• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Mugglsn, japp Ru följer med imorgon!

  • kängu

    Mugglan, tack för tipset. Jag lusläser det mesta på Growing People så jag har läst detta också För oss är det ju mest problem med själva insomnandet och komma ner i djupsömn. Det har varit bättre den senaste veckan dock så det kanske börjar ge sig lite!

  • kängu

    Nenne, håller tummarna fortsatt hårt för dig!!

    Vänner, låter mysigt med trädgården. Jag tycker det verkar underbart att ha fruktträd på tomten, om vi ngn gång skaffar hus ska vi definitivt ha det!

    Snorkis, jag visste inte heller detta med p-spruta. Det är ju förjävligt!! Ska träffa en kompis idag som jag vet tar det, ska berätta det för henne.

    Angående prev.medel, jag ska förmodligen sätta in hormonspiral om några veckor. Kan återkomma med utvärdering sen Enligt BM är det det som ger minst risk för ny graviditet, dvs det säkraste prev.medlet.

    EA- stora kramen!!! Det var snällt av dig att skjutsa maken så tidigt tycker jag. Hoppas han har med sig en fin present hem som tack

    Ego- Idag har jag min "barnlediga" dag. På schemat står jobb, förhoppningsvis klippning (om min frissa har tid), och sen en AW-öl med en kompis. Efter det kommer jag förmodligen vara galen av Ru-längtan och kasta mig på tåget hem

  • kängu

    Mugglan, tänkte skriva precis samma sak... just att det är jobbigt i början!! Det är mysigt OCKSÅ, men skitjobbigt MED!! Tror aldrig jag har gråtit så mkt och varit så totalt upp och nervänd som de första veckorna efter Ru kom. Det är först nu, när Ru börjar bli några månader som jag känner mig helt bekväm i föräldrarollen.

  • kängu

    Mugglan, ja faktiskt gjorde det det Känner mig bekväm och att jag "klarar" av det. Sen tror jag att jag säkert att det kommer utvecklas ännu mer... men tycker att det här att vara mamma har känts ganska naturligt från start. Det har mer varit andra saker runt omkring som strulat; amning, sömn etc. Jag har ju sån lyx att jag & maken delar på allt när det gäller Ru, när man ammar så är det ju svårt att dela det ansvaret och det tar ju mycket tid & kraft. Så jag har nog haft mer ork & tid över att "landa" i min föräldraroll än vad jag skulle haft om jag hade fortsatt kämpa på med en icke-fungerande amning. Du hade det ju skitjobbigt med amningen, och då tar det ju nästan all energi man har!!
    Jag tänkte på det igår, efter det vi pratade om på lunchen, just hur viktigt det är att ha en engagerad man när man får barn. Min egen far var totalt oengagerad, så jag är så j-vla glad att Ru har en sån underbar pappa.

    Gulle- Moa förresten

  • kängu

    förresten- fffffrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeddddddddddddaaaaaaaaaaaaaagggggg!!!!!
    jippie! :-d :-d :-d

  • kängu

    Åh vad jag blir irriterad på detta med stora- bokstäver- förbudet

    FREDAG!

  • kängu

    Snaily, vin är gott!!! Tröstkramar för minuset!

    Lappis, ni kommer att få adoptera det är jag helt övertygad om. Förmodligen var det ngt annat som inte riktigt stämde med det paret, har väldigt svårt att tro att man får avslag BARA pga att ena parten inte talar svenska.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor