Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Fast det klart att jag är glad att allt såg bra ut i övrigt, det är ju det viktigaste!!!

  • BrudSommar2006

    Äsch, blev indragen i ett möte just när jag som bäst höll på och kommenterade och läste ikapp i eftermiddags. Ville ju säga grattis på bröllopsdagen till Cicci, hoppas att ni får en trevlig kväll! Fast nu blir det väl i efterskott istället innan du läser det här.

    Lapinette, jaså, har det blivit en sån otrolig budgivning på huset, jag minns inte vad utrop var, du får berätta hur mycket den gått upp när det är klart. Minns när ni fixade spottar i vardagsrummet, det skulle vara fint här också men vi har liksom ingen renoveringsgnista kvar just nu, inte ens för att ta hit hantverkare!

  • BrudSommar2006

    AM, hm, vi funderar på att vända Iris framåt tills januari, vi ser ingen annan lösning på hur vi ska få plats i bilen nämligen, Iris sitter i framsätet nu men hon måste flytta bak innan bebisen kommer och hon kan ju inte sitta bakåtvänd själv i baksätet, då blir hon ledsen.

  • BrudSommar2006

    Men det är ju som förgjort, nu var det Iris som kom och skulle ha uppmärksamhet!

    AM igen, vi hade ju helst velat vänta, men som sagt, ser ingen annan lösning för jag använder bilen rätt mycket när jag är hemma själv med barnen.

    Ore, förstår inte hur du får tid och energi till att bli irriterad på andra trådar, jag läser aldrig ens andra trådar än den här!

  • BrudSommar2006

    AM, jag håller helt med, det är en helt annan sak! Iris skulle förresten aldrig klara att leka med någon efter dagis så trött som hon är! Fast den tiden kommer väl snart kanske.

  • BrudSommar2006

    AM, bra beslut, han får skicka med ett ombyte! Jaså får Livia vara på dagis till klockan tre, Iris kommer att bli tvungen att gå hem klockan två och inte vara på dagis på fredagar alls.

  • BrudSommar2006

    Koko, om det blir en till Iris så måste jag absolut ha bebisen fram. Jag var en urusel bilförare med Iris illvrålandes i baksätet, helt kallsvettig och speciellt i köerna när man verkligen inte kunde komma någonstans höll jag på att krocka flera gånger och på landsväg fick jag konstant stanna och springa ur bilen till baksätet, köra några meter, stanna, nej det var så jäkla värdelöst så det gör jag inte om en gång till. Om jag nu måste stanna så behöver jag i alla fall inte kliva ur bilen fram och tillbaka, jag varvade min bilkörning mellan förtvivlan och att vara apförbannad tills vi flyttade fram Iris.

    Piggelin, nej vi provar väl att ha stolen bakvänt först innan vi beslutar oss för att vända på den, man får väl se om det går eller inte! Det enda jag vet är att jag inte klarar att åka längre sträckor med ett illvrålandes barn i bilen, det driver mig fullständigt till vansinne!

  • BrudSommar2006

    Vickan, även om du inte börjar umgås med de andra mammorna så brukar grupperna vara bra, vi fick lära oss massor på bvc. Vad trist att må så dåligt.

    Ore, här är en till som omöjligt kan begripa varför han inte tänker gå med på kursen. Alla andra går ju i par dessutom, lite elakt om du ska behöva gå själv och förklara att han inte ville följa med!

    Jösses, jag känner att jag sitter här och eldar upp mig till att bli alldeles tvärilsk när jag tänker på hur jäkla vidrigt det var att köra bil själv med Iris när hon var bebis!

  • BrudSommar2006

    Haha, kan Iris ha ärvt sitt humör från mig!!!

    Nu, läggdags.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, jag tänkte just säga det, tror att Koko tänkte på Iris med sina 24 kg.

    Jag hade faktiskt ingen aning om att det var annan viktgräns på vissa stolar bakåtvända i baksätet, ska absolut kolla det, tack för tipset Koko!

    Muggles, jag förstår absolut att du jämför med andra som plussade samtidigt. Själv är jag en sådan idiot att jag fortfarande grämer mig över att vi inte fick till det i tid för att få två år mellan barnen, så jäkla dumt att gå och tänka så och jag törs knappt skriva det!

    Åååh, kladdkaka, nu kan jag inte tänka på annat, så otroligt gott. Får man vispgrädde till eller är det att ta det onyttiga ett steg för långt?

    Liten, kan inte jag också få länken till huset, jag är så nyfiken!

    Tur att jag inte ska in till stan, surströmmingsdoft som sprids över stan, blääh.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor