Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vickan, varför ringer du inte bara till BM och säger att du har fått nog nu och inte orkar mer? Skulle jag göra!

  • BrudSommar2006

    Frejis, det är absolut normalt med molande mensvärk och sammandragningar så länge det håller sig där, men det gäller ju att det inte eskalerar till riktiga värkar och bebis som tittar ut!

    Vit kladdkaka, det låter bläh i mina öron. Hade inte tid eller lust att baka igår men svängde förbi affären, hittade ingen kladdkaka men tänkte att brownies borde vara lite samma sak, det var det dock inte, lite sötsliskigt, men bättre än inget i och för sig.

  • BrudSommar2006

    Här har vi inga namn på gång alls, dels för att vi inte kommer på några bra att skriva upp på någon lista, dels för att det då inte är någon idé att lägga energi på det innan vi vet vad det blir.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag förstår. Det känns inte riktigt rätt att köra med den anledningen för min del för jag tycker att hon var jättebra som gjorde vårt UL...

    Vad det gäller att det är fredag så vet jag inte om det är någon höjdare direkt, att sova längre på morgonen är det ju inte tal om och i stället för att sitta vid skrivbordet och ta det lugnt och få hämta hem en trött Iris från dagis så är det vi som måste underhålla henne hela dagarna vilket är fysiskt mycket jobbigare och gör en helt slut. Nåja, det har väl sina fördelar också och man kan ju vila när hon sover eftermiddag.

  • BrudSommar2006

    Liten, har ni bestämt er för att hoppa av än?

    Kängu, jo visst ska vi boka privat men det känns inte som någon idé att göra det för tidigt för risken finns ju att den ligger likadant fortfarande då.

  • BrudSommar2006

    Ore, jag är avundsjuk på er trädgårdsplanerare, tittade på hur mycket det skulle kosta och kom fram till att vi får skippa det!

    Vad det gäller Iris så är hon rätt så krävande och det måste hända saker hela tiden så något lugn tror jag inte att det blir i någon hast men förr eller senare blir väl även hon äldre!

  • BrudSommar2006

    Telis, nej ett par dagar hit eller dit spelar ju ändå ingen roll för det är väl bara 2% eller vad det nu är som faktiskt föder på beräknat datum.

    Den här helgen är faktiskt sista helgen vi kan dela på det och ta en sovmorgon var för nästa helg börjar Iris lek&plask på lördag morgnarna igen.

  • BrudSommar2006

    Ore, nu har jag för mig att det bara var ett par gånger ni ska gå och då tycker jag faktiskt att han kan ställa upp om det så bara gäller förlossningen, men jag har för mig att det gällde en del annat också. Sedan, gud förbjude, men om någonting skulle hända under förlossningen så att du, säg, är medvetslös eller nedsövd måste han fatta alla beslut för din räkning. Då är det bra att vara välinformerad. Alternativ två är att du har så jäkla ont så du kan inte resonera dig fram till bra hjälp eller bedövning med personalen själv och det är inte säkert att de kommer rusande och erbjuder dig bedövning eller hjälp eller vad det nu kan vara du vill utan det får man kräva själv och då måste han ju också vara välinformerad så att han kan föra din talan.

    Sedan är det ju självklart mardrömsscenarion som förmodligen aldrig inträffar men det är väl bra att vara informerad och beredd?

  • BrudSommar2006

    Muggles, bra gjort, inte bra att gå själv och älta, bättre att få hjälp att bearbeta kan jag tänka!

  • BrudSommar2006

    Fortfarande ingen Telis???

    Snigeln, är det jättelångt för dig att åka till en aningens större ort där det kan finnas tex öppen förskola?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor