• Lisen92

    Bjudit sig själv på vårt bröllop?

    Fniss - det här känner jag igen.... Gifter mig i Grekland i sommar och vi har en hel hög med människor som har bjudit in sig själva. Både svenskar och greker. Först blev jag enormt stressad och frustrerad men nu har jag gett upp lite grann och ser fram emot att vi kommer bli många (120 personer i dagsläget)! Jag vet inte hur man ser på bröllop i USA men bjuder man ett par i Grekland så är det självklart att de ska ta med sig sina barn, deras respektive, sina svärföräldrar och helst grannen...

    Jag svettas över bordsplaceringar och på en del gäster vet jag inte ens ålder på. Jag har bestämmt mig för att inte låta sådana saker ta min energi utan jag försöker (som någon tidigare skrev) känna mig hedrad över att folk vill uppvakta oss vår stora dag!
    Lycka till!

  • Lisen92

    Hej Jemma
    Min blivande man är född i Grekland men uppväxt i Sverige. Vi bor där varje sommar men är båda lite chockade över att så många kommer. Fick idag reda på att ytterligare en släkting bestämt sig för att komma... Vi har en halvgalen hemsida: www.bramis.se.
    Lycka till alla!

Svar på tråden Bjudit sig själv på vårt bröllop?