• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Åh, Daa! Du har redan fått så många kloka och tröstande ord, så jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag och vi finns alltid här! Jag hoppas att du och din man kan finna styrka i varandra och komma starka ur detta tillsammans. Stor kram!

  • Ninnnis

    Vill bara tilläga att jag tror det är väldigt bra att ventilera en sådan här sorg. Jag har flera väninnor som har fått MF. Eftersom ingen har berättat det för varandra när det hände, så har alla fått veta senare att andra i umgängeskretsen också har gått igenom samma sak. Alla var rörande överens om att det hade varit betydligt bättre att berätta det omgående, för att kunna få stöd av andra som har genomgått samma sak. Men det är väl tyvärr ofta så att man inte pratar om det. Den här tråden fyller ju också en viktig funktion, om det inte känns bra att berätta irl.

  • Ninnnis

    Helt trivialt så har jag haft en underbar dag på stranden med maken, vänner och gudson. Vi har badat, byggt sandslott, lekt krokodil och flodhäst med mera (gudsonen skulle vara liten flodhäst på stora flodhästens rygg och råkade kissa lite...) Vi hade packat kylväskan full med picknick, även om vi inte kom upp i Blommis nivå

    Väninnan har för övrigt beräknat förlossningsdatum med småsyskonet på söndag, så jag hoppas hennes gravidmage smittar av sig...

    Nu ska jag krypa ner till maken, god natt!

  • Ninnnis

    JAAA, dubbelgnugga mig!!!

    Hvidis, tycker också det var väldigt klokt och fint skrivet.

    Hoppas verkligen du får bra besked om förlossningen idag! En väninna till mig är inne för planerat kejsarsnitt idag, bebisen ville inte vända sig som hon skulle. Spännande!

    Blommis, jag såg det om Pergon och hon borde väl veta vad hon pratar om. Eftersom de ju gör regelbundna kontroller på dig så ser de ju att allt ser bra ut. För min del blir det denna tredje omgången, sedan lite uppehåll tills höstens fortsatta utredning. Det är klart att ni ska fortsätta med inseminariumen så länge det känns ok! Jag är säker på att det kommer átt funka, speciellt ii kombination med pergo, sprutor och semester! Vad skönt att M är tillbaks och att ni hade ett bra samtal. *håller tummarna för follikeln*

    Ingis, han håller på att bli blöjfri, men det är inte alltid så lätt...

    Min bästis kommer idag med sin (relativt nya) pojkvän. De stannar till lördag, så jag kommer nog inte att hinna in till er så mycket de närmsta två dagarna. Nu ska jag powerwalka, sen klippa gräset och städa.

    Stor kram till er!

  • Ninnnis

    Blommis, det VAR varmt... Men jag svettas om jag sitter still också, så då kan jag lika gärna röra lite på mig

    Ingis, det komiska är att hennes pojkvän är son till min pappas fd kollega så jag har vetat vem han är sedan vi var små Vi har inte umgåtts i vuxen ålder så jag känner inte honom direkt, men jag vet att det är en bra kille! Våra pappor brukade vara jultomte hos varandra när vi var små, det är lite kul.

    Nej, nu måste jag städa lite, INOMHUS tyvärr...

  • Ninnnis

    Ankan, perfekt med ÄL på semestern! Vart ska ni?

    Ingis, vi beger oss upp mot västkusten den 17 eller 18, men tidigare den veckan har vi nog inget planerat. Hade varit jättemysigt om vi kan få till en fika!

  • Ninnnis

    Heeeeej mina vänner!

    Nu har bästis & pojkvän åkt till Kroatien. Vi har haft supermysigt med strand, grill, restaurang och sightseeing i Malmö. Han var lika trevlig som jag trodde, och de verkar så lyckliga! Jag är så glad för hennes skull, detta har hon verkligen förtjänat

    Maken är ute och kör cab och jag ska ta en powerwalk. Ikväll kommer makens familj och grillar. Semester är härligt!

    Gudsonens lillebror föddes igår kväll! När vi träffade dem på stranden igår hade hon fått lite värkar, men hon var lugn och avslappnad. Han föddes precis innan midnatt, så det gick ganska fort när det väl satte igång. Hoppas kunna träffa dem snarast! Väninnan med det planerade kejsarsnittet fick sin dotter i förrgår, så det vimlar av bebisar i omgivningen Lite trist känns det eftersom jag och gudsonens mamma satte igång med barntillverkningen samtidigt i höstas med förhoppning om att få jämngamla bebisar, nu har hon både varit gravid och fött och jag har inte kommit nånstans... Men när jag träffar lilla underverket är det garanterat bara glädjekänslor

    Jag får läsa ikapp och kommentera senare, under tiden skickar jag en kram till alla!

  • Ninnnis

    Ingis, ignorera! Och ja, dubbelgnuggningsfika verkar ligga ganska bra i tiden...

    Hvidis, HOPPAS att denna killen vill ha lokalen! Och HOPPAS att lillmuffins förlossning blir så smärtfri som möjligt, oavsett tillvägagångssätt.

    Blommis, JULIPLUS!!!!! Nu jäklar är det vår tur! *håller tummarna för folliklar och simmare*

    Ankan, nästa gång måste du vara med och fika! men Österrike är väl en godkänd ursäkt...

    Daa, hoppas kroppen tar hand om det på egen hand, så att du slipper medicinering. Du verkar stark och förnuftig i allt detta. Stor kram!

  • Ninnnis

    Stoooooooooor kram till Daa! Skönt att det är färdigt så att ni kan gå vidare mot ett nytt plus.

    Heeeeej Lanovia! Hoppas ni får en underbar semester i Grekland och att du inte mår dåligt på båten.

    Blommis, håller alla tummar och tår för att detta inseminariumet är THE ONE!

    Hvidis, hur gick det med lokalen? Ville killen ha den? Är det nu ni ska till Norrland? *förvirrad*

    Ingis, har du semester nu? *förvirrad igen*

    Jag var på ett uselt humör hela dagen igår, vet inte om det beror på Pergon eller om allt detta bara blir för mycket. Hade liksom gråten på väg upp hela tiden, men det svämmade bara över en gång... Ville egentligen bara vara eremit och inte prata med någon, men makens familj kom och grillade på kvällen så det var bara att bita ihop. Det känns något bättre idag, men jag är inte rikigt på topp.

    Det ser ut att börja regna hela tiden, men sen kommer solen fram med jämna mellanrum. Vi skulle egentligen måla panel på huset, men avvaktar om det blir regn. Maken läser och jag är rastlös...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan