Inlägg från: Sundance |Visa alla inlägg
  • Sundance

    Brudar i Skåne!

    Minns inte om jjag la ut något inlägg här och frågade er om vigselförrättare. Tänkte jag skulle boka snart men vet ju inte vem som är bra. Någon som hört särskilt gott om någon förrättare här i Lunda-trakten?

  • Sundance
    20090801 skrev 2009-07-26 23:33:55 följande:
    På lördag är det dags för oss att säga JA till varandra, konstigt nog så är jag inte nervös eller stressad. Klänningen hänger i sin garderob och jag bara älskar att ha den på mig. Festhäften är klara, vigselprogrammen och rispåsarna ligger färdiga i sina korgar.
    Låter underbart!
  • Sundance

    Ni som bor runt Lund, Malmö... var fixar ni ert hår? Och makeup? Jag tycker det är jättesvårt att veta vart man ska börja.

  • Sundance

    Jag tycker det är så kul att läsa andras upplägg, så tack Miss Giggle!

    Vi köper också alkoholen i Tyskland. Men hur vi ska beräkna har jag ingen aning om. Vi har två kompisar som är bartenders och gärna vill hjälpa oss så de får en del att säga till om. Ett tips om ni ska ha gin på er fest: Tydligen finns det billig, helt ok, gin att köpa på dunk i Tyskland så be folk ni känner att spara på ginflaskor under tiden fram till bröllopet. Inte så coolt att ställa fram dunken kanske .

    Vi tänkte bjuda på jordgubbar till välkomstdrinken fast utan choklad tror jag. Kanske något mer för vi ska fotas efteråt så gästerna kan behöva något att knapra på när vi är borta.

    Maten är fortfarande ett enda stort frågetecken för oss. Blir nog en ytlig bekant som är kock som fixar den men vet inte alls vad vi ska äta. Bara att det hellre ska vara mättande och mycket, snarare än fint och exklusivt. Det blir nog en liten efterrätt, trots att tårtan åker fram 1,5-2 timmar senare. Drämmen är en tårta i Paisley men jag har ingen aning om vart vi ska få tag i det. Den ska bli maffig i alla fall. Kvällens höjdpunkt. Och så kommer vi ha fruktbricka under kvällen. Och nattamat såklart.

    Blommor, hår och makeup är tyvärr också frågetecken. Ja, inte hur det ska se ut. Det vet jag precis men var vi ska beställa vet jag inte. Miss Giggle: Du får gärna inboxa mig hennes namn. Floristens alltså. Blommor till borden ordnar de på slottet vi ska va på om vi vill men man har ju sina speciella önskemål.

  • Sundance

    Silla69: Är det det som ligger typ bakom lilla torg på nåt vänster. Eller någostans där runt torgen. Undrar om inte hon är god vän till en god vän till mig i så fall. Är hon duktig på uppsättningar?

  • Sundance

    Välkommen! Nej, jag tycker inte heller man behöver stressa. Som du säger så är det ju ett tag kvar. Vi gifter oss 14/8 nästa år. Fast jag ska erkänna att jag går och väntar på att 1-år-kvar-dagen ska komma. Känns liksom som en milstolpe liksom. Då känns det på riktigt ok att börja planera. Har ju en god vän som är superladdad inför att börja planera med mig. Hon har alla excellfiler och allt kvar från deras bröllop, men hon fick bebis i maj så jag har lovat mig att ge henne lite mammaledigt innan jag drar in henne i planeringen

  • Sundance

    Är här någon som pluggat heltid på högskola? Jag har ju blivit antagen till socionom-programmet vilket ju är jättekul men direkt börjar man ju räkna på det ekonomiska nu när vi satt en budget för bröllopet så hänger det ju på att man kan spara ett visst belopp varje månad. Så min fråga är; Klara man av att jobba 25 timmar/vecka när man pluggar heltid?

  • Sundance

    Jag ser också fram emot att prova klänning men samtidigt skjuter jag på det för det känns lite pirrigt . Och så vill jag va i toppform då. Vilket man inte blir av att stå och äta godis på jobb och strunta i träningen på kvällen för att titta på "So you think you can dance"

    Åh, de spelade just vår "första-dansen-som-man-och-hustru-låt" på radio.

Svar på tråden Brudar i Skåne!