• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Blommis,

    Det ÄR jobbigt att flytta, men TÄNK så underbart det kommer att vara när det är färdigt! Visualisera hur du sitter på din punschveranda och pustar ut efter en hård men härlig dag på ditt nya jobb som du trivs så bra med.

    Och det braiga är ju att du knappt har tid att tänka på BIM, så vips inser du att indianerna inte har kommit!

    *bestämmer mig för att du inte kommer att behöva någon ny klinik i Småland*

  • Ninnnis

    Blommis, fy vilken tragisk människa! Det är ju synd om henne, men du har verkligen inte gjort nåt fel. Däremot hade det ju varit jättekul för din sambo att flytta närmare kompisen! Hur långt från huset bor han?

  • Ninnnis

    Nu har jag fått så mycket dubbelgnugg av Ingis & Hvidis fina magar, så om jag inte blir gravid nu så blir jag det aldrig!

    Kan meddela att även Hvidis var precis så trevlig i verkligheten som hon verkar. Tack för en jättetrevlig träff, tjejer!

  • Ninnnis

    God förmiddag!

    Ja, ni kan tro att jag var stolt när jag traskade runt mellan Lillmuffins & Fladderbuset

    Igår var vi på kalas för svägerskans sambo, idag hade vi tänkt åka till stranden men solen har visst gömt sig... Får bli en powerwalk istället

    Ingis, visst är det fina trakter?

  • Ninnnis

    Ooohhh vad mycket spännande som händer på samma gång!

    Håller tummarna för Blommis bank (och BIM, men det pratar jag väldigt tyst om , Ingis bank, UL och värden, Hvidis MVC-besök... var det nåt mer? Just det, Ankans BIM så klart! Någon mer som har BIM eller nåt annat på gång som jag ska hålla tummen för?

  • Ninnnis

    Ingis, nej man FÅR ju nästan pengar för att bo vår kommun... Synd bara att jag betalar skatt i Danmark...

  • Ninnnis

    Vi brukar oftast bada i Höllviken, eller ibland i trakten av Stavstens udde. Idag var det tydligen extrema köer i Höllviken pga Falsterbo Horse Show, så det var kanske lika bra att vi inte åkte dit.

    Dammsuga cykeln? Hmm.... Akta så han inte börjar dammsuga dig

    Ingis eller Hvidis, vad kallade ni fenomenet att man (tex i Grekland) placerar bebisar hos kvinnor för att de ska bli gravida? Har för mig att ni hade en tjusig benämning på det?

  • Ninnnis

    Hej Emelieca!

    Lanovia plussade precis när de hade bokat tid för utredning. Jag har tagit de blodprov som man gör i samband med utredning, på dag 2-4 och 21-23, samt VUL. Vi kommer att gå vidare med utredning efter sommaren om inget hänt. Tror inte att någon har plussat i samband med utredning än, men Blommis är svindlande nära efter tredje (eller är det fjärde?) inseminariumet

  • Ninnnis


    *skriker woawoawoawoawoa och slår mig för munnen och gör indianhopp*
    passionsblomman skrev 2009-07-15 14:44:54 följande:
    *gastar och wailar med Ninnis så varenda indian får komplex och drar dit pepparn växer i rena skammen så det blir pluss överallt i rena farten*
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan