• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hello girls!

    Konserten var GRYM! Lägg dessutom till shopping, öl i solen och hotellmys så har ni min helg

    Grattis igen till Ankan! Så himla kul

    Hur har det gått för Grå katt?

    Hur var Jennys bröllopsdag?

    Tröttsamt att ni inte kan få besked om sambons jobb, Blommis! Hoppas hoppas beskedet är värt att vänta på

    Hvidis, klart det kommer naturligt! Du kommer att bli en fantastisk mamma till en bedånde liten Lillmuffin

    Ingis, åh vad spännande att husbygget drar igång!

    Herregud, DD och J-kupor? En graviditet hade nog gjort susen för min A/B-kupa...

  • Ninnnis

    Ja, vi har faktiskt det! Ibland slår det mig hur härligt vi har det tillsammans, och att det egentligen inte gör något att det bara är vi två ett tag till. Det är ju lite svårare att göra spontana resor och påhitt med en liten bebis. Samtidigt vill jag så innerligt gärna bära hans barn och bli en liten familj...


    Hvidbrud skrev 2009-08-03 11:09:50 följande:
    Ninnnis: låter som en helt perfekt helg! så härligt ni har det tillsammans, du och mannen!
  • Ninnnis

    Ja, det finns nog en anledning att man är gravid i 9 månader innan barnet kommer... Jag förstår att det tar lite tid att ta in, det kommer nog.

  • Ninnnis

    Har förresten försökt ringa kliniken idag för att boka tid. De har telefontid mellan 9-12 och det är första dagen de har öppet efter semestern, så jag satt först i telefonkö i 15 minuter inann jag kom fram. När jag sedan väl pratade med sköterskan så bröts det! Hann dock få med mig att de inte har någon tid nästa måndag, så spolningen får tyvärr bli nästa månad. Ringde upp igen, men gav upp efter 10 minuters väntan. Vill inte använda jobbtelefonen till privata utlandssamtal så jag ringer från min svenska telefon, vilket har kostat mig ca. 100 kr Dessutom måste jag gå iväg och ringa eftersom jag inte vill att kollegorna ska höra, känns lite dumt att smyga iväg hela tiden. Slutsats: jag hatar telefontider!

  • Ninnnis

    Oj, mitt inlägg kom lite konstigt, sorry!

    Kommer nog att kolla BF direkt om jag blir gravid Kan ju vara kul att läsa och följa vad som sker i kroppen de olika veckorna.

  • Ninnnis

    Lanovia, jag hade hoppats att jag skulle vara "nyspolad" innan myshelgen, men det var nog lite väl optimistiskt såhär i semestertider. Sa jag att tålamod inte är min starkaste sida?

    Kul att kunna inspirera! Klart ni ska åka! Om ni har räknat på det så kommer pengarna garanterat att räcka till alltihop. Och som sagt, Gdansk är billigt

    Hvidis, prombelet (nåja, i-landsproblemet då ) är att jag fortfarande inte har kunnat boka nån tid nästa månad. Får nog vänta tills nästa vecka då de har utökade telefontider så jag kan ringa innan jobbet. Hoppas bara de har tider kvar i september. Dessutom är det inte så lätt att beräkna när jag befinner mig efter avslutad mens, men innan dag 12 (då spolning ska ske) med min vilsna cykel.

    Så, nu har jag spytt av mig lite. Mvh / Pessimisten

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan