya ord att anamma!
    Vill osså rida.....*surar lite* Hoppas det går bra o hästar o lärare är superbra!

    Andbeyond: *kommer med ett varmt vetebälte o sitter sen tillsammans o känner hur det pirrar i magen av bröllopsnerver....sååååå mysigt OCH stressigt*

    *kramar Daa jättehårt*

    Fjällbruttan: ASG!!! Hahahaha guuu vilken kommentar...ska du vara så arg hela grav...hahhahahaha!
    Håller med....det ska vara kvalité o inte kvantitet på sexet!

    Maken har numera börjat bli riktigt rädd för att ha sex...han läste någonstans att spermierna KAN sätta igång förlossningen....o så är han rädd för att fladderbuset ska få problem med stötarna.... Så go o så orolig o nervös o o o ja....helt underbar är han!

    Ankis: Lillankis redan 1 cm! Va hääääärligt! Hoppas du slipper bli jätte-illamående....*håller tummen jättehårt*

    *Skickar bamsekramar till Jenny o Leksi o alla andra som vill ha en kram!*

  • ingenjörsbruden

    Lanovia: Ja...joooo...vi tycker båda två om Isac och Isabella...mellannamn till en flicka blir nog...Linnea o Britta....fast vi gillar Elvira osså...men de är släktnamn...så ja....vi får se vad det är för ett litet bus som tittar ut!

    Blommis: Va skönt att ni fick sol o fotona tagna. Kände direkt igen mig i det där...packar man inte upp tidigt så finns risken att det blir kvar i lådorna....o då är ju eg frågan...behöver man grejorna?

    Idag har jag blivit ett kassaskåp rikare!!! Kommer dock nog aldrig att kunna ha råd med dyrgripar att lägga däri....men viktiga papper är inte dumt att ha hemma men säkert!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-12 18:44:46 följande:
    I kassaskåpet ska du ha cd-skivorna där du kontinuerligt laddat över alla bilder på fladderbuset, så det den dagen datorn kraschar inte gör något, eller om det börjar brinna så blir de inte förstörda. Det är de dyrbaraste dyrgriparna av alla, det lovar jag dig.En bekant till mig hade-som så många av oss, en kasse med bilder i garderoben. Hennes sambo kastade dem i tron att han varit duktig och tömt pappersinsamlingen. Det var alla babybilderna på deras lille son...Jag hade just lite flyt faktiskt. Igår skulle jag måla dörrarna till boden inför fotningen, men omöjligt pga hällregn, så boden är inte med på bilderna tyvärr. Nu skulle jag då se till att få dem målade ett varv iallafall. Hann PRECIS smeta ett lager på alla dörrarna innan det började vräka ner igen. och det regnar så hårt att vi fick stänga altandörren för ljudet på tv:n dränktes i smattret!
    Det har du så rätt i....ska i helgen försöka o se om det går o rädda de fotona vi har på hårddisken som kraschade...
    Skönt att slippa behöva ha bankfack för viktiga papper osv...nu kan vi ha det hemma.

    Sicket flyt! Hoppas att ni inte använder vattenlöslig färg...
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-08-12 18:48:27 följande:
    Lanovia: namn... njä, det har vi faktiskt inte kommit fram till.. Vi har några favoriter, men vi kan inte komma överrens. Nora, Alma och Esther ligger högt upp på listan, men jag tror helt ärligt inte att hon "är" något av dem... Vi väntar helt enkelt och ser vad det är för en liten krabat. Förslag mottages gärna . Tvättar babykläder nu... Vill packa hennes väska.Killen som ville ta över butiken backade ut idag... Suck... Men jag får tillbaka på momsen, så det pengarna kan gå till nästa månads hyra. SUUUUUURT!!Dagens status: Varm, svettiog, öm och självupptagen... Sorry för avsaknad av feedback på era inlägg. Känner med er och läser, men glömmer vad jag ska komentera på nästan innan jag tänkt tanken. Sorry!
    Nä men faaaan va surt att han drog sig ur....SUCK!

    Tycker du ska vara så självupptagen som bara den....snart är du upptagen av någon annan....så då blir det inte mkt "själv" kvar.
    *skickar en bamsekram o lägger lite svalkande sköna handdukar på panna o axlar*
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-12 21:47:15 följande:


    Kan du inte dela med dig av lite pojknamn Blommis? Hvidis, jag kommer ofta på mig själv att tänka på det som en tjej. Som vi sa igår, vi har trott så mkt på att det är en tjej så det kommer bli en kille bara för det. Ren logik!!! Nej jag har inte drömt om bebisen ännu. Men däremot drömde jag att jag var hos gyn i natt. Hade fått tillbaka mina cellförändringar och var tvungen att operera akut och det skulle vara utan bedövning och massa hemskt. Huvva!!!
    Näää fyyy vilken dröm!! *ryser*

    Kassaskåpet....hhahahaha ja du...det är ett gammalt golvstående från 50-talet...mörkbrunt med ljusbrun dörr....riktig kombinationsvred som de har i alla kassaskåpsinbrottsfilmer! :-
    D
    Får det faktiskt gratis....den står o samlar damm här på jobbet o nu ska vi snart flytta o varför slänga det!

    Hvidis: Köp en extern hårddisk o dubbelspara fotona där osså....usb-minnena slits rätt mkt när de stoppas in o ut ur datorn.....
  • ingenjörsbruden

    Blommis: Kan du inte inboxa mig vad sonen heter...för jag har alldeles för mkt gravidbomull i huvudet för att klara klura ut det...*please*
    Vill gärna osså kika på annonsen när den dyker upp om man får...*viftar med ögonfransarna o blidkar tillbedjande på Blommis*

    Edvin o Ernst är två namn som vi spekulerar lite i.....båda namnen finns på min pappas sida....O INTE efter mysfarbrorn Ernst på tv!! Hahahahahaha!
    Får dille på den mannens ljusstakar...i varje program ska han göra en egen ljusstake...o jag tänker på vår träslöjdslärare här....hade de blivit godkända i din klass?!

    Lanovia: Hahahah vilken aktion ni har i sovrummet då!
    Är fortfarande nyfiken på vad din man drömde när han slet i dina trosor o sa att pålen var ledig...hahahhhaa... det MÅSTE ju inte vara något sexuellt eller hur??

    Var o kikade på vårt husbygge igårkväll!! *wiiiiiieeee*
    Guu så spännande det är! Nästa vecka ska grundelementen sättas ut...sen isolering o armering.....sen gjutning....o sen har vi en platta!!!

    Går nu in i v 37 (37+0...dvs 36 hela veckor avklarade)....o from nästa vecka så är battingen välkommen....2 v innan BF räknas inte som för tidigt född.
    Undrars tro vilket som kommer först...battingen eller gjutningen av grunden......Hmmmmm!

  • ingenjörsbruden

    Förresten....någon som har bra tips på snygg mur eller dyl....
    Längs ena tomtgränsen har vi mot grannen (obebyggd tomt utan byggplaner) nivåskillnad på mellan 20-110 cm (vi ligger lägre).
    Har tänkt sätta liguster häck runt hela tomten....men den nivåskillnaden är rätt mastig....vill gärna slippa slänta de 110 cm ut på tomten....det stjäl så mkt av tomten tycker jag.....
    En tanke vi har är 2-3 stenar hög byablocks-mur som tar lite av slänten....men den muren tål inte att man belastar med mkt massor....den kommer att vandra med tiden (tryck fr jordmassorna kommer att göra muren krokig)
    Tips mottages tacksamt!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan