• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snaily - Det där med män som lustmaskiner.. hm.. undrar just hur många gånger under makens och mitt liv tillsammans som initiativet kommit från honom... Jag skulle gissa på max 10% av gångerna. Hade inte blivit nån graviditet här om inte jag hade engagerat mig..

  • viktualia
    snaily skrev 2009-09-06 11:13:24 följande:
    Vickan och PB - tack! Känner mig inte lika ensam om fenomenet längre... Och Lappis - grattis!
    Själv undrar jag ibland hur ofta maken egentligen skulle vilja ha sex... för han säger sällan nej när jag sätter fart. Men jag ids inte fråga... så länge jag själv är lagom nöjd. Och de senaste 10 veckornas illamående har knappast gjort underverk för nån sexlust...

    Lappis - jaa alltså årets julfirandelösning blir alltså startskottet för en sådan varannanårslösning. Som alla (inklusive jag) insett är oundviklig... trodde dock att jag kunde skjuta upp den ett år till.. Varför jag är så motvillig? För att jag tror att jag behöver julledigheten för att vara just ledig.. men men.. det blir nog helt ok till slut i alla fall. Ingen idé att hetsa upp sig, familjesämjan åt alla håll blir inte bättre av det. Och jag får inse att praktegot Vickan snart får sig en stor knäck genom att en ny människa träder in i tillvaron. Blir nog hemskt nyttigt!!!
  • viktualia

    Alltså.. måste bara grubbla lite.. tänk vad bra det är att ni finns!

    Steget från att sura till att skriva av sig handlar om minuter, istället för att fundera ut vilken kompis som ev har tid att lyssna på en halvsur utläggning så sätter jag mig bara här och skriver lite! Himmel vad detta är praktiskt och vad ni är ett bra stöd i tillvaron!!

    Det hade jag ju aldrig trott när jag reggade mig på BT inför bröllopet 06! Att jag skulle få ett helt gäng "jourhavande väninnor" på kuppen!

    Hade varit skoj att träffas snart, men med nuvarande galenpanne-renoveringsprojekt är det inte läge att planera nån tur till Sthlm för söndagsbrunch... tyvärr..

  • viktualia

    Passionblomman - jag vet var du kan få tag i bröd till julfirandet!!! *ler*

    Gör en plan för maten och se till att det blir lite knytis så slipper alla köpa onödiga julklappar till varandra!

    (....vilket gjorde att jag just insåg att julklappsprojektet blir klart annorlunda i år... hm... nätshopping är bra... så det så)

  • viktualia
    passionsblomman skrev 2009-09-06 11:33:58 följande:
    Vickan: Jag med! Och HUR charmigt är det inte att man kan gå in i bageriet på morgonen, redan från kl 5, plocka de frallor man vill ha och stoppa pengar i en glasburk!!!Det gjorde vi i fredags morse och så gjorde vi mackor med flatrökt ål på som vi hade köpt ute på Timmernabben där vi käkade middag på torsdagen.
    *grymt avis på den möjligheten* här är det alldeles för långt till bageri...
  • viktualia

    Lappis - vi var ju i de där krokarna första veckan i augusti och det var verkligen LITE mygg och knot! Himla skönt!!

    Passionblomman - skrinda eller dramaten - det är frågan!!

  • viktualia

    September - näee jag kan inte heller påminna mig det... ska till Sthlm två dagar men har inte många minuter över på stan (läs: nära centralen).

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor