• Sundance

    Bröllop 2010 nr7

    Vad mysigt Bettertogether! Förstår att du är glad!

    Fenixx: Jo, jag ska ju iofs köra lite show och sjunga "I'm gonna getcha good" med Shania Twain. Ska bli superspännande!

  • Sundance

    Bettertogether: Ja, den var riktigt fin. Och många bra tips på hemsidan du tipsade om. Jag tänker mig en rund, röd rosbukett fast med något som sticker ut i. Inget grönt men kanske en stor vit lilja som de hade i en av buketterna eller ett par vita orkidéer.

    Jag är otroligt känslosam när det gäller musik. Så fort jag hör en vacker låt så gråter jag. Tal och så berör mig sällan så där riktigt mycket men musik... Jag gråter massor när jag lyssnar på den låt vi ska ha som ingångsmarch och våra solosånger.

    Ifall ni minns hur mycket jag svor över vår lägenhet och vår flytt så kan jag nu glädjande meddela att den börjar bli kanonfin! Var på Ikea igår och lastade vår lilla Toyota Aygo så full att jag nästan fick gå hem. Men nu börjar det likna nåt!

  • Sundance
    CiaLovesAndreas skrev 2009-07-25 11:34:24 följande:
    sundance,Vad ska ni ha för musik i kyrkan?Molnis,Det är ju jättebra med lite inspiration eller att du kommer på att du inte alls vill ha det på ett visst sätt.Jag ska ägna en del av dagen till att sova. Jag ska jobba i natt. Annars har vi inget planerat.
    Vi ska ha:
    Ingång: Forrest Gump Theme (delar av det)
    För kärlekens skull, Ted Gärdestad
    Tänd ett ljus, Per Gessle
    Kärleken förde oss samman, Ulf Lundell
    Utgång: The wedding song instrumentalt eller From this moment on, Shania Twain instrumentalt. Det blir den vi dansar vår första dans till också. Fast med sång då.
  • Sundance

    Oj, vad ni har skrivit. Roliga saker som händer för alla. Vi ska ta och bestämma oss för fotograf senast nästa helg. Och så ska jag boka vigselförrättare i dagarna tänkte jag. Men jag har ingen aning om vem man ska ta. Fanns ett tiotal att välja på i Lund men hur ska jag veta vem som är bra? Ska kolla Skåne-tråden här och se vad de kan tipsa om.

  • Sundance

    Fick en liten idé idag. Min morfar spelar trummor i orkestern i stan där han bor och började fundera på hur man skulle kunna göra en cool utgångsmarch till trummor.

  • Sundance

    Vårt problem vad gäller musiken är väl mest själva ljudet, då vi ju ska va utomhus. Vill inte ha något halvkasst ljud utan en bra ljudanläggning. Vill inte att ljudet ska drunkna i blåsten som vi oftar drabbas av här nere i skåne.

  • Sundance

    Tjejer hjälp mig. Ska försöka fatta mig kort...

    För ett par månader sedan jobbade jag på ett ställe jag inte riktigt trivdes på och då sökte jag in på socionom-programmet för att ha en ev. plan för hur jag skulle kunna komma därifrån om jag inte hittade något annat jobb. Sedan fick jag ett nytt jobb där jag stortrivs och har en bra lön (inga problem att spara till bröllopet alltså). Sen nu, hux flux, har det visat sig att jag kom in på utbildningen. Trodde verkligen inte jag skulle göra det. Hur jag än räknar på detta med CSN så kan jag ju inte komma upp i den inkomsten jag har nu. Eller, det skulle va om jag jobbar heltid utan att ta något lån eller bidrag alls emn det orkar man ju inte. Så frågan är vad jag ska göra. Pratade med min chef idag och hon är ju bara för go'. Hon sa att jag skulle absolut va kvar som butikschef och jag fick jobba så mycket jag ville. Men hur sjutton ska jag kunna få ihop det, ekonomiskt? Ska jag va kvar på jobbet och tjäna mina pengar eller ska jag hoppa på utbildningen? Någon här som pluggar som vet hur man kan göra för att kunna styra över sin inkomst själv, samtidigt som man pluggar

  • Sundance

    Jag har alltid sagt att om jag någon gång ska utbilda mig så ska det va till socionom eller hippolog (lite skillnad ). Så jag hoppades verkligen på att komma in när jag sökte men nu vet jag inte längre. Känns ´som att det delvis är lönen som gör att jag tvekar. Vill ju verkligen kunna spara till vårt drömbröllop. Jag var inte mentalt inställd på att plugga nu längre när man kommit in i sitt nya jobb och trivdes med det. Men jag är rädd att jag inte kommer att komma in igen, nu när arbetslösheten ökar och många säkert ser studier som en utväg.

  • Sundance

    Jag blir chockad när du berättar det Makupala! Jag undrar om jag inte hade sagt till dem att jag inte vill ha dem där alls den dagen. Det är ju liksom inte så att de gör dig en tjänst genom att va tärnor, utan det är ju DOM som har fått ett hedersuppdrag. Jag hades lagits med näbbar och klor för att få behålla min tärnplats om jag varit tärna på min kompis bröllop. Var ärlig mot dem och säg hur otroligt besviken detta gör dig och hur oerhört mycket det förstör.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7