• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    I och för sig går jag alltid upp runt 6, men det brukar ta typ 3 timmar för mig att vakna till ordentligt... *svamlar*

  • kängu

    Kl 5????? Gå upp 3.50??!! Fy fabian vad hemskt!!
    Ja det är spännande, även om jag inte är helt säker på att jag vill ha jobbet. Vi får se vad det blir av det.

  • kängu

    Snaily, det är det jobbet som är i Gbg
    Skönt att det tanten "tantar loss", men tråkigt att det gör ont

  • kängu

    Tack för tumhållning! Tror dock inte jobbet är ngt för mig, och tror inte dom vill anställa mig heller Jag är nog lite för dyr för dom...

    Liten, det är super att kunna bära framåt när de är lite större! Ru älskar det nu! Det är en funktion jag saknar på min Beco faktiskt..

    Kokosen, hoppas det hjälper med mjölkfritt! Styrkekramar!!!!!! Det finns ju ett inlägg som man kan köpa till Ergon så det går att bära från start.

  • kängu

    Ore, rekommenderar att ha en bärsele eller sjal hemma från början. OM du får en bärbebis så är det ovärderligt... och det sista man vill göra (och orkar) precis efter förlossningen är att shoppa!

  • kängu

    Liten, Ru är en väldigt nyfiken och ganska tidig bebis så han trivs framåtvänd när han är vaken. Ska han sova däremot bärs han alltid inåt. Går inte att bära honom mot sig vaken- han blir vansinnig.

    Bebisar är ju olika och inte stöpta i samma form- därmed tror jag att det som funkar bra med en bebis inte nödvändigtvis funkar bra för andra. Jag försöker vara lyhörd för hur Ru vill ha det och bryr mig inte så mkt om hur man SKA göra. Sen kan jag tycka att det ser läskigt ut med väldigt små barn framåtvända i vagn, mest för att man ju inte kan se vad de håller på med... Men var och en gör ju som man tror blir bäst för sig själv och sin bebis.

  • kängu

    AM- Låter bra att testa ngt sånt så ni får sova på nätterna. Här är vi tillbaka i "somna i bärsele" på kvällarna. Vet egentligen inte varför men nu funkar det inte alls att somna i sängen längre. Nåväl, vi tar det lite varligt så löser det sig säkert snart. Skönt att Herr Hektor börjat äta bra!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor