• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Och spännande med din lugg, AM! Du är modig du. Jag tänker alltid att jag ska klippa lugg "nästa gång".

  • Telis

    Gomorron!

    Muggles, jag hoppas verkligen att tabletterna gör det dom ska nu så fort och smärtfritt som möjligt så att du får det här överstökat. Stora kramar!

    Frullan, MF betyder missfall och MA betyder missed abortion, det är när fostret slutar utvecklas och dör men inte kommer ut som i ett "vanligt" missfall.

    Liten, vad roligt att du dök upp igen, jag har saknat dig och undrat hur du mår! Trist att du fortfarande mår illa. När gick det över med Mindre? Kan du hoppas på att det blir bättre snart?

    BS, jättelycka till idag på UL:et!! Hoppas att den lilla ligger där inne och skrevar rejält med benen så att ni får se vad det är för något!

    Nu är det bara TREEEEE dagar kvar till semestern. Yiiiiiihhaaaa!!! Eller egentligen bara 2,5 för på fredag går jag hem tidigt eftersom vi ska på UL på eftermiddagen.

  • Telis

    Lappis, äsch, oroa dig inte för det där. Det vore absolut kul att se en sån lista men nu har vi ju ändå bestämt oss för vad vi vill se och vad vi skippar så det får bli som det blir! Vi får jämföra listor sen när jag kommer hem istället.

  • Telis

    AM, det är väl lite fegt att gissa på en tjej när det där hemtestet, med 82% säkerhet, sa en tjej. Nej, jag är lite gambler och tror på en kille.

  • Telis

    Ja, men nästan en gång på fem så har ju testet fel och en kille och en tjej är ju inte heller en ovanlig kombination. (Fast om du vill ha en tjej så hoppas jag så klart på det!)

  • Telis

    Mrs B, hur är det nu, ska dom inte ha någon vinprovning och bra boende + mat på Ystads badhotell? (strandhotell, stadshotell, äsch, vad sjutton det nu heter?)

    BS, när är det du ska vara där? Hinner du in och berätta idag, jag är nästan lika nyfiken som du?

  • Telis

    Åh, Muggles. Det borde ta mig f*n vara standard överallt med UL i vecka 7-8. (Jag vet ju att fostret visserligen kan dö dagen efter man har gjort UL, men ändå!) Det är så jäkla taskigt av kroppen att lura en på det där sättet med en massa symptom helt onödan. Hoppas att det värsta är över nu iallafall!

  • Telis

    Cicci, vilken liten rackarunge! Tur att han lydde instruktionerna med nycklarna och telefonen iallafall.

  • Telis

    Ja, just det ja, GRATTIS på bröllopsdagen, Cicci! Hoppas att middagen blir mysig!

    Lappis, det är Mrs B som vill ha tips på bröllopsdagsfirande i Skåne.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor