• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ja... Fast nu ska jag släpa ut maken på morgonpromenad!


    passionsblomman skrev 2009-06-28 21:39:44 följande:
    Hohooooo!?!Är ni andra lika utmattade av all sol och värme som jag?
  • Ninnnis

    Ankan, jag har också mått illa den här gången. Kan ju iofs bero på värmen eller något annat, men lite konstigt är det när kroppen inte uppför sig som den brukar.

  • Ninnnis

    Hvidis, bra att ni fått tv:n, jag lovar att vinka ikväll Trist med lokalen! Det löser sig helt säkert snart, men tråkigt att du ska behöva lägga så mycket tid och energi på det. Hoppashoppashoppas att ni får bra besked om förlossningen på torsdag!

    Ingis, heja dig och din bil!

    Ankan, jag har ju redan testat negativt, men du kanske borde testa om det känns konstigt?

    Blommis, bada lite åt mig också!

    Jag har övertalat maken (tror jag) att vi ska ta cyklarna in till stan ikväll. Sen ska vi äta sushi på favvostället Hai (populärt ställe ) innan matchen. Mysigt!

    Hade förresten en mycket trevlig kväll i Köpenhamn med tjejerna igår. Massa prat, bbq-buffet och ett par öl.

  • Ninnnis

    Pratade precís med svintoläkarens klinik, och hon vill tydligen att jag ska komma dit imorgon för att få recept på Pergo. Tyckte sekreteraren sa att jag skulle hämta "recept, remiss och schema", jag får väl se imorgon vad hon tänker sig. Vill helst slippa gå till henne i framtiden, men jag ger det en chans till så får vi se. Tänker nog att vi kör en månad till med Pergo, och avvaktar sedan till hösten, då vi har försökt i ett år.

    Här har det förresten blivit alldeles mulet! Fast fortfarande varmt, så jag får väl sätta mig och läsa på terassen

  • Ninnnis

    Ingis, jag kan ju i princip gå till vem jag vill, men eftersom hon har skrivit ut Pergo till mig redan så tänkte jag utnyttja det lite till Vad skönt att dina värden är bra! Heja dig!

    Det blir bilen in till stan, tror maken plötsligt insåg hur långt det är (18 km enkel väg)... Men sushi på Hai blir det i alla fall! Sen ska jag heja på England, jag får se om clownnäsan åker på

    Tydligen ska svenska laget hyllas i pausen, det blir skoj att se på plats. Jag lovar att vinka om jag ser en kamera!

  • Ninnnis

    Åh, stora lillmuffins! *hjärtar också*

    Heja Blommis, det är alldeles för få människor som har civilkurage i samhället (tyvärr ibland inklusive mig själv...)

    Svintotanten gav mig nya Pergo (börjar ta imorgon), och tyckte maken skulle kolla simmarna efter sommaren. Jag bad om kontroll/spolning av äggledarna, vilket hon tyckte jag skulle boka in efter sommaren. Till hösten har vi ju försökt i ett år, så det känns helt ok att eventuellt börja utreda lite mer då. Fick ett bättre intryck av henne idag, så det kanske är lika bra att fortsätta gå till henne? Vi får se, känns bra att ha utredning till hösten om det inte tar sig innan.

    Medan jag var hos läkaren passade maken på att åka till Falkenberg och köpa en cab... Jag ska cykla in till stan för att möta upp honom och köra hem en av bilarna (gissa vilken...)

  • Ninnnis

    Åh, vad underbart med sista jobbdagen, Hvidis! Sen ska du bara viiiiila och bli ompysslad!

    Ankan, vi planterade jordgubbsplantor i år, så vi får se när de är mogna...

    Nu måste jag sticka, kraaaaam!

  • Ninnnis

    Vi har precis kommit hem från en sväng till havet med caben, tog ett kvällsdopp Jag är inte speciellt bilintresserad, men det var faktiskt riktigt kul att köra den! Och så skönt med vinden som fläktar... Passar perfekt inför vår "road trip" på västkusten sedan

    Nu väntar grill. Kram!

  • Ninnnis

    Usch Daa, lilla du! Men det behöver ju som du säger inte betyda någonting alls. Vilken vecka är du i nu? Jag har för mig att du är så långt fram att det borde synas ett litet hjärta vid VUL? I så fall tycker jag att du ska ringa imorgon och kräva att få göra det. Det finns ingen som helst anledning at du ska behöva gå och vara orolig och må dåligt helt i onödan.

    *skickar också både kram och bön*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan