Inlägg från: sockersmulan |Visa alla inlägg
  • sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Tokisen: Åh, vad kul! Ett vinnande koncept verkar det som!

    Vi skulle också haft 10/7 från början, men sen var lokalen upptagen, så vi fick skjuta på det en vecka..

  • sockersmulan

    Låter som ett smart drag att byta datum!

    Vår lokal är bokad och klar! Den var upptagen typ 2 datum hela sommaren, varav ett var vårt förstahandsval. Typiskt. Hembygdsföreningen har tydligen alltid sin årliga fest lördagen i just den veckan, så det fanns inget annat att göra än att se sig om efter ett annat datum. Lokalen är så perfekt, så att leta upp en ny var liksom inget alternativ.

    Har ni hittat nån lokal än?


    Tokisen skrev 2009-07-23 10:35:44 följande:
    Ja, verkar inte bättre hahahaVi hade bestämt 31 juli från början, men insåg att det va min jobbehelg, och det blev genast jobbigt eftersom tärnan + 2 gäster jobbar samma helg som mig, och det det e inte det lättaste att hitta vikarier till oss 4 som får jobba med varandra, så vi ändrade datum istället.Hade ni hittat nån lokal och så?
  • sockersmulan

    Ingen orsak! Jaa, kan vara knepigt det där med tärnklänningar. Jag har 3 tärnor, har sagt att de får välja själva vad de vill ha på sig..tror de kommer att koordinera sinsemellan så att de matchar i färgton etc.

    Åååh vilket romantiskt frieri!

    Kan tipsa om den engelska brudtidningen "Brides", förresten! Lite billigare än några av de svenska, men ändå fullspäckad med info. Jag fick tom en CD till med massa olika frisyrer på!


    Sundance skrev 2009-07-22 19:55:29 följande:
    Sockersmulan: Tusen tack för det tipset! Den sidan kan definitivt komma till användning. Vårt dilemma är att vi gärna vill ha samma nyans på alla 4 tärnornas klänningar men olika modeller. De är VÄLDIGT olika byggda. Svårt att hitta 4 olika klänningar i samma nyans.Vi gifter oss också utomhus på Ellinge slott 14/8-2010.Jag och min m2b var överens om när vi skulle förlova oss och jag hade själv valt ring och så men så skojade jag med honom och sa: "Jaha, nu förlovar vi oss snart och så ju men hur vet jag när jag liksom får börja planera bröllopet? Hur länge ska vi liksom vara förlovade?" Då viftade han med handen och sa att han skulle ge mig en bröllopstidning den dagen jag fick börja planera. Och på kvällen när vi satt i vår svit och nyss bytt ringar så tog han fram det nya nummret av Bröllopsmagasinet inslaget i guldband . Det var min första bröllopstidning.
  • sockersmulan

    Det låter jättefint!
    Vi ville också ha en lokal där vi får fixa allt själva, så bygdegården blev ett perfekt val. Var och tittade inuti den i fredags - helt underbar!

    Vi kommer som sagt att fixa en hel del själva... Kommer att bjuda på buffé, delvis caterad och delvis hemlagad som det ser ut nu. Vi har inte bestämt exakt vad den ska innehålla än, spånar på det för tillfället. Jag älskar att baka, så ska fixa cupcakes i stället för bröllopstårta. Kommer ha en liten, hjärtformad tårta för m2b och mig att skära i längst upp. Alkohol kommer att inhandlas i Tyskland.

    Hur har ni tänkt?


    Tokisen skrev 2009-07-23 19:07:10 följande:
    D va verkligen typiskt att dem skull ha parjat just det datumet.Tur ni hade ett annat datum i reserv.Vi har bokat en bygdegård ca 10 minuters resväg från kyrkan.Den ligger jättefint och har en härlig trädgård som man kan ha brudskålen i.vi ville ha en lokal som vi kunde fixa allt själva.Hur har ni tänkt med mat/dryck/personal?
  • sockersmulan

    Miss Giggle: Vad kul att du köpt klänning! Den var jättefin! Skönt att jag inte är ensam om att inhandla drömklänningen ca 1 år i förväg.

  • sockersmulan

    Miss Giggle: Är också lite orolig för det.. Får prova den någon månad innan bröllopet så man hinner justera om det skulle behövas. Hoppas inte!

    Idag ringde m2b och bokade kyrkan! Iiiih! Prästen verkar jättetrevlig! Personlig, intresserad av vad vi är förnågra och så. Kommer nog bli en underbar vigsel! Längtar!

  • sockersmulan

    Kullberg: Ja, det känns verkl jätteskönt! Var lite orolig innan, det är ju så viktigt att det känns rätt..

    20090801: Vilken tur att du hittade en klänning du blev så nöjd med, till slut! Det borde ju vara lätt att få de andra sålda, speciellt om de är oanvända. Hoppas jag är lika nöjd med min när det börjar närma sig, men man vet ju aldrig..

    Sundance: Som jag har förstått det får man välja vigselförrättare själv. Har ingen aning om hur man vet vilka som är bra/inte så bra.. Fråga runt lite här på BT eller googla dem så kanske du kan få lite mer info?

  • sockersmulan

    Sundance: Har du hört med Tegnérs? De har iaf en jättegod buffé. Priset har jag ingen aning om, dock..

Svar på tråden Brudar i Skåne!