• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BrudSommar2006 skrev 2009-08-27 09:32:32 följande:
    Jag kommer inte på något fint sätt att säga det på så jag säger det som det är bara. Har ni någonsin känt att den jävla ungjäveln kan dra åt helvete så ni slipper se dem mer? Och hur dövar man i så fall det dåliga samvetet som onekligen infinner sig?
    BS: Du är underbart rolig och uppfriskande ärlig! Absolut har jag känt så! Man dövar samvetet genom att tänka att det är helt normalt att få psykbryt ibland och så brukar jag krama och tänka "förlåt" ...

    Ego: har firat Hektors 4-månadersdag med att gå till doktorn och be honom klämma mig på brösten Har känt en knöl till och från hela veckan och maken tvingade iväg mig. Naturligtvis kände inte (den manlige) läkaren knölen så nu är jag väl inskriven i rullorna som pervers 40-taggare.
  • fru AM

    När Livia är som värst brukar jag påminna mig om hur jag enligt uppgift var när jag var jämngammal ... Om jag inte fick välja mina kläder själv ställde jag mig på trottoaren och klädde av mig naken. Varje morgon. Vi fick ofta åka taxi till dagis medan min mamma försökte få på mig kläderna. Och så skrek jag så att alla i hela trappuppgången skakade av skräck (enligt min gammelfaster som bodde i samma hus).

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-08-27 10:15:56 följande:
    AM, känner du ingen knöl själv heller längre?
    konstigt nog inte - men det beror kanske på att jag sitter upp nu och att det har fyllts på lite mjölk eftersom det var ett par timmar sedan Hektor åt ... fick rådet at kontakta amningshjälpen och komma tillbaka till doktorn på måndag om knölen dyker upp igen ...
  • fru AM

    Ore: såg inte om du fick något tips mot halsbränna? Gaviscon!
    Finns som tuggtabletter och som flytande. har bara testat tuggtabletterna (blir ett slemmigt skum i munnen - får man stå ut med någon minut ...) Tycker de hjälpte väldigt bra!

    Jag berättade om mitt pinsamma läkarbesök (när jag tvingade läkaren att klämma mig på brösten ...) för en mammakompis och hon började fnissa och sa att "det är ju precis som hon i Kvarterat Skatan vad hon nu heter" ... Kåta Gun! Ytterligare en som kopplar ihop mig med henne! Herregud - börjar jag BLI kåta Gun?

  • fru AM

    Lappis: vad roligt att pappa har kommit! Vad ska ni hitta på när han är här?

    Cicci: hur är det idag?

    Mugglan: härligt med semester snart! Sol, drinkar, avkoppling - det är du så värd!

    Kängu: sök! "Hellre lyss till strängen som brast än att aldrig spänna en båge" är en mycket bra devis tycker jag! Lycka till!

  • fru AM

    Lappis: jag ska ut på stan idag så om jag ser en japansk farbror med karta och som har konstiga läten för sig så går jag fram och hälsar!

    Cicci: Tänkte mycket på dig igår och vill med anledning av namngivarproblematiken berätta att min bror, min pappa och min farfar har/hade samma tilltalsnamn allihop. Det gör faktiskt inget - inte ens i praktiken - om namnen är lika eller snarlika ville jag säga med det. Det funkar! Stor kram

  • fru AM

    BS: ang min Facebookstatus ... Den känslan du uttryckte i tråden igår upptäckte jag idag även kunde gälla andra familjemedlemmar än barn. Om man säger så.

    Nu ska jag ut på stan och leta efter Lappis pappa! Kram till alla här

  • fru AM

    Ingen Lappispappa i sikte - men så var jag inte på Odengatan heller (attans, jag som var så nyfiken på honom!)

    Min man har bitchat och gnällt om detaljer hemma som inte föll honom i smaken (nähä men ta initiativ och fiffa lite själv då!?). MAn får tycka annorlunda än jag men man behöver inte bitcha.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor