• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    ps - vad gulligt! Själv börjar jag mer och mer likna en skräcködla. Fast särskilt hårdhudad lär jag nog aldrig bli ... förutom gällande ämnet ofrivillig barnlöshet för där kan jag nog skälla tillbaka ganska så rejält.

  • Lapinette

    Ha, ha ... bäst att man aktar sig då! Nej, nu ska jag bomma igen och dra ut på stan innan det är dags för tvättstugan. Ha en bra kväll ps!

  • Lapinette

    Sweet - *asgarv* ?men i ditt fall spelar ju inte det ngn större roll ändå eftersom du uppenbarligen redan är hjärndöd!"

    Kängu ? kan vi få låna dig som referens när denna diskussion (språket) kommer upp i o m vår adoption?

    Ego men för en gångs skull inte OT för vi hänger väl på Bröllopstorget?! Ska lära min busskompis + blivande man dansa wienervals på måndag. Var tvungen att tjuvträna lite igår i väntan på att maskinen skulle bli klar i tvättstugan. Kul med bröllop!

  • Lapinette

    Vinkar till Liten! Lycka till med husletandet. Det påminner mig om att jag måste in och kolla på budgivningen på "vårt senaste hus" .

  • Lapinette

    BS - det stora problemet med att lära ut wienervals (eller egentligen nästan vilken moderndans som helst) är utrymmet. Nu ska vi vara hemma hos det blivande brudparet men jag är osäker på om de verkligen har tillräckligt med plats.

    Telis - vad härligt!!! Usch, får dåligt samvete för jag har inte kommit med någon plus eller minuslista. Är du fortfarande intresserad?

  • Lapinette

    Trodde jag läst ikapp allt men ändå missar jag inlägg. Skrivs de i samma stund som jag läser eller är jag så himla disträ.

    Frullan - vi har bara tagit det andra steget (första var att betala in anmälningsavgiften till AC) och bokat in oss för ett informationsmöte m a o vi vet i princip ingenting. Men jag har självfallet läst en del på nätet och kommit fram till att Sydkorea är det landet som är snabbast (just nu för sånt ändras ju hela tiden) och kön till Sydkorea är 2,5 år. För oss innebär det ett barn nästa vinter. Sen som sagt så kan sånt ändras under tiden och kanske blir vi förälskade i något annat land under resans gång och är villiga att stå lite längre i kö bara för att få från det landet.

    Gällande IVFandet så har jag noll motivation till att fortsätta. Känns så himla tröstlöst och jobbigt. Vill hellre leva och må bra och mitt dröm innebär inte att få vara gravid utan att bilda familj. Visst önskar jag fortfarande biologiska barn men jag är just nu inte beredd på att fortsätta år ut och år in med sprutor och dåligt samvete.

  • Lapinette

    muggles - stackare men skönt att du verkar bli av med det och att det inte är allt för smärtsamt!

    Cissi - har du brett ansikte??!!! Jag tror du skulle passa i vilken frisyr som helst... du som är ju oförskämt snygg! Och självfallet ska ni gå ut och äta. Boka något riktigt fint och så låter du maken betala .

    Har suttit i köket och fikat med chefen som är inne tillfälligt (han har opererats för cancer i juni) så jag har totalt missat - vem ska iväg på SPA?

  • Lapinette

    BS - det var en envis liten rackare!

    Liten - vill också se huset! Sitter och följer två budgivningar just nu. Den ena är kompisens lägenhet i Solna och den andra är förra veckans hus i Älvsjö (som nu är upp i över 5 msek).

    muggles - fin lampa! Vår lösning för lampa/or i vardagsrummet blev att sätt in spots istället och vi är jättenöjda. Vårt senaste projekt hemma är att fixa i hallen men det tog stopp i somras då vi väntar på hatt- och skohylla som det var 8 veckors leveranstid på!!! Det blir att fixa och dona i höst istället, först hallen och sen köket (riva ned tapet, måla om). Sen har vi ta mig sjutton varit i vartenda rum och fixat.

  • Lapinette

    Verkar som "alla" springer på ultraljud på Odenplan! Vad bekvämt (nära) OM jag nu hade blivit gravid!

  • Lapinette

    Piggelin - kanske blir det något foto på mig i helgen när det är baluns nere i Frankrike och om jag godkänner något av dem så lovar jag att lägga upp nya frisyren på FB. AM har ju redan varit modig, såg jag.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor