Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hoppas jag

  • Snorkfröken77

    Snaily - Jag tycker det låter som en klockren plan! Det är kanske det faktum att granntanten chockas som gör att det lyckas??? Man kan gärna tro det när man läser FL-tråden. Typ, jag hade röda sockar på mig!

    EA - Det borde väl vara var mans våta dröm? Sin bästa fru naken i fårskinnstofflor????

  • Snorkfröken77

    EA - Det tror jag nog om du sedan berättar vad resten av klädseln består av

  • Snorkfröken77

    Nehej ni tjejer, nu ska jag lura med mig maken till bingen öfr lite avancerat fårskinnstoffelsex!!! Jag önskar er lycka till!

    Natti natt

  • Snorkfröken77

    Ore - Jag tyckte det lät klokt med bok, men jag är ju inte heller så rutinerad

    Muggles - blev nyfiken på ert träd-tyg, kan du inboxa länken till svensk tenn, till tyget?

    Här är det en till som blivit förkyld, maken lyckades smitta mig efter han varit förkyld i en vecka (vi brukar aldrig smitta varandra). Han har dessutom fått återfall i helgen så vi ska vara hemma båda två imorgon, vet inte hur skoj det blir med byggare i rummet intill Jag har ingen feber men nyser hostar och har ont i halsen och huvudet och är trött, så det är inte läge att gå till jobbet och smitta andra...

    Annars har vi diskuterat att testa eller ej idag, maken erkände att han ville sätta ett testdautm långt fram för han var så säker på att jag skulle få min mens. Än har den inte kommit och nu har jag bara pyttelite mensvärk på morgon och kväll så nu börjar han bli lite fundersam...Jag är nyfiken och han är nog lite rädd för att det skulle vara något (fast han vägrar erkänna det). Så jag tror vi väntar en vecka till iaf

  • Snorkfröken77

    Muggles - Vilket snyggt tyg, precis min smak! Jag är lite förälskad i deras elefanttyg men kan inte komma på vart jag skulle kunna ha det. För övrigt har Svenskt Tenn alldeles för mkt fina saker till alldeles för dyrt pris. Min våta dröm är Jönssons katt på trappen in till huset, finns under Saker & Ting /Övrigt. Något man kanske kan önska sig när man fyller skräcködla?!
    Vad skönt med en normal mens utan spottings!!! Nu håller vi tummarna att de är borta för alltid!

    EA - Vilken koll du har, dag 38 idag Jag är skeptisk till att det skulle kunna vara något, tycker man borde känna av det mer då??? *vill inte få några förhoppningar*

    Freijis - Är det vanligt att de föds med tänder? Tänker på hur amningen ska fungera då, tycker att det verkar göra ont ändå... Ersättning måste vara så smidigt och bra! Har kompisar som har gett båda sina barn ersättning, supermysigt för pappan att vara så delaktig i matningen!

    Ego - Apropå testningen så är det maken som håller mig tillbaks, men jag tycker det är lite skönt också, jag är inte så sugen på ett minus igen och behöva fundera på vad det kan betyda, blä. Han gör en klassisk struts med huvudet i sanden - så länge vi inte testar så är det inget Sen är han nog orolig för att jag ska bli ledsen igen vid ett minus, vilket jag ju kommer bli.

  • Snorkfröken77

    Tack för alla tummar, jag lovar att rapportera när det är gjort, ni kan väl stå beredda med fluffiga rosa kuddar som jag kan landa på och lite kladdkaka?

  • Snorkfröken77

    Ore - Det är verkligen på gång nu, så spännande!!! Har du några förvärkar eller så? *försöker världvant slänga med med uttryck jag egentligen inte förstår* Hur känns det att du snart ska få träffa er bebis?

  • Snorkfröken77

    Hej, lite ego här så hoppa över om ni inte orkar läsa, slog till på ett test idag (BIM + 11) eftersom jag haft ont i dag igen och mått illa till och från under kvällen. Och det blev ett fett minus - Så jag utnämner mig själv nu till trådens skengravida kossa Jag antar att det bara är att vänta tills
    nästa mens ska komma...*lämnar över stafettpinnen*
    Maken var så där härligt typiskt manlig också och svarade bara jasså när jag meddelade resultatet och spelade vidare på datorn När jag efter en stund tyckt oändligt synd om mig själv över att jag hade en okänslig make så sa jag att det är ju trevligt om du frågar hur det känns för mig, varpå han inte helt naturligt frågar: Hur känns det? *morr* Jag hatar att känna mig själv i den här karusellen, då vill jag bara ge upp!

  • Snorkfröken77

    Vickan - Jag läste någonstans att de rekommenderar att man väntar till efter v 20 om man är gravid med vaccinet, vilken vecka är du i?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor