Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    JULI - 2010 del2

    Everton: ja, jag blir visst klokare Det är så jag tänker också, det är min sambo jag måste övertyga. Och egentligen vet jag inte varför för när vi bestämde oss för att gifta oss så sa han att det han ville lägga pengar på vad klänning (till mig förstås), ring, tårta och resa. Han blir kanske stressad över att se hur alla pengar bara rusar iväg.

    fenixx: vad nice! Jag längtar till den 31 juli i år, då kan jag börja räkna ner

    Clea: välkommen! Vilket bra datum du valde

  • sarahkka76

    Everton, nä vi ska åka i jan 2011 men resan måste bokas i jan nästa år och en del ska ut. Det handlar om så mkt pengar att vi kommer att önska oss pengar till dykning och snorkling och vi får betala resa, bostad och mat själva. Vi har redan fått bidrag till bröllopet av våra föräldrar som bröllopspresent så det skulle vara våra vänner i såna fall som skulle ge oss en slant.

  • sarahkka76

    everton: tack för dina råd! Ja, vi pratade lite igår och han verkar ge sig, han kom på själv vad att han hade sagt från första början att ring är ngt han vill lägga pengar på. Sen kommer vi att få bidrag från hans far så det kommer inte att kännas lika mkt. Den här ringen är en ring som jag kommer att beställa halvfärdig, bara med mittenstenen och sen lägga till sidostenarna. Annars skulle vi aldrig ha råd.
    Nä, bråka för en sån sak skulle vi aldrig göra, det skulle bara förstöra. Det går alltid att komma överens om ngt.

    Emmis28: kolla ordentligt vad det är för säsong först, för annars rekommenderar jag Mexiko varmt!

  • sarahkka76

    fenixx: ja precis Min sambo har inte bestämt sig än om han bara ska putsa sin förlovningsring och lägga till en jätte tunn, eller om han ska ha en hel ny bred med en tunn till. vi får se.

  • sarahkka76

    Vi kommer också att ha tårta som efterrätt eftersom vi också kände att det kunde bli lite kaka på kaka.
    I vår buffe ingår en kex med brieost om jag inte minns fel.

  • sarahkka76

    everton: ja, jag skulle aldrig ha råd med ringen som den är, den kostar 33.000kr, och med bara mitten stenen kostar den 21.000kr men då är det 0,44c och det känns som att jag inte behöver så stor. Om jag tar den i 0,34 så kostar den 17.800 så det är väl den jag ska satsa på tror jag. Sen får jag bygga upp den med tiden.
    Man kan ta det när man ska fira årsdagar eller när man får barn, lite såna tillfällen.

  • sarahkka76

    everton: ja du ser Jag längtar också, iaf tills jag beställt de

    emmis28: haha samma här, förrätten kan kvitta men efterrätten ska med Jag kommer att ha som bordsplacering organzapåsar i temafärgerna och sen lägga i några st chokladbitar till kaffet.

  • sarahkka76

    juli2010: jobbigt när man får oroa sig för ekonomin. Själv är jag student och vi får vrida och vända på varenda krona för att få ihop bröllopet.

    Vad tråkigt att du har IBS, min syster har det så jag vet hur du känner dig. Men vad bra att de har hittat felet och att du vet vad du måste göra för att ta hand om dig själv. Det är det som är det viktigaste att du ser till att du mår så bra du kan.

    källerud: välkommen Ja, det tar ett tag innan man bestämmer allt som ska bestämmas, bra att vara i god tid.

  • sarahkka76

    Har lite mkt just nu men ville välkomna alla nya och vinka till alla andra Återkommer när jag har lite mer tid.

  • sarahkka76

    källerud: vilken fin låt! Blev tårögd.

Svar på tråden JULI - 2010 del2