Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 nr7

    Sundance skrev 2009-06-27 16:09:19 följande:
    Bettertogether! Tack för att du tar dig tid att tipsa oss alla! Tur vi har dig! Du vet sådana där runda bollar av blommor som man ser på många amerikanske bilder, som hänger längts med altargången vid utomhusvigslar... Är de svåra att göra? Funderar på att göra våra sådana själv. I rosor, gerbera eller nejlikor.
    Det är så lite så, Sundance.. :) Det är mitt område, och du vet kanske hur man är med grejer man brinner för?! :D
    Bollarna är inte alls svåra att göra. Man köper bara runda oasisbollar (märk att det är skillnad på stickmassa för torra binderier och levande material!) och helt enkelt sticker in blommorna runt om... MEN, det går åt ganska mycket blommor, så var beredd på det. :)
  • Bettertogether

    Åh vilken skön helg jag har haft vid sommarstugan tillsammans med mina släktingar! :D Det känns lite som ett privilegium att ha ett ställe där alla ryms och trivs tillsammans :)

    Och allt bröllopsprat har varit som bortblåst... nästan. Jag skickade en offertförfrågan till cateringen (en gammal konstlärare till mej), så nu väntar jag spänt på en offert! :D

  • Bettertogether

    ...eller så kan man göra som vi ska göra, och tillverka eget vin för dagen, och bara bjuda på ett glas till maten. Det känns som ett väldigt bra alternativ då varken jag eller min m2b brukar dricka alkohol.

  • Bettertogether

    Nu märkte jag hur dålig jag är på att uppdatera en blogg som ingen, eller väldigt få läser... Så nu har jag en öppen bröllopsblogg som ALLA kan läsa!! :)

    myhusbandswife.blogg.se

  • Bettertogether

    Jag hoppas tjejer ni läser min brudblogg nu när jag riktigt har fått fart och bara skriver och skriver! :D

  • Bettertogether

    Visst är det en liten milstolpe att gå förbi "ETT-ÅR-KVAR"-dagen?! ;)


    Krystal skrev 2009-07-03 10:15:19 följande:
    3 juli 2009...hm... ett år kvar då som ogift.
  • Bettertogether

    Joodå, jag har en till sånhär "sitta-ensam-på-jobbet-dag"... Har någon något tips på bröllopsrelaterade sidor att surfa runt på en stund?! :)

  • Bettertogether
    Krystal skrev 2009-07-03 11:03:14 följande:
    jupp..och samtidigt lite stessande..med tanke på ALLA saker som är kvar att fixa... men men..det ordnar sig..
    Det är sant! MEN, nu får man ju börja engagera m2b också.. för det brukar vara att männen vill börja planera och lägga sig i när det är ett år kvar ;)
  • Bettertogether

    Jag blev ganska sur idag när jag gick in i skoaffären där jag köpte mina brudskor för 1,5 månader sedan och fick se att de sänkt priset på dem med 10 ?! Och det fanns hur många par som helst kvar :( Hmpf!

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7