• Sesamy

    Vad gjorde de för er på er möhippa?

    Jag gifter mig om typ två veckor och har haft turen att få två möhippor...

    Den ena inleddes med kidnappning - fånig outfit, pinsamma uppdrag på stan, tur till Sthlm (jag bor cirka tio mil bort en av vännerna bor där), måla porträtt av m2b, picknick på djurgården, femkamp på grönan och sedan middag och party.
    Detta var av mina "gamla" vänner som är utspridda i landet.

    Nästa var jag mer förberedd på... Den var från mina vänner i stan - där jag bara bott i ett år men m2b kommer härifrån. M2b blev kidnappad på morgonen och jag skulle möta upp tjejerna senare - så jag misstänkte något.
    Jag fick på mig ögonbindel - åka runt i bilen tills jag var helt lost - stannade vid Sundbyholms slott. Där väntade fler tjejer och det blev kak - buffé - ljuvligt.
    Sen fick jag på mig en tyllkjol och en liten princesskrona och vi drog in till stan igen. Jag fick gå på skattjakt runt stan och leta rätt på köksredskap (en "pik" för att jag aldrig lagar mat hemma). Till sist kom vi fram till ett av våra favoritcaféer/restaurang i stan som var stängt - en tjejkompis jobbar dock där - så vi fick låna det.
    Sen fick jag nästan panik när jag fick veta att jag skulle laga all mat.... Men jag fick mycket hjälp av tjejen som jobbar som kock.
    Sen blev det mat, vin, prat - sminkning av mig och ciderprovning. Chockat märkte vi att klockan var halv ett och det inte var idé att gå ut - så vi stannade kvar! =P
    Finaste biten av kvällen var när jag fick berätta mina första minnen av alla som var där - och de berättade sina av mig.
    De känner nästan allihop min m2b - före mig och vi har inte känt varandra så länge... Men det blev en riktig snyftstund!
    =)

Svar på tråden Vad gjorde de för er på er möhippa?