Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    ingenjörsbruden skrev 2009-07-03 10:17:58 följande:
    Blommis: Är det verkligen så med barnasängdödligheten?! Är det hela världen totalt sett eller i sverige? Intressant....tycker ju att världen borde kommit bra mkt längre de senaste 150 åren....
    Ja, så är det, fast i världen alltså, i Sverige är det ju fantastikst låga dödlighetssiffror på både mödrar och barn-tack gode gud och sjukvården för det!

    Men det farligaste en kvinna gör globalt sett är fortfarande att föda barnoch det farligaste som finns är att vara bebis och födas. Massor dör fortfarande.

    Nu har vi varit i stan och gjort VUL och tagit blodprov. Allt såg "jättefint ut" och det blir spruta ikväll och inseminarium lördag+ söndag som det verkar. Får snart svar på blodprovet.
  • passionsblomman

    Ja men det ÄR ju spännande! Det går bara lite upp och ner med om det är "jag-står-inte-ut-med-det-här" eller "tänk-om-kanske-den-här-gången" nivå på det hela.


    Leksi skrev 2009-07-03 11:07:20 följande:
    Ja spännande kanske inte alltid är rätt ord. Förstår att det är väldigt påfrestande också. Men jag håller tummar & tår för att det tar sig denna gång!!
  • passionsblomman


    Tur att vi har högtryck, så vi alla slipper frysa här i sanddynerna!
    Har ni solfaktor på rumporna mina damer, så det inte blir sviiiid?
    Daa skrev 2009-07-03 11:42:27 följande:
    *håller tummarna och gör Ingis sällskap i sanden*
  • passionsblomman

    Okej, ja "vad bra" låter ju helt fel att säga, men ändå, mitt i detta tråkiga, så vad bra om kroppen ändå låter bli att hka upp sig på något jobbigt sätt, utan att det hela kan få bli överstökat och kan placeras i arkivet för det som redan har hänt. Så att du får gå vidare med oskrivna blad om vad som kan hända igen!


    Daa skrev 2009-07-03 11:50:12 följande:
    Har pratat med gyn och de sa "avvakta". Skillnaden mot förra gången de sa det var att jag kan hålla med den här gången. Det ökade på rejält igår med smärtan och även blödningen, så det kanske är i stort sett klart nu.
    Fullt påklädd
  • passionsblomman

    Lägg inte till honom Ingis!

    Mätt och glad! Har hunnit sitta i solen och läsa tills svimkänslan (snabbt) satte in och det blev bad istället. Sedan äggröra, bacon, vattenmelon och småtomater och efteråt rikliga mängder med lättsockrade jordgubbar och gräddmjölk.

    *belåten*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan