Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Oupsie - Det kunde har varit jag!!! förutom åldern då vilken perfekt present! Har du fyllt år? Och det viktigaste av allt:

    Vad var det för Mullbär?? Modell?? Läder???

  • Snorkfröken77

    Oupsie - Grattis till en Bays!!! Det är en riktigt klassiker, bra val av mannen (eller han kanske fick lite hjälp? )Mulberry rekommenderar ju att man bara sprayar dem med Collonil waterstop (inköpes på NK i Sthlm eller Göteborg)men jag tycker inte det är optimalt, så jag smörjer dem först med läderbalsam och sen sprayar jag dem när det är dags att använda dem Bayswatern är extremt viktig att spraya innan man tar ut den först gången eftersom lädret i Bayswatern är väldigt känsligt för regn och det blir fula märken av det (som inte går att få bort).

    EA - Grattis till avklarat test, nu är du halvvägs!!!

    Frejis - Grattis igen, låter som att det var lite dramatiskt ett tag, så skönt att allt ordnat sig

    Hörrni, vad jag avskyr att gå och vänta på tantfan, inte blir det bättre heller att jag dessutom känner mig som jag tror Iris känner sig ibland, ingen förstår vad jag vill och inte jag heller, så blir jag arg och ledsen och gör omgivningen (läs maken) ledsen, bläääää....Om hon bara kunde komma så man kan gå vidare på en ny cykel.

  • Snorkfröken77

    Oupsie - Jag tror vilket läderbalsam helst funkar, bara det är till finare läder. Om jag ska vara ärlig tror jag vilken spray som helst fungerar oxå, men jag var för harig för att testa det. De som sålde väskan borde definitivt ha sprayen och nåt härligt läderbalsam till din fina Bays

    Lappis - Jag blir alldeles blöt i ögonen när jag tänker på att ert barn just nu kanske ligger i någons mage och bara väntar på att få komma till er

  • Snorkfröken77

    September - Grattis! Vad roligt och oväntat Precis som det ska vara *håller alla tummar för att det går bra*

    En fråga, har någon av er rustat i ert hus och satt in spottar i taket? Kan man bara borra hål och sätta in kåpor uppåt så man slipper sänka taket 10-15 cm? 10-15 cm neråt känns mycket. Vi har även kollat på LED-spottar men jag är lite skeptisk om det bli bra ljus.

  • Snorkfröken77

    Nenne - 30*30, shit!!! Det är ju hur stort som helst!!! Vi har enplanshus, men vi har ju all isolering ovanför taket, hmmm...Får nog stanna på vägen hem från jobbet idag och fråga nån kunnig el-nisse.

  • Snorkfröken77

    Nenne - Vi har också lös isolering, sån där sprutad isolering så det borde ju fungera, tack för input

  • Snorkfröken77

    Lappis - vi ska inte göra det själva, så händiga är vi inte Men vi måste bestämma vilka slags spottar vi ska ha, det var då frågan dök upp. Vet du vad ni har för takhöjd nu med sänkt tak?
    Vad jobbigt med Herr kanin, visst är det han som bott hos er stundtals? Jag lider verkligen med dig

  • Snorkfröken77

    Tack för all input om spottar, vi har diskuterat lite löst via msn och det blir nog både lite sänkt tak och hinkar för att vara extra säker pga av brandrisken.

  • Snorkfröken77

    AM - Är helt inne på din linje, jag skiter i om jag blir sjuk, men jag vill inte smitta andra som är i riskgrupper. Sen jobbar jag med sådant som det vore jättedåligt om min avdelning blev utslagen samtidigt, det vill jag inte ens tänka på.

    Gosnosen - Vad för slags väska ungefär hade du tänkt dig? Klassisk stil som Bays eller mer avslappnad?
    spännande med ÄD, hoppas verkligen att det går vägen. Jag tror du kommer växa med uppgiften som man säger!
    Måste kolla upp hide a lite!

  • Snorkfröken77

    *tittar upp ifrån depphålet* Fy fan vad jag hatar denna karusell, maken sa på fullaste allvar till mig nyss att det är inte värt det om jag ska bli så här ledsen varje månad.
    Jag är på dag 31 idag, längsta cykeln någonsin på två år. Har haft mensvärk till och från och inte spår av någon tant. Tänkte att det kanske skulle finnas en lite yttepyttechans att det kanske blivit något, att min uteblivna ÄL bara var något jag inbillat mig. Så jag tog ett test, och det var ju såklart negativt och jag rasade hela vägen ner i depphålet igen och slog så hårt i botten Var i h-e är tantf-n om hon nu ska komma och varför, varför, spelar min kropp såna fula spratt med mig? Fansjävlaskithelvete!!!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor