Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ja nu Jäääääklarns!

    När man nu får åka in på exrtadyrt helgseminarium dessutom så vore det väl själva...

    ...fast det var visst ett så VÄLDIGT fint prov nu igen...(hur fasen ser hon det? ) Så, tillbaka imorgon och så får vi se sedan då.

    Jag har fått mail från csn attjag "måste motivera varför jag vill ha studiemedel för fler veckror på gymnasienivå"

    Jag hatar det där! Alla grejor jag läst har legat på folkhögskola(min teckenspråksutbildning) eller komvux, eller privat-så mina terminer för sk gymnasienivå är förverkade, MEN jag har ju för bövelen inte läst en enda av de jag har rätt till på universitesnivå! Kan de vara lite smooth och fatta att det är bättre för mig med en termin och sedan dra igång eget än att gå arbetslös. Puckon!


    Ninnnis skrev 2009-07-04 10:52:44 följande:
    Ingis, ignorera! Och ja, dubbelgnuggningsfika verkar ligga ganska bra i tiden... Hvidis, HOPPAS att denna killen vill ha lokalen! Och HOPPAS att lillmuffins förlossning blir så smärtfri som möjligt, oavsett tillvägagångssätt.Blommis, JULIPLUS!!!!! Nu jäklar är det vår tur! *håller tummarna för folliklar och simmare*Ankan, nästa gång måste du vara med och fika! men Österrike är väl en godkänd ursäkt... Daa, hoppas kroppen tar hand om det på egen hand, så att du slipper medicinering. Du verkar stark och förnuftig i allt detta. Stor kram!
  • passionsblomman

    Helloooo Lanovia!

    Hihi, akta dig när du ska börja lämna lilla pyret på dagis! -Då sliter det i hjärtat kan jag lova. Det har gråtits bakom knuten aav mer än en mamma genom åren...
    FAST mnan vet att de har det jättebra!

    Jo, helt rätt, nytt inseminarium idag och så imorgon är det för min del nu.

  • passionsblomman

    Lanovia: jo, idag är det dag 13 och imorgon ska vi in och göra VUL för att se om follikeln är borta som den helst ska vara, och är den kvar blir det ytterligare inseminarium imorgon igen, annars är det bara vänta och se. 14-16 dagar efter äl är ju det vanligaste för BIM. Och om 14 dagar är jag ju på dag 27, så det ärväl ungefär då man kan börja undra ifall indianerna ska veta hut eller tränga sig på ännu en gång.

    Daa: Extra stor kram idag! Fy vad pissjobbigt och skithemskt att behöva vara med om hela det där!

    Enda och absolut enda trösten är ju verkligen att det ligger bakom er nu och återhämtningen kan få börja. OCH förstås att det inte finns några hinder för nya graviditeter.

  • passionsblomman

    Vi får se det så här: Tänk vad många sensommar- och höst plus vi har framför oss att jubla över i den här tråden!

  • passionsblomman

    Ninnis: *kramar om så armarna domnar*

    Jag är säker på att pergon påverkar big time, det känner då jag att den gör iaf.
    OCH all denna väntan och att man ska gå och arbeta på att vara så himla glad och positiv och livsbejakande och inte bryta ihop.
    Klart det rinner över ibland!
    Jag kände mig helt lost i gårkvll. Som att jag inte alls vet ett skit vad jag vet om vad jag vill eller vad jag ska ta och göra med mitt liv.
    Detta med skolan och att jag nog inte får studiemedel vr en grej för mycket att tänka på. Satte mig idag och kollade på alla jäkla billiga hus i småhålorna i svea rike. Vi kunde f*n sälja skitstugan här och förmodligen casha en liten vill ngnstans, där det då skulle bos så biligt att det räckte med jobb för en av oss....

    Fast det är ju inte riktigt det vi vill förstås.

  • passionsblomman

    Jag förstår dig precis Ninnis! Du har ju dessutom helt rätt i att ingenting förbättrar ju läget i och med att allt annat tappar sin mening och glans.

    Jag måste säga att sedan jag pratat mer med er och andra som verkligen medvetet längtar och försöker, så har jag blivit otroligt tacksam att min tid innan den första graviditeten var så helt utan all den här väntan och allt räknande. Jag upplevde det aldrig som att det tog lng tid eller känfde mig stressad. Jag hade nog helt enkelt räknat kallt med att det kunde ta bra mycket längre tid än så.

    I ljuset av hur jag känner nu, när ålder och fertilitetsstatistik är så emot mig, är jag väldigt glad att jag inte behövde ha det så jobbigt mentalt då också.

    När jag pratade med M på kliniken nu senast kände jag att jag faktiskt får lov att släppa alla tankar på "nästa steg" och sådant som kom ffrågeställningar om i den andra tråden. Jag behöver inte fler saker att ta ställning till utan behöver ro i det som är.

    Så är det ju fr dig också Ninnis, du kan inte annat än leva och älska och vara med i ditt eget liv just nu. Kommer hösten utan plus, ja då kommer behanling, plan och beslut utifrån det.

    Det är Svensk sommar och tid att sssamla ljus och värme inför långa mörka halvan av året och nu skiter vi i den där neråtspiralen! Deal?

  • passionsblomman

    Vet ni vad? Jag har hittat ett sagohus!

    Jag tror jag är tvungen att flytta dit nu medigenast! Fast det är i Småland...

    Nån som vill se? Jag kan inboxa!

  • passionsblomman

    Ja, jag tror mäklaren är dyslektisk...
    ...eller bara som jag med tangenterna!

    Jag kan ha party för er allihop där och så kan vi kackla allt som går och bada i ån! Och dricka ngt gott på punschverandan!


    Ninnnis skrev 2009-07-05 23:33:33 följande:
    Underbart hus! Du vill ju ha en punschveranda...Tyckte det var lite kul att det stod "kakkelugn", är det för att man ska sitta där och kackla på vintrarna?
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan