Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    snaily
    fråga om du får prova något annat än Pergo. T ex Puregon (sprutor) och sen Otrivelle? Fast jag vet inte, jag åt ju pergo utan att kollas o jag ens ägglossade som jag skulle, däremot fick jag ju Puregon när jag skulle insemineras. Och då var det ju kontroller så vi såg äggen (2 första gången, 1 andra). Kändes som det var mer krut i det och, vad jag minns, så sköts inte mensen upp som med pergon.

  • nennesjuttioåtta

    citronkladdkaka OMG! Låter otroligt gott!!

    Typiskt, när vi väl tar oss iväg till åtminstone två olika handelsträdgårdar (vill inte gärna stödja Plantagen för det är så mysigt med de här små som vi har) så är alla buskar slut, iaf björnbär. Det blev dock en krusvinbär (blandning mellan krusbär och svarta vinbär, större och sötare svarta vinbär och utan taggar). Jag har även satt en drös med krokus, några tulpaner, tagit bort gamla telefonstolpar runt rabatten och lagt rullsten där istället. Så värst lugnt har jag ju inte tagit det men det blev väldigt fint. Mannen har gjort färdigt inomhus så nu ska det bara städas ihop efter att vi målat över alla spikskallar på listerna.

    DVD-box var en bra idé! Och trädgården behöver ju sin beskärda del (!) av en insats från Nenne också. Så tiden ska nog rulla på ändå men hur jag ska kunna tänka på något annat än just ruvning är för mig en gåta ändå.

    Lycka till i morgon AM!!!!!

    Idag har jag gjort en annan vuxen sak och det är rengöring av tvättmaskinen. UÄCK! Vad man har klarat sig från sånt äckel i lägenhet med tvättstuga. Har ni något bra husmorstips? Jag såg något o citronsyra på FL men det hade vi inte hemma så det blev en diskmaskinstablett och ättika på 90 grader efter lite skrubbning bakom tvättmedelsfacket. *ryser*

    Maken har en kalops på spisen men jag är sjukt hungrig redan nu, är det ett tecken?!?!

    Lappis
    det där receptet lät himla gott, bra att det är testlagat och godkänt nu!!!

  • nennesjuttioåtta

    vickan
    man kan nog köra tvättmedelsfacket i diskmaskinen också, men jag skrubbade det med tandborste (makens) och yes. Det där öppnar jag aldrig knappt, för vi använder ju boll. Är det någon som testat såna där bollar som man inte behöver något tvättmedel till?
    www.smartasaker.se/ShowProduct.aspx

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    det gör väl inget, fatta vilken insyn från grannarna bakom de lär ha? De ser ju rätt ner i kalsongerna däruppifrån!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    aah, jag vågade inte fråga om ni verkligen var seriösa, för det såg snordyrt ut.

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    näee, det är tamejfan inte sant!

    Vickan
    *applåder* Bara 14 veckor senare!

    ore
    bra räknat!

  • nennesjuttioåtta

    fy fan, jag som lovade mig själv att inte logga in på jobbet men nu har jag så sjukt tråkigt och är så trött på min chef så jag skiter i det. ååh hon är verkligen speciell. Jaja, jag ska förhoppningsvis inte jobba så länge till. *snälla säg att det blir så*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor