Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 nr7

    Fick precis veta att en av mina vänner ska gifta sej helgen före oss!! :D Vilken tur att de inte tagit samma datum, för då hade det blivit problem (ungefär som i filmen bridewars ;)).

    Men tänk så bra! :D Nu har vi båda någon att prata bröllop med, och utbyta ideér utan att tråka ut någon! :D :D Superbra!

  • Bettertogether
    Sundance skrev 2009-07-20 14:16:39 följande:
    Bettertogether: Du som är så duktig på blommor. Jag funderade på en grej... Jag har ju tänkt ha sådana där blomsterbollar längst med gången fram till vigselplatsen. Skulle man kunna använda dessa som dekoration på borden sedan på kvällen? Typ bara lägga dem på en urna. Eller måste rosorna ha skaft i bordsarrangemangen?
    Det kan man absolut ha! :D Om du gör bollarna i våt oasis står de sig nog över kvällen... då kan du till och med bara sätta dem direkt på borden så som de är :)
  • Bettertogether

    HON KOMMER!!! Min vän kommer hem från USA tidigare för att kunna vara med på vårt bröllop och sjunga duett i kyrkan! :D Fantastiskt!
    ...och inte nog med det. När jag beklagade mej över att pianisten var lite väl dyr för en timme i kyrkan envisades hon med att stå för kostnaderna för pianisten (eftersom hon ansåg att HON ville ha just den pianisten... som för övrigt varit hennes piano- och musiklärare flera år)... Jag försökte säga henne att det är alltför mycket, men det tyckte inte hon. Vilka vänner man kan ha va!? :D

  • Bettertogether

    Nu är jag SÅ trött efter att ha bundit en klotrund brudbukett av enbart rosor åt en väninna tills imorgon :) Men den blev väldigt speciell och vacker! :) Bilder kommer!

  • Bettertogether

    Det var faktiskt inte alls speciellt svårt... bara man kan tekniken :) Jag var nervös i onödan måste jag säga, för det gick så smidigt så! Den blev kanske lite väl stor, men nu vet jag ju till nästa gång :)

    Jag satte en bild i mitt galleri, men den är inte särskilt bra då man inte ser hela skaftet heller eftersom jag har plast runt. Men på skaftet är det sidenband och två pärlor fastlimmade. Imorgon när bröllopsfesten är slut ska jag sätta in bättre bilder av buketten, corsagen och tärnarmbandet :)


    CiaLovesAndreas skrev 2009-07-24 17:44:21 följande:
    Är det svårt?Jag är sugen på att ha enbart mörkröda rosor i min bukett.
  • Bettertogether

    Det är en direkt kopia av en bukett som blivit bunden på Holmsunds blommor. :) holmsundsblommor.blogspot.com (där finns det för övrigt många bukettideér!!

    Ja, det är det jag också oroar mej för... Men som tur är får jag ju binda min på prov när jag gör mitt slutarbete i vår ;)


    yatzy86 skrev 2009-07-24 18:25:31 följande:
    Den var otroligt vacker :) Jätte fin! Jag känner att brudbuketten kommer nog bli svår att få fram vad man vill ha, känns som det finns ofantligt mkt möjligheter.
  • Bettertogether

    Karin längtar skrev 2009-07-25 18:56:48 följande:


    Har du någon bild på tärnarmbandet?
    Ja nu har jag bilder på både bukett, tärnarmband och corsage :D Men de får ni se imorgon ;)
  • Bettertogether

    Nu har jag bilder på tärnarmbandet och brudföljets blommor i mitt galleri... Den som vill se fler bilder får kontakta mej via meddelande så berättar jag var bilderna finns att beskådas :)

  • Bettertogether

    Nu när alla andras bröllop är förbi blir det dags att börja planera sitt eget ;) Men först ska vi ta en välbehövd semester på sommarstugan ett par dagar!

    Trevlig vecka!

  • Bettertogether

    Haha, nu har till och med fästmannen börjat drömma om bröllop!! :D

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7