Inlägg från: sockersmulan |Visa alla inlägg
  • sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Inga problem! Hur gick det?


    Sundance skrev 2009-08-06 19:46:28 följande:
    Nej, de hade jag inte tänkt på! Ska checka dem, tack!
  • sockersmulan

    Miss Giggle: Jättebra idé att lägga in en lista i trådstarten på vilka som ska gifta sig när! Om alla skriver in sig i listan nedan så kopierar jag den och klistrar in den i trådstarten sen.

    september

    oktober

    november

    december

    2010 januari

    februari

    mars

    april

    maj

    juni

    juli
    sockersmulan 17/7

    augusti

    september

    oktober

    november

    december

  • sockersmulan

    OJ! Det var billigt! Grattis! Jag klickade hem min brudväska (av märket Paris Hilton) för 45kr där för ett tag sedan, verkligen en suverän sajt!

    Miss Giggle skrev 2009-08-11 09:08:13 följande:


    fatta så nöjd jag är! Har letat korsett till klänningen i några veckor nu, billigaste jag hittade köps i Halmstad för 1200 kr. SÅ tipsade en kompis mig om tradera, där hittade jag ett företag som lagt ut en massa vita korsetter till budgivnign och jag klickade hem en föe 180 kr!!!!Nu är det ju bara till att hoppas att den passar!
  • sockersmulan

    Det låter som en jättekul idé! Bra att många av gästerna kan relatera till låten också. Håller med Pinupp: Superkul men ändå seriöst.


    Sundance skrev 2009-08-11 09:56:24 följande:
    Jag kom på en superkul grej igår. Tanken är ju att först ska min m2b och hans 4 marskalker komma gående över slottsbacken i sina snygga kläder, och så ska solen skina så att alla kan ha solglasögon och se ut som 5 st James Bond . Men vi har inte kommit på vilken musik de ska ha när de kommer gående. Men igår kom jag på det! MFF-hymnen. Alla som hålle på Malmö FF vet vilken jag menar. Introt där med trummorna är rätt coolt. Vad tror ni? Vi vill ju inte ha för mycket skämtinslag i vårt bröllop. Det ska va roligt men seriöst. Men detta känns som en kul grej då många i hans släkt och hans vänner håller på MFF.
  • sockersmulan

    Vi kommer också att göra så. Kommer preliminärboka rum på ett hotell som ligger precis vid vår lokal och tipsa om en närliggande camping. Skulle bli alldeles för dyrt för oss att betala för gästernas boende också.


    kullaberg skrev 2009-08-18 07:45:47 följande:
    Vi ska ha långväga gäster, faktiskt en hel del. Men vi tänker inte betala för dom. Vi kommer däremot att rekommendera ett par ställen, bland annat det stället där vi har festen. Och billigare alternativ. Sen är det upp till var och en att boka var och om de vill. Vi har pratat med en del av våra gäster om detta och de ser inga som helst problem med detta. Vi skulle aldrig kunna få in vår budget boende för våra gäster.
  • sockersmulan

    Miss Giggle: Ja, hon har verkl jättemkt fint! Supertrevlig dessutom!Hon mailade både när hon fått pengarna, när ordern behandlades och när tiaran skickades. Suveränt! Tyvärr har jag inga röda skor liggandes i garderoben, annars hade du fått låna dem.

    Hm, det låter verkl dyrt på det där stället..

    fasanb: Härligt att ni fått tag på kyrka och lokal! Vi bokade för några veckor sedan,håller med om att det känns skönt när det är fixat!

  • sockersmulan

    Heej alla skånebrudar! Hur går det med planeringen? Jag spanar för tillfället runt på skor och frisyrer. Ska ha en ankellång klänning så vill ha ett par fina skor med lagom klack till. Gärna i nån annan färg än vit, typ rosa eller så. Tips emottages varmt!

  • sockersmulan

    Hmm, det är nog sant att det kanske blir lättare med färgade skor till våren.. Surfade iofs in på www.bianco.se häromdan - där finns faktiskt en del snygga skor i läckra färger!
    Har inte heller bestämt mig för modell än. Velig som få, haha
    Tack ToastmasterMarie för länktipset! Ska kika där!

  • sockersmulan

    Ooh så skoj med ännu fler medlemmar i tråden! Välkomna, Diz och moule! Ser förresten att vi har samma datum, Diz. Mkt bra val!

  • sockersmulan

    Jag också! Verkl en toppenidé!


    Sundance skrev 2009-10-15 10:52:40 följande:
    Jättebra idé ju! Den snor jag
    Grattis, förresten! Vad fina ni var!
Svar på tråden Brudar i Skåne!