• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Piggelin, jodå, vi var nere och tittade på båtarna. En av dom som vi såg nu i Antibes låg faktiskt i Bari när vi var där förra sommaren. Visste du att såna där lyxyachter kostar 500.000 euro i veckan att hyra? Och då får man lägga till ca 50.000 euro i veckan för mat och bränsle. Helt galet vad det finns folk med pengar.

    Juan-les-pins var vi också i för ett par år sen men Antibes var tusen gånger mysigare. Men vad är det som gör att folk inte gillar Nice (du, Lappis man och en tjej på vårt hotell sa samma sak)?! Vad finns det att inte gilla?!

    Men jag gillade bergsbyarna också fast jag tycker att det är svårt att jämföra, det är ju så två helt skilda saker.

  • Telis

    Trist med tanten, PB. Tröstkram!

    Frejis, jag förstår verkligen hur jobbigt det måste kännas nu på slutet, du har verkligen haft en tuff graviditet. Men nu kommer Bumsis snart, håll ut!

    Nu fösvinner jag iväg på en liten helgtripp till Oslo, ha en underbar helg allihopa, vi ses på måndag igen!

  • Telis

    Hemma igen efter en tur till Oslo. Oslo och Paris är nog mina favvostäder i världen tror jag, det är bara så synd att det ska vara så jävulusiskt dyrt i Norge. Man tänker liksom innan att "jaja, Norge är dyrt" men så kommer man dit och ändå verkligen tappar hakan över HUR dyrt det är.

    Snorkis, ja, jag har alltid haft en lutealfas som har varierat lite. Men jag tror inte att det ska påverka fertiliteten, i mitt fall är det äggkvaliteten och endometriosen som har ställt till det. Hoppas att du hittar en bra gyn!

    Oupsie, ja den där buffén grämer mig lite.

    Heja, Nennes ägg!!

    Muggles, hoppas att det andra paret hoppar av huset eftersom ni verkar ha fastnat för det!

    Jag velar som sjuttom om vaccinationen men just nu lutar jag åt att inte vaccinera mig. Jag gillar inte att vaccinet innehåller kvicksilver och att kvicksilver kan orsaka DAMP/ADHD och andra hjärnskador.

  • Telis

    kängu, jag skulle också vaccinera mig om det bara gällde mig! Rekommendationen för gravida är att dom ska vaccinera sig - men jag förstår inte riktigt hur det går ihop med att rekommendationen att små barn mellan 0 och 6 månader INTE ska vaccineras (kanske just pga kvicksilvret)?

  • Telis

    Japp, som tur är så gör alla som dom vill.

    Lappis, Norge är fantastiskt men priserna förtar lite av det roliga faktiskt. Men en helg i Oslo kan man unna sig iallafall!

    Grattis igen, Nenne!! Hoppas som f*n på dom där arton!

  • Telis

    Nenne, håller tummarna för alla arton! Men att du håller på och målar och grejar samma dag som ÄP, det hade jag aldrig grejat, du är super woman!

    Ore, jag hoppas att ert hus är klart snart så att du slipper allt det där bråket!

    Ska vi inte ta en brunch snart, jag vill se BS mage! Och kanske Litens mage också, om det har hunnit komma någon där än?

    Hur är det med Frejis, det var ett tag sen hon var inne? Och hur mår Vänner nu för tiden, hoppas att illamåendet har hunnit lägga sig? Jag tänker också på Cicci och skickar massor med .

    Urk, själv mår jag inte alls bra, jag har så himla ont i halsen och har hosta så det känns som om jag ska kräkas. Det är ju skit att man ska bli sjuk på semestern.

  • Telis

    Nenne, jag känner igen det där att magen känns mer dagen efter när all bedövning släpper. Hoppas att det går över snart. Är du ledig idag?

    Åh, där är du ju, Frejis! Mår du bra?

    BS, åh jo, jag tror nog att den är nåt att se. Har du kvar massa mammakläder sen sist eller kan du inte shoppa något nytt mammaplagg?

    Nej, det är inget kul att vara sjuk men jag är hemskt tacksam för att jag är hemma iallafall och inte ute på någon resa.

  • Telis

    Frejis, jo lite har nog magen växt, ibland tycker jag att man ser att det är en gravidmage men oftast ser jag bara tjock ut.

  • Telis

    Nenne, hur har det gått?!

    gosnosen, kul att det börjar nära sig för ÄD nu! Hur känns det? Känns det fortfarande lite tveksamt?

    AM, du och ditt leopardmönstrat.

  • Telis

    Nenne, jag förstår att det är lätt att gräma sig över att tio inte blev befruktade men åtta är iallafall ungefär lika många äggblåsor som din läkare såg på VUL:et i förra veckan och det kändes ju jättebra. Åtta är en jättebra siffra! Och tänk på koko nu.

    Oupsie, jag tror på tårtspaden!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor