• MissMijah

    Bröllop 2010 nr7

    Therese: Du vet att jag alltid finns Gumman! Tänker på dig och har tänkt ringa, men anat att du kanske velat vara ifred.

    Massa pussar och kramar!

  • MissMijah
    pandis81 skrev 2009-07-19 22:09:18 följande:
    hej vännen.. jag vet att du finns. Har tänkt att ringa dig också.Det har bara varit lite mycket runt omkring än. du får gärna ringa det vet du. Många pussar och kramar.
    Förstår att det är mycket för er nu. Önskar bara att jag kunde göra något. Men som sagt, jag finns här som stöd iaf. Ring mig när som helst, när du känner att du orkar Gumman. Hälsa och krama familjen!

    puss och kram
  • MissMijah
    pandis81 skrev 2009-07-19 22:19:24 följande:
    tack vännen det ska jag göra.. =) Dom hälsar tillbaka .. Vi måste ses snart. Bara ta något att dricka och prata. Vet tyvärr inte när vi kan komma ner till linköping nästa gång. Men jag hoppas snart. Jag hoppas även att eran dag blir helt underbar. Du får höra av dig så jag får se lite bilder. saknar dig vännen. kramar =)
    Ja klart att vi ska ses snart! Utan karlar kanske Ta några drinkar som sist och bara prata om allt och inget. Jag saknar dig också! Klart du får se bilder från bröllopet Hjärtat!
    mega kramar!
  • MissMijah

    humlan: nej fy fan säger jag! stackare! Att folk har hjärta att lura andra så??!

    jenny: nya tag gumman!

  • MissMijah

    jenny: skönt med en sak till ordnad då gumman

    kan bara meddela er att om 24 dagar står jag och håller på att skita ner mig av nervositet!

  • MissMijah

    jag hoppas det!

    hehe robban har inte kunnat somna ordentligt på 3 kvällar nu. igår kom han t.o.m ut från sovrummet efter en kvart och sa
    - nej älskling. jag är så nervös! jag ligger bara och tänker på kyrkan och kan inte somna. det ska bli jättekul, men jag har scenskräck, tänk vad uttittade vi kommer att vara!

    heheh!

  • MissMijah
    mysifer skrev 2009-07-22 21:29:43 följande:
    jag var också nojjig för det innan men tänkte inte på det för ett ögonblick när vi stod där. alla bara försvann
    Hoppas det gör det för oss med!

    Nu vill jag se bilder gumman!

    Jättegrattis igen!

    Kram!
  • MissMijah

    neeej fy faaan säger jag bara!!!!

    jag förstår att du e ledsen gumman!! ursäkta, det är dina systrar. men hur fan får folk lov att bete sig?? så gör man bara inte!!

    hoppas det ordnar sig ! massa kramar!!


    makupala skrev 2009-07-29 23:26:11 följande:
    jaha så har både hoppat av då... fan fan fan..skulle ha mina båda systrar som tärnor.. min lillasyster är gravid i v21 o kom nu helt plötsligt på att hon inte alls kan stå som tärna då för hon har ju faktiskt gått upp 6kg i vikt.. daahhh.. hon är gravid vad hade hon förväntat sig??? suck..och då vill inte min storasyster heller vara tärna, eftersom hon inte vill göra det ensam.. när jag ringer upp henne och är helt förkrossad så tar hon lillasysters parti på en gång "för det är ju så synd om henne, hon hade ju inte förväntat sig att blir så stor!" men hallå seriöst, vem vet inte att man lägger på sig ett par kilo när man väntar barn?!?!blir så j*vla besviken och vill bara gråta.. detta är mina egna systrar liksom.. tycker de uppför sig otroligt själviskt.. det är ju MIN stora dag.. men då vet man ju hur mycket man betyder fö dem...
  • MissMijah

    Skönt att det löser sig för dig trots allt! =) hoppas dina systrar får sig en ordentlig tankeställare!! kram


    makupala skrev 2009-07-30 22:29:59 följande:
    tack för alla snälla ord!va och shoppade tillsammans med min bästa vän idag och berättade för henne vad som hade hänt. och jag behövde inte ens fråga innan hon sa att hon skulle se det som en ära att få vara min brudtärna. frågade även 2 andra nära vänner om de också ville vara mina tärnor, den första svarade "självklart!" den andra har inte svarat ännu.. hon är i tanzania o kommer inte hem förrän på söndag.. hihi..(skickade sms till henne o hoppas på svar omgående på söndagmorgonen..) men det börjar kännas ljust igen!tur att man iallafall har underbara vänner!
  • MissMijah

    hej flickor! nu har jag inte varit här inne något, har liksom inte riktigt tid. 11 dagar kvar tills jag är FRU!

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7