• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Fin klänning Ore!

  • fru AM

    Koko: skönt att amningen verkar gå bättre ... kom i håg att det KAN vara svårstartat pga snittet! Kram

    Idag är jag hemlös pga massiv städattack - vi får våningen städad inför dopet - så hej så länge!

  • fru AM

    coolt Lappis: samurajkanin!

    nej nu kommer dom med dammtrasorna - måste sticka

  • fru AM

    LAppis: vilken är er favoritrestaurang (koreansk)? JAg älskar också Bibimbap men har hittills bara ätit det på Nam Kang på Birger Jarlsgatan.

    TElis: Hej! Vad härligt ni verkar ha det! Njut i stora drag för hit till Stockholm har hösten kommit (vilket jag visserligen gillar men ändå)

    Ego: Så skönt med nystädad våning! Och utan att man behövt anstränga sig själv (förutom att jag var tvungen att luncha ute - med min bästa killkompis - och driva på stan och shoppa ...)

    och kram och trevlig helg på er alla! Imorgon ska jag baka 140 muffins (faktiskt) och köpa blommor på hötorget. Och på söndag är det dop. Kul med släktkalas tycker jag! Kram igen

  • fru AM

    Hej alla!
    Passionsblomman: eloge till dig för dina välformulerade inlägg i "skandaltråden" :-P

    Har jobbdag idag så jag får inte vara här alls egentligen (sträng chef jag har - nämligen jag själv) Har försökt läsa ikapp bara ...

    Ingen Baby Frejis än??? Verkar ju kanske vara på G snart?

    Ego: Dopet gick bra - på det hela taget - måste man väl säga. De flesta inbjudan kom, Hektor var föredömligt närvarande och glad (log så att prästen kom av sig mitt i välsignandet), gudmor svimmade tyvärr lite grann mitt i alltihopa (tillförde en del dramatik men hon slog sig i alla fall inte när hon trillade mot altaret), tårtan var god men lite för blå, muffinsarna var goda men inte så snygga, sconesen tog slut men vinet räckte!

    När det gäller mammakläder så börjar det bli lite tunnsått med såna affärer i stan tycker jag: Growinlife finns inte längre (så vitt jag vet, var på deras utförsäljning för snart ett år sedan) - det är väl Polarn o Pyret, Proud på Karlavägen som har ngt urval att tala om. Mamaliciousbutiken på PUB lter ju bra också. Annars verkar det vara nätet som gäller.

    (Ska väl ta och ordna mamma- & bebisloppis snart för mina, Livias och Hektors urvuxna kläder ...)

  • fru AM

    BS: vad säga om Ingrid (flicknamn på I)? Jag tycker det är jättefint alla fall.

    Alla ni experter här inne: HAr en kompis som vill bli gravid - hon undrar hur man ska bära sig åt för att få remiss för att få testa LH/FSH? Husläkare? Gyn?

  • fru AM

    LAppis: tror du att det går även om man är singel?


    Lapinette skrev 2009-09-07 10:54:36 följande:
    AM - jag gick till min gynekolog. BS - har missat något men ska namnet absolut börja på I?
    BS: Isa(-bella/-dora), Irma
  • fru AM

    Lappis: jag menar - frågar de om ens cicilståns osv? Min kompis har ingen partner och tänker låta sig insemineras i Danmark ...

  • fru AM

    INEZ! Mitt favoritnamn - att jag kunde glömma det!?

    Ang min kompis dilemma ... Tycker hon borde kunna säga att hon försökt bli gravid i över ett år - på krogen! - men att det inte funkat ... Nu är det kanske inte riktigt sant men i alla fall.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor