• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis, ja tänk! Dom kan hamna i samma klass till och med. (Om nu du och jag skulle kunna tänka oss att bo norr om stan förstås. )

  • Telis

    Frejis, bra att du ringde!

    Ja, om det blir snitt så hamnar jag före BS BF men hon kan ju p andra sidan också få för tidigt. Vi kanske skulle ha en liten vadslagning?

    Lappis, den unge som kallar ert barn för kines kommer att få med Televinken att göra också! (Om dom nu hamnar på samma skola).

  • Telis

    Muggles, åh, vad härligt om det "bara" är mensen du har fått! Hurra!!

    Frejis, jag tycker att det låter jättesmart att plocka ut Bumsis nu. Det kommer ju att bli snitt i vilket fall som helst, hon är klar och du mår inte bra.

    Snaily, jag hoppas att du inte får mensen men det låter som ett jättebra beslut att ringa det där IVF-samtalet om den kommer. Det tar ju ett tag att komma igång även om det inte är någon kö och ångrar ni er så är det ju bara att hoppa av. Trist med jobbigt jobbschema, hoppas att det ordnar sig både för dig och maken.

    Själv är jag förb*nnat trött på att vara sjuk. Det är sol och semester och jag har inte lämnat soffan sen ett par timmar i måndags. Tack och lov för Otrivin iallafall så att man får sova på nätterna!

  • Telis

    Ja, jag hade som mensvärk i mer än en vecka innan jag plussade så det behöver inte betyda att mensen är på väg.

    Det var säkert rätt beslut med gyntiden, Snorkis. Om medeltiden för ett plus är sju månader så måste det ju vara lika vanligt att plussa efter 12 månader som efter ett par, så det är ju inte alls kört än.

    Jag tänker definitivt sätta upp dom här dagarna som sjukdom men det känns ändå lite trist eftersom makens semester går åt nu och vi skulle ha gjort lite roliga utflykter i det fina vädret. Men å andra sidan kan det ju vara bra att ha lite ordentlig semester runt jul innan Televinken kommer också.

  • Telis

    Snaily, åh nej så tråkigt med minus!

    EA, tänk såriga bröstvårtor, stygn i underredet och max två timmars sammanhängande sömn. Det är inte alls säkert att din kompis lever i nåt slags mysparadis just nu.

    Nenne, jag håller förstås också tummarna för imorgon! Skönt att dom inte har ringt.

    Muggles, vad är det som gör att det där visningshuset är mycket finare än det som ni egentligen åkte dit för att titta på?

    Lappis, jag är säker på att det egentligen hängde på något annat än språket att dom inte fick något medgivande! Det finns ju många par som har fått medgivande trots att den ena inte pratar svenska. Det MÅSTE ligga något annat bakom det där nekandet. Men visst är det säkert bra att kunna säga att ni försöker prata svenska hemma eller att han anmält sig till en kurs eller så.

    Lappis igen, jag tror att Sweet är hemma sen länge, det var väl inte ens en hel vecka dom skulle vara borta. Men hon har kanske mycket att göra?

    Hej koko, hoppas rutinerna med lillebror sätter sig snart! Vad tycker Conny om att ha fått en lillebror?

    Ore, när siktar ni på inflyttning?

    Här har jag hållt både mig och maken (och antagligen grannarna också) vakna halva natten med mitt hostande. Jag har ont i bröstet och mellangärdet av allt hostande och har använt en hel toalettpappersrulle till att snyta mig med. Jag hoppas att Televinken håller sig fast där inne ordentligt för snart tror jag att jag kommer att hosta ut honom.

  • Telis

    Ja, vad händer Frejis?

    Dessutom, om jag ska fortsätta mitt klagande, så snubblade jag inatt när jag var uppe för kissa, trillade på alla fyra och har nu ett stort sår som gör ont på ena knäet. Det här var verkligen ingen kul sista vecka på semestern.

  • Telis

    Muggles, jag tycker nog att det låter som ni ska leta efter något annat om ni inte får visningshuset. Risken är ju att ni inte glömmer den finare utsikten/tomten från visningshuset och det är ju inte kul att sitta och titta in i grannarnas husvägg.

  • Telis

    Oj men stackars, Frejis! Hoppas att du får en kuratortid riktigt snabbt!

  • Telis

    Liten, tack för tipset! Tyvärr funkar det dåligt med varma drycker just nu konstigt nog. Jag får liksom mer ont i bröstet och magen när jag dricker varmt, kallt verkar lindra mer. Kanske dags att skicka ut maken för lite Häagen-Dazs?

    Jag har så få symptom på grissjukan (har ingen feber, ingen värk i lederna eller i huvudet, inga kräkningar eller diarre osv) så den tror jag inte att jag har. Däremot oroar det mig lite att jag har så pass ont i bröstet/mellangärdet och mellan skulderbladen i ryggen. Men så länge man inte har feber så är det väl egentligen ingen fara?

    koko, härligt att det funkar bra med Conny och Lillebror!

  • Telis

    Muggles, lunginflammation oroar mig lite också men jag tänker mig att man nog ska ha feber då. Det borde ju inte heller vara så konstigt att man får ont av själva hostandet heller, det är ju ganska ansträngande för muskler som man inte använder så mycket.

    Nu ska jag se om jag orkar gå en liten sväng till apoteket och tillbaka för lite mer hostmedicin. Kan någon förklara varför dom säljer hostmedicin i flaskor på 100 ml när man ska ta 60 ml om dagen?!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor