Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 nr7

    Det är så enkelt för min del när jag inte vill ha mitt efternamn, och mer än gärna vill ta hans efternamn :)

    Det tycker jag är en bra kompromiss att ta hans mormors namn :)


    Lycklig81 skrev 2009-07-05 21:50:36 följande:
    Diskuterade med min m2b vilken efternamn vi ska välja.Funderade på att ta hans mormors efternamn (Sundin) eftersom både min och m2b efternamn inte är så olikt varandra och framför allt att m2b ser upp till sin morfar och de skulle va en ära att få bära deras efternamn. Hur ska ni göra??
  • Bettertogether

    Ballerinas funkar alldeles utmärkt!! :) Det ska jag också ha :)


    sunzhine skrev 2009-07-06 11:20:34 följande:
    Angående efternamn så tar jag gärna min sambos men han ville ta mitt så det blir nog så. Är lite sugen på att hitta på ett nytt eget, men har ingen fantasi just nu, men får väl se, har ju ett år på mig ...Jag satt igår o filade på inbjudningskort, har nu två mallar att utgå från och ett info häfte, nu fattas bara ett fint kort på mig o sambon för att få det som vi verkligen vill ha det .Idag regnar det ute så jag ska nog sitta inne o kika på brudklänningar hela dan o välja ut de jag gillar bäst o sen ta en diskussion med min vän om vilken som passar mig bäst .Jag kommer nog ha ballerinaskor under klänningen, är nämligen lika lång som min sambo o vill inte se jättelång ut bredvid honom, funkar det med ballerinaskor under? Klänningen ska ändå va så lång så de syns ju inte jättemycket...
  • Bettertogether

    Åååh, jag inser just precis nu hur svårt jag kommer att ha med min brudbukett!!!! :| Jag vill ha den i grönt, men med minst en solros och lite små gula blommor i... Vad säger ni om det, sådär bara på rak arm :P

  • Bettertogether

    Den ångest jag kände för min brudbukett för en stund sedan.. :) Det var nog det att jag inte kunde föreställa mej riktigt hur det skulle se ut... Så då photoshoppade jag ihop en brudbukett åt mej ;)

    "Designa din egen brudbukett i photoshop" :P

    Kolla galleriet!

  • Bettertogether

    Karin längtar skrev 2009-07-07 09:05:11 följande:


    Jättefin bukett. Borden var också fina. Ska du ha vita dukar och löpare över? Jag hade gärna varit så duktig på photoshop.
    Tack, jag hoppas bara att jag inte ändrar mej angående tema eller liknande nu ;)
    Ja, vita lakan som grund kommer det att bli, och sedan gröna löpare längs hela borden (tyget hittar jag förhoppningsvis att fynda på tygaffärens lakanstygrea i höst :) )

    Det är egentligen ganska roligt att "designa" brudbuketter i photoshop :) Man får ju det att se ut som man vill! :D
  • Bettertogether
    Sundance skrev 2009-07-07 18:49:29 följande:
    Bettertogether: Hur bär du dig åt??? Jag skulle också vilja kunna göra det. Jag är helt ok i Photoshop men jag förstår ändå inte hur du gör. Du får gärna berätta.
    Jag letar helt enkelt efter passande bilder på nätet (så får man inte göra, jag vet :( ), gärna med en vit eller enfärgad bakgrund så är det lättare.

    Tar in den i ps och frilägger den på ett av de tusen sätten som finns (exempelvis är det ju enkelt med trollspöet om bakgrunden är enfärgad och ganska olik blomman), sedan markerar jag blomman och tar ctrl+C (kopiera) och sedan Ctrl+V (klistra in) och drar over den frilagda blomman till ett nytt dokument där jag bygger upp buketten som jag vill ha den :)

    En jättebra murgrönebild finns om man googlar på "ivy".

    Ett annat jättebra verktyg att använda till friläggning är mask (kortkommando Q för att gå in i maskläget), och sedan målar man helt enkelt med svart färg och penseln på det man vill ha markerat (suddar med vit färg).. Sedan går man ur maskläget med att trycka på Q och voilá, du har markerat blomman! :)

    Hoppas du förstod :)
  • Bettertogether
    makupala skrev 2009-07-13 20:22:03 följande:
    oj oj vad ni har skrivit tjejer! har varit i Finland/Jakobstad och hälsat på min pappa ett par dagar.. men nu har jag iallafall läst ikapp.. Vad spännande Mysifer med bara några dagar kvar.. Kommer också bli sminkad av en makeup-artist, men har ingen provsminkning ibokad.. Kanske jag borde begära, eller vad tycker ni?Vill ju inte sitta där på förmiddagen den 15/8 och va skit missnöjd med sminket.. (jag sminkar mig inte i vanliga fall) det finns liksom inte rum för det i schemat för bröllopsdagen..
    Min pappa bor också i Jakobstad... Själv är jag hemma från grannstaden Nykarleby. :) Trevligt!
  • Bettertogether

    Jag är så glad!! :D En av mina närmaste vänner som nyss flugit iväg till USA för ett år som aupair och som egentligen skulle komma hem en vecka efter vårt bröllop, överväger att komma en vecka tidigare istället! :D Ni anar inte vilken lycka det är! Och då får jag dessutom min solist i kyrkan ^^

  • Bettertogether
    Veronicamy skrev 2009-07-17 11:36:51 följande:
    fenixx: jag tog lite kort själv ska visa dem sen i mitt galleri. men har inte hunnit föra över dem än hehe.. jag vill med se bilder,... så kul!Hur många av oss har :*hittat klänning?*börjat leta klänning?
    Jag har haft min begagnade klänning i skåpet någon månad nu redan :) Det är ju inte så mycket att tänka på när man hittar begagnad, tar man den inte tar någon annan den :/
Svar på tråden Bröllop 2010 nr7