• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA - så du har redan mc? Min bror köpte en i somras och håller på och tar körkort just nu. Jag säger bara 50-års kris (han fyller i vinter).

  • Lapinette

    Sorry, läste visst inte det sista ordet.

  • Lapinette

    EA - trevligt att ha lite mål som inte enbart är barnrelaterade. Det tror jag är sunt! Vi har ju våra resor men maken som påbörjade ett mc-kort i Frankrike blir sugen på mc varje sommar.

  • Lapinette

    EA - min busskompis satt bak på hojen i somras i hällande regn Stockholm - Öland - Stockholm. När hon kom hem tappade hon upp ett varmt bad! Själv tycker jag det är superhärligt att sitta bak men min erfarenhet innefattar shorts, t-shirt eller en festklänning på natten och utan hjälm. Så fort den där hjälmen kommer på så tycker jag att frihetskänslan försvinner (min fd pojkvän i Palermo hade en Kawasaki).

  • Lapinette

    kokisen - har inte Cissis nummer men väl Telis ... för hon ska väl också komma. Jag är antingen där för tidigt eller för sent ... min buss går bara var 15:e minut. Och så har jag laddat med en yoghurt för jag är superhungrig.

  • Lapinette

    EA - på Sicilien far man utan ... möjligtvis hjälm.

    AM - lycka till med luggen!

  • Lapinette

    AM - härligt att du fick din vilja igenom och tusen tack för presenttipsen. Har varit i leksaksaffären på Ö-malmstorg och köpt pennor, stämplar, armband, målarbok, klistermärken i form av princessor. Tror hon kommer att bli glad!

    BS - jovisst, pappa kommer för att maken föreslog samt betalade biljett åt honom (han hade bonuspoäng som snart skulle gå ut på Lufthansa). Han ska bo hos oss i 10 dagar.

    Är tillbaka från lunchen med två sprickfärdiga tjejer (kokisen och Frejis) samt den något mindre magen på Telis (men den börjar synas nu ) och så totalt fabulösa Cissi (där finns inte en tillstymelse till mage kvar).

  • Lapinette

    Så nu har damen från Soc ringt och vi ska dit på infomöte i nästa vecka. Hon tyckte vi hade skött det hela strategiskt med att redan ha stått i kö i 1 år .

  • Lapinette

    AM ... snart vet jag inte men det känns ändå som ett steg i rätt riktning . Så skönt med lite positiva vibbar istället för nervpress och återkommande nederlag.

  • Lapinette

    Hon hade dock en sak att invända mot (REDAN!!!) och det är att vi pratar engelska hemma. Barnet kommer att bli 3-språkigt vilket säkert är bra på sikt (sa hon) men jag tror det är bra om ni talar svenska om det är här ni har bestämt er för att bo. Jag skämtade till det (kanske dumt när man pratar med soc?) och sa att barnet och maken får lära sig svenska samtidigt. Sen nämnde jag inget om vad då bestämt er att bo?! Vi bor här nu men har inte bestämt något?! Något som jag tror att jag också ska utesluta i själva utredningen.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor