• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Lanovia, det är nog bara du (och din man) som kan avgöra om det känns bra att resa eller inte. Vissa reser ju relativt obehindrat nästan direkt, medan andra tycker det är jättebesvärligt att ta sig iväg. Spontant känner jag själv (och maken) att föräldraledigheten är ett ypperligt tillfälle att resa när den ena ändå är "ledig", men det beror ju helt på hur saker och ting funkar i praktiken. Det är nog lätt att säga innan man faktiskt har en bäbis... Dessutom ska det ju prioriteras rent ekonomiskt.

    Framför allt tycker jag inte att ni ska behöva bestämma er förrän Spillevinken är här och ni vet hur det känns! Vad finns det för avbokningsmöjligheter?

  • Ninnnis

    Just nu kan jag tänka mig att föda hur som helst, bara jag blir gravid...

    Nu ska jag in till stan och fika/äta med en väninna som jag inte sett på ett tag. Lite dumt att boka in sociala aktiviteter varje dag första veckan efter semestern när jag egentligen bara behöver sova, men det är ju faktiskt kul!

  • Ninnnis

    Lanovia, jag tycker absolut du har rätt att styra över dig själv utifrån vad du känner. Sen är det ju bra om du och maken är överens, men jag tycker inte ni behöver bestämma någonting alls just nu, utan vänta tills Spillevinken har kommit. *kramar*

    Blommis, för burkhistorien, för sprutan i magen (hur kändes DET?), för husaffären och för visslande i sanden. Lycka till idag! (heja follikeln och simmarna) Vi kan ju bilda spolningsklubb... Fast just det, du kommer ju inte att behöva det eftersom det kommer att ta sig den här gången!

    Bruttan, åh vad mysigt med tjejkväll!

    Andbeyond, har inte riktigt koll på planerna i september men det är nog ganska troligt att jag är i trakterna då!

    Tror det var nåt mer jag skulle kommentera, men vad kommer jag inte på just nu. Hade en trevlig eftermiddag och kväll med väninnan i Malmö igår, vi hann med både fika och middag Ikväll ska jag bara njuta av mitt eget sällskap i soffan och imorgon tar jag tåget till Gbg för hotellmys och U2-konsert med älklingen

  • Ninnnis

    Fy vad retsamt, Ankan! Jag höll ju också på att bli tokig ett tag när jag vände och vred på testen och kanske, kanske såg ett tuuuunt streck efter alldeles för lång tid... Hädanefter köper jag bara digitalt test för att bespara mig själv att bli helt från vettet

  • Ninnnis

    Hvidis, vad gott med kräftor! Maken vill äta det nästa helg så då blir det nog både kräftor och snaps. Vet inte om något kan tänkas ersätta det, men alkoholfri öl eller cider kanske kan vara gott till?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan