Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS
    Grattis till toa-Iris, vad kul att det funkar så bra!!

  • nennesjuttioåtta

    guldägg vet jag inte, men (citat) i princip lika bra som det förra (slut citat). Och som vanligt två eller möjligtvis tre kandidater till frysen men de visste inte förrän senare i eftermiddag och skickar ut beskedet med brev, vilket vi tror kommer stå att det inte blev några eskimåer. Men tur att det var ett ledarägg iaf.

  • nennesjuttioåtta

    sen frågade han om jag hade lätt för att få blåmärken och när jag sa att jag får JÄÄääääättelätt blåmärken så såg han skiträdd ut så jag såg redan en blå mutta ända ner till knäna framför mig och frågade varför han undrade. Men han hade tänkt ge mig en extra medicin som de ger till oss som fått missfall (fungerar som Trombyl, men kompletterar den liksom) men eftersom jag har så lätt att få blåmärken så sa han att då hade jag det ämnet redan i mig. Varken jag eller mannen mindes namnet på medicinen och lite synd tycker jag det är att jag inte fick prova den. ....

    Sen sa han något om att livmodern var lite hjärtformad men när jag frågade om det så luddade han något om alla var så så jag vet inte om jag har den "normala" formen eller mer hjärtformad(hade ju förklarat e del, kanske).
    Hur som helst, de är så himla rara där så man vill inte gå därifrån.

    (telis, vi hade Staffan den här gången med)

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    jo, men det där "i princip" fick en ju att fundera vad som saknades...

    Sen tyckte jag att pricken syntes tydligare förra gången, och på en jämn, grå yta. nu var det som att kolla på Fawlty Towers med dålig bild.

    Ruvardag 0. Fy fasen vad lång tid till TD...

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ja, jag vet och jag tycker det är konstigt om min var det ännu mer eftersom ingen sagt något. Däremot vet jag att den lutar åt höger.

  • nennesjuttioåtta

    sist var det tydligen jättenära att det blev frysisar ändå men ... och nu var det ju också några kandidater men det känns som att om de inte hade de där siffrorna som ledarägget (som vi itne fattade något av alls) så skulle de väl inte orka få det tills i morgon heller. De har ju haft några dagar på sig.

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    kollade på fass och det heter Heparin, vilket gör att blodet inte koagulerar så fort och efterom jag redan har lätt för att börja blöda av i princip ingenting så är det nog inte alls bra i kombination med Trombyl som är blodförntunnande.

  • nennesjuttioåtta

    lapppis

    ha en trevlig kväll alla! Jag ska gå och picka några frön på infarten.

  • nennesjuttioåtta

    naily
    crap med tant, vad skriver du till gyn?
    vilken bra födelsedag u verkade ha för övrigt, och rea på Bollinger också, nice! Åååååh det är så fint höstväder, önskar vi bodde där det fanns högre berg än 134 m ö h....

    BS
    Iris verkar väldigt förståndig och kavat, bra att ni puttade bort tandtrollen! Dagens namn är fint!

    Idag är sluttampen igång med vardagsrummet, elektrikern är här och fixar med spottarna, jag ska måla någon list och fönster men först tänkte jag åka till handelsträdgårn och köpa bärbuskar, om det inte är för sent för det. Svarta och röda vinbär ska vi få från svärföräldrarna men jag tänkte komplettera med lite björnbär och annat som förhoppningsvis ska överleva här.
    I natt drömde jag att vi hade en liten bebis här hos oss. Är det ett tecken??? Men jag drömde också att jag fick mens men vet inte om det var när proggen flög ut. ...

  • nennesjuttioåtta

    är det någon som har tips på vad vi kan hitta på fr att veckorna ska gå så fort som möjligt???

    Ruvardag 1.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor