• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Koko - kära NÅN vilken dramatik!!!! ujuj... *kramar om* Håller med om att ni valt ett fint namn, det hade stått högt på min lista om inte en av mina allra närmaste killkompisar råkar heta så.

    Ego - inget morgonillamående idag heller! Tredje dagen utan! Däremot lider jag fortfarande av åksjuka vilket känns sanslöst opraktiskt för mig som åker buss totalt 2,5 h per dag. Men det är verkligen inte så illa att jag spyr av det, det är bara lite obehagligt. Så jag fortsätter hoppas att morgnarna får vara lugna.

    Har fått tid för RUL 28 september - blir spännande!

  • viktualia

    Telis - najs med semestertripp!

    Sweetan - det är tillåtet att både vilja ha kakan och äta upp den! Ambivalens hej och hå....

    Mugglan - skönt att du slapp skrapa!! och bra att du har semestertripp att se framemot!!

  • viktualia

    tjipp!

    PB - spännande med budgivning och villavagn på blocket! Om jag räknat rätt så är ni 50 papp från 1,3 mille nu?!?! Heja budgivningsgänget!!!

    Lappis - spännande att träffa din pappa igen!

    Sweetan - Sommarprat är riktigt bra underhållning! Det räddar mig nu när jag inte klarar av att läsa på bussen! Lyssnade på Morgan Alling idag och det var STARKT!!!

    Ego - är grymt less på åksjuka men mår riktigt ok. Har dock haft en galen dag på jobbet... ibland känns kraven på lilla mig större än vad nöden kräver.. men å andra sidan är det ju superskojiga utmaningar!! Är f ö gräsänka och isch vad dåligt jag sov i natt pga maken är på vift... tröttsamt...

    Annars kan jag även meddela att vi har blivit av med en bärande vägg och att balken nu är på plats! najs!

  • viktualia

    Kängu - v 14 är jag i... (det är småbökigt att hålla ordning på det där.. tur att man kan räkna ut det på nätet lite snabbt.. min hjärna är full med en massa annat...)

  • viktualia

    Kängu - du måste ju inte ta ställning förrän efter en ev intervju. Om inte annat är det ju störtnyttigt att pröva sina vingar i rätt bransch - lärorikt oavsett om du får jobbet eller inte!

  • viktualia

    Piggelin - precis! Själv är jag uppväxt med en fostersyrra och det gör också att historier som hans berör. Min fostersyrra klarade sig dock utan en massa flyttar och krångel... hon behövde inte ens byta skola.

  • viktualia

    har insett fakta - jag MÅSTE lugna ner mig och inte jobba så hårt som jag gjorde igår....

    ... idag har jag nämligen mått urruttet och det blev bil till jobbet eftersom jag inte vågade åka buss...

    synd bara att jag är så RUTTET dålig på att lugna ner mig... jag är ju så entusiastisk över jobbet... hm...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor