Inlägg från: Everton |Visa alla inlägg
  • Everton

    JULI - 2010 del2

    Hade ni tänkt att åka på resa precis efter bröllopet? För på de flesta bröllop så får man en slant av gästerna och då kanske man inte behöver spara lika mycket till resan innan själva bröllopet! Var bara en tanke. Men visst springer pengarna iväg....tur att det är över 1 år kvar...hahahahaha


    sarahkka76 skrev 2009-06-02 09:30:32 följande:
    Everton: ja, jag blir visst klokare Det är så jag tänker också, det är min sambo jag måste övertyga. Och egentligen vet jag inte varför för när vi bestämde oss för att gifta oss så sa han att det han ville lägga pengar på vad klänning (till mig förstås), ring, tårta och resa. Han blir kanske stressad över att se hur alla pengar bara rusar iväg.fenixx: vad nice! Jag längtar till den 31 juli i år, då kan jag börja räkna ner Clea: välkommen! Vilket bra datum du valde
  • Everton

    Jaaa, det är jättesvårt att ge råd gällande andras ekonomi och prioteringar.
    Om du verkligen vill ha ringen tycker jag att du ska "tjata" fint och att det vore en BRA idé att köpa den. Annars försök att hitta nåt liknande och under åren kanske bygga på den.
    Då blir det inte lika mycket pengar just nu.
    Se till bara att det inte går FÖR långt så ni börjar bråka eller att han känner att han inte får nåt utav det. Då kanske han kan få en finare kostym/frack eller manschettknappar etc.
    Ni kanske kan göra nån sorts överenskommelse....!?!?!

  • Everton

    Vi kommer oxå ha tårta som efterrätt, blir lite vickning senare på kvällen om man nu inte skulle bli hungrig av övriga maten ;o)

    sarahkka76: Vad bra att ni har kommit överens! Har oxå funderat på om man ska ha stenar bredvid den stora stenen, men som sagt det blir alldeles för dyrt. får se om man bygger på den senare eller om man är nöjd med den som den är!

  • Everton

    sarahkka76: Jag förstår hur du menar med mycket pengar. Min sten blir på 0,5, men jag drog på lite på stenen eftersom vi fick såååå himla bra pris...och tyckte då att jag kunde lägga på några carat på stenen :o) LÄNGTAR SÅÅÅ mycket efter att få se den i verkligheten och att få prova den.

  • Everton

    Jo några chokladbitar tänkte jag ev ha oxå.
    Jag hade en idé att ha små askar till alla som oxå fungerar som bordsplacering, det blir isåfall en kostnad mindre.
    Har bara inte funderar på hur askarna ska vara utformade. Man måste ha nåt litet sött hehehehe

  • Everton

    24 juli blir det för min del! :o)

  • Everton

    Givetvis, Välkommen!
    Jag ska själv gifta mig den 24 juli :o)
    Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Everton

    Igår eftermiddag ringde juveleran & sa att min ring är klar!!! :o) SÅÅÅÅÅ Glad!
    Vart lite nervös om jag inte skulle gilla den eftersom den var egendesignad så vi hade bara diskuterat hur den skulle se ut. Men när jag såg den & provade den så var den PERFEKT!
    Jag är såååååååååå glad. Sambon tyckte jag hade ett fånigt leende hela tiden...men men är man så himla glad så är man!! :o)

    Det tråkiga är att jag får inte bära den på ÖVER 1 år!!!! Det känns jättetråkigt. Jag vill bara visa upp den för alla. hahahahaha

    Jag hoppas att när ni får era ringar att i känner likadant som jag. Att det känns perfekt!

  • Everton

    Min sambo säger att han ska gömma den för mig så jag inte provar den varje kväll..hahahaha men jag ska se om jag får in en bild på den senare :)
    Jaa jag hoppas att tiden går fort så jag får bära ringen...dock inte FÖR fort för nu försvann i stort sett allt vi hade sparat ihop till bröllopet....försvann in i en ring......!

  • Everton

    Grattis till förlovningen!! :o)

    Var båda med på det eller blev det en överraskning för nån av er?

  • Everton

    Vid denna tid precis om 1 år så är jag FRU!!!! Fan vad läskigt.....fast det känns så bra, allt känns HELT rätt!

    Nu är det verkligen nedräkning som gäller! hehehehe

  • Everton

    Vi har fått reda på att vi kan boka kyrkan nu.
    Så nu sitter vi & funderar på vilken tid vi ska gifta oss! Jag vet inte egentligen vad som är bäst, men tror det lutar åt 15:30-16:00.

    Är det några som har bokat kyrka redan? och vilken tid har ni satt då? skulle vara kul att höra lite olika resonemang kring hur ni tänker när ni satt/sätter tid!

  • Everton

    brudjuli2010: Har du tagit tjockare papper till askarna? hur har du vikt dem så det ser bra ut?? har försökt själv från en modell...men tyckte inte att det vart så bra.

  • Everton

    vi ska oxå ha askar, dock inte riktigt bestämt vad som ska vara i. Tänkt på små praliner, men sambon kom på att vi ska försöka ge personliga saker till var och en. Alltså inget direkt dyrt, utan nåt som speglar den personen. Om det blir tomt på samtalsämnen så kan man ju alltid fråga varför personen fick det som den fick. Vi har dock inte kommit på till alla än....får se hur bra det går!

Svar på tråden JULI - 2010 del2