Inlägg från: Miss Giggle |Visa alla inlägg
  • Miss Giggle

    Brudar i Skåne!

    Åhhh MFF hymnen.. den nynnar jag på lite då och då som vaggvisa till lillan! hahah

  • Miss Giggle

    Min sambo ska ta mitt efternamn så jag slipper byta!

  • Miss Giggle

    Jag känner till Jenny genom vår gemensamma hobby och kan säga att hon är superduktig och väldigt professionell.
    Vi är inne på att boka henne. Tur vi inte har samma dag då eftersom hon ligger tills om val!
    Annars diskuterar vi även fotograf marie som är i svedala, hon tar också fina bilder tycker vi.

  • Miss Giggle

    Sundance: Nä det är int den Marie.
    När det gäller gästerna så har vi inga så långväga, men en del av mig kan tycka att man kanske själv kan bekosta sitt boende. NI bjuder ju ändå på ett hejdundrans kalas och en chans till att få vara med på en speciell dag. MEn du skulle ju kunan skicak med en lista på bra boende?!

  • Miss Giggle

    Håller med Kullaberg totalt och fullständigt!

    Väntar fortfarande på offert från ett av ställena och måste lämna besked på den ena bygdegården idag. Vad gör man då liksom?
    Det känns som att stället där vi saknar offerten kan bli det bästa och billigaste men innan man har fått offeretn så har man bara att utgå från vad han sa muntligen.
    Åh vad det är bökigt ibland!

  • Miss Giggle
    Sundance skrev 2009-08-19 19:18:46 följande:
    Ja, det låter jobbigt Miss Giggle. Finns det ingen möjlighet att ångra sig om ni tackar ja till den ena bygdegården idag och den andra visar sig vara bättre. Lägger ni handpenning eller så? Eller skriver ni på något?Är det någon av er som har bra koll på Köpenham/Danmark. Jag jagar för fullt efter ett företag som hyr ut typ trädgårdsstolar (att ha till vigseln). vill inte ha några vanliga typ konference-stolar i plast som alla uthyrare här i Sverige har. Hittade ett företag som hade fina men de finns i Stockholm och ska 100kr/mil för att köra. Blir lite dyrt när vi bor i Lund. Och de var de enda jag hittat. Men så kom jag på att där kan finnas i Danmark. Men hur 17 googlar/söker man efter sådana företag i Danmark??? Jag kan ju inte ett danskt ord!
    KOlla in Eniro.dk så hittar du ställen tror jag
  • Miss Giggle

    Hej tjejer!

    Tyvärr kunde vi inte få uppskov men tydligen fanns det helger lediga i September i värsta fall som vi kunde boka.
    Det fanns ett annat par som var ute efter "vårt" datum så han var helt oresonerlig när det gällde uppskov

    Annars går det jävligt sakta frammåt här, har lagt det lite på hyllan för sambon har semester nu.
    Har iofs kollat på kyrkan som vi ska gifta oss i, sambon har inte sett den tiidgare så jag fick ju visa den för honom. Han har liksom inte haft så mkt att säga till om när det gällde den biten!!!

  • Miss Giggle

    Jag kan kolla med min danska tärna om du vill vad man ska söka på
    Men är det stolar eller överdrag du söker?

    Fick använda eniro.dk för ngn vecka sedan när jag letade korsett, hahah då jäklar ringdes det friskt till henne för jag kan ju ingen danska! hahahaha

    Har nu fixat till ännu en tärna, sambons syster. SOm eg hatar klänning men inte riktigt ville missa att vara tärna så hon ska suck it up! Söte!

  • Miss Giggle
    Nicossambo skrev 2009-08-30 19:09:38 följande:
    Jag har en fråga som jag hoppasfå hjälp med. Vi gifter oss på natten mellan den 17 till den 18 april. Alltså middagen börjar den 17 sedan midnattsvigsel sen fortsätter middagen med tårta runt ett.Det jag undrar över är präst ställer dem upp natten???Vart ska jag höra av mig alltså vem ska jag ringa, och vart??Bor i Helsingborg men bröllopet hålls i glumslöv på örenässlott.
    Det finns en tråd som heter Fråga Prästerna, där kan du säkert få svar!
  • Miss Giggle

    Sockersmulan: de hade ju jättefina tiaror. Funderar på att beställa skor från henne- såvida ingen här har sett mörktröda finskor ngnstans som jag kan köpa!

    Vi velar fram och tillbaka fortfarnade på var vi ska hålla mottagninge. Trodde vi bestämt oss men sedan fick vi offerten och blev besvikna. Välkomstdrink, buffer och kaffe 330kr/pers och sedan köpa spriten från krögaren. Iofs till rabbaterade priser men det blir ändå mycket pengar.

  • Miss Giggle

    Jag får jaga mina röda skor i ett år nu hahhah
    Nä men ser ni några ngnstans så hojta gärna till!

    igår så satt jag och surfade på ikeas hemsida för att se vad vi kan köpa där som dekoration, så hittade jag ljusstakar i precis rätt röda färg Min lycka var som gjord för kvällen!

    Tänkte planera en massa ikväll men lillan har fått superhög feber och panodilen verkar inte bita på den så det blir en massa springande i trappen ist. Får se det som bonusträning för att komma i form till brölliopet ist!

    Kram på er!

  • Miss Giggle

    Japp Sundance, det går bra. Vi gjorde brodsdekorationerna dagen innan när lillan döptes. Se bara till att du sprayar dem emd vatten och ställer dem kallt i kylskåp över natten.

    Vi kommer nog inte ha så stora bordsdekorationer utan satsa på mindre fast många oh så mycket levande ljus. Jag gillar det!
    Sen kommer vi nog ha en röd löpare över alla borden så det "fyller" ut lite också.

  • Miss Giggle

    Tror det är samm som vi tittat på.. de finns i frostat vitt, sedan lila och rött i olika nyanser.

    Idag ska vi titta på en lokal till. 3000 kr för att ha den fre-sön vilket är skönt för då kan man dekorrera i lugn och ro. 1000 kr för städet och 3 kr/ del av kuvertet. Så vi har räknat att det är ca 5000 kr totalt. Ändå helt ok, sedan en buffe med förrät ca 7000 kr och kaffe och tårta på det. Sen kan vi köpa spriten i tyskland. Har vi tur kommer vi under 17000 kr på mat och lokal isf

  • Miss Giggle

    Hittade ett par colla dukningar på nätet igår där de bla använd sig av tegelstenar på borden för att ha mindre arrangemang på. SÅ det blev lite olika höjder. LÅter budget men blev superfint!
    Tyvärr hittar jag inte den sidan igen- men du förstår kanske vad jag menade!

  • Miss Giggle

    Hmmm inte helt lätt sockersmulan, det där med färgade finskor. Jag letar själv fullt! Tror man har mer tur till våren typ.
    Så det är bara att hålla ut.
    Själv har jag börjat skriva ner allt som ska göras, iaf nu initialt.
    Typ inbjudningar som ska skickas, adresser, hur inbjudan ska se ut etc.
    Men mer än så har jag inte orkat med. Lillan har just nu en fas där hon heslt inte ska sova på nätterna så man har precist med ork för att palla dagarna. Tur det är ett år kvar (nästan) så man kan komma ikapp! hahaha

  • Miss Giggle

    Hej tjejer!

    Här står allt stilla känns det som. Just nu kan vi inte komma överens om ngt!
    Men det lir nog bra, det är ju ett tag kvar.
    Ska tvinga m2b att sätta sig med mig i helgen och fixa saker.
    Nu banne mig får det vara bra!

    tror som ngn annan skrev, att eg har man rätt bra koll på läget, man har bara inte det på papper så därför känns det inte så.

  • Miss Giggle

    Oj Sundance: Vet inte vad jag hade valt. Men håller nog med m2b, man vill ju inte bara att folk ska se en utan även höra.
    Får man fråga varför kyrka inte är ett altenativ?
    Om ni ska vara 60 är ni ju ändå rätt så många,så en lite större kyrka kan ju vara maffigt ändå.
    De flesta kyrkvaktmästare vi talat med är väldigt flexibla med vad man går göra med kyrkan när det kommer till dekorationer och så...

    Det är svårt att säga för mig för, till skillnad från er, så planerar vi ju ett mysigt intimt bröllop och då är det svårt att ta ställning till ngt annat.

    Ska fundera på om det inte finns ngnstans ni kan vara inne men ändå ute... Synd man inte får plats så många i Margaareta paviljongen. det hade ju varit cool att komma gåendes längs med den underbara gången med blommor som leder till paviljongen!!!!

  • Miss Giggle
    ToastmasterMarie skrev 2009-10-09 21:16:52 följande:
    wwwhiii, i morgon e det dag, då ringer klockerna för oss. Sitter här hemma och checkar allt en sista gång. Varit i festloklen i stort sett hela dagen idag.Undrar när man ska börja bli nervös.
    Lycka till! Håller tummarna för er, än så länge ser det iaf ut som att det är uppehåll!
    Kram
  • Miss Giggle

    Vilka vacka bilder! Blir ju helt tokig av längtan efter vår tur nu!
    Skönt att du kunde njuta till fullo!

  • Miss Giggle

    Förrestne, får man fråga vad ni fick betala för fotografen?

Svar på tråden Brudar i Skåne!