• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM- Om knölen kommer o går är den säkert amningsrelaterad! Kanske ändå ska boka in en tid hos doktorn idag så att du slipper fundera på det mer?

    Frejis, tänk att du har så kort tid kvar, jag tycker det var alldeles nyss du blev gravid Bumsis är ett himla gulligt smeknamn förresten

    Liten, välkommen hem! Grattis till fina siffror och att ha fått kika på den lilla sötnosen.

    Frullan, skönt att se att du är tillbaka i din gamla vanliga form med maratoninlägg! Bra att du får fortsätta med psykoterapin!

  • kängu

    Snabbt inlägg:

    Koko, tänker på dig o känner igen mig massor! Kan det vara så att det är lite lite mjölk på kvällen o det är därför han vill amma konstant? (så var det för mig) Eller använder han dig som napp?
    I vilket fall så hoppas jag att det blir bättre snart. Du skulle ju kunna göra så på kvällen att när du känner att du inte orkar mer, så kan du amma en gång till o sen "toppa" med lite ersättning. Så du får lite paus! Det borde inte påverka produktionen nämnvärt. KRAMAR!

  • kängu

    Godkväll på er gullisar!
    Nu är jag på väg hem efter en hel dags jobbande, dvs en hel dag utan min lille prins. Och det har faktiskt varit skönt! Klart att jag saknat honom också, men det har varit skönt att få jobba och tänka lite och inte "bara" vara mamma. Och maken har tyckt att det har varit härligt att få ha Ru för sig själv. Alla nöjda alltså!

    Telis, låter som att du har det härligt!!

    Kokosen, hoppas som du skriver att det håller på att lugna ner sig med lillebrors sugbehov så att du slipper amma fullt så ofta. Kramar!!

    AM- Lyxigt med nystädad våning! (vad flott det låter att säga våning förresten, vi bor verkligen INTE i en våning utan i en lägenhet )

    Izzie, skönt med lite egentid!!

    Tinga, duktigt shoppat av dig o maken

    Ha en härlig helg alla, jag ska dricka ett glas rött när jag kommer hem för att fira att jag fick en riktigt bra lön på nygamla jobbet, väldigt nöjd är jag!

    KRAMAR!

  • kängu

    Lappis, jag har också en del Narvik/Lofoten tips om ni skulle vara sugna! Tror det är ganska perfekt att åka dit i augusti, med reservationen att det är mycket turister då, men det är det ju hela sommaren.

    Snaily, mysigt utflyktsmål!

    PB- Håller tummarna för att ni får vagnen såld! Myyyyysigt det låter med bageriet, och hela nya livet. Måste kännas lyxigt att få bo i ett sånt fantastiskt fint hus!!

    Ego- här ska vi snart kicka igång stora fixardagen. Sommarkläder ska ut i förrådet, höstkläder in, vi ska börja göra iordning Ru's rum så smått, avlopp ska rensas... PUST! Blir trött bara jag tänker på det. Dax att stänga av datorn o sätta igång!!!

  • kängu

    Hej hopp!

    Låter som att Mugglan har det härligt på holmarna *avis*

    Nenne *ropar* Vi saknar dig!!

    Piggis, grattis till dig o maken! Vi har snart varit tillsammans i 6 år, typ om en vecka eller så (maken har koll på datumet...)
    Jag vara bara barnet när jag o maken blev tillsammans inser jag nu när jag räknar tillbaka
    Har du tid med en lunch i veckan kanske? Tis eller tors passar mig och Ru.

    PB- Håller tummarna för att bilen går igenom!

    Lappis, fick den där "Rehab" med Amy Winehouse på huvudet när jag läste ditt inlägg...

    Nu ska jag snygga upp mig och sen ska jag och Ru bege oss in till staden och äta lunch med svärisarna som är på blixtvisit!

  • kängu

    Nämen Piggis, han är ju inte din make! *slår mig själv i huvudet* MANNEN skulle det ju vara förstås!

  • kängu

    Piggis, tänkte satsa på Rosencaféet! Nej här finns inte så många trevliga lunchställen
    Ååååh bröllopsplanering, kul! Skulle kunna gifta mig hur många ggr som helst tror jag (med samma man )

  • kängu

    Goder morgon i tråden!

    Har inte så mycket input runt kök...

    Nu ska jag läsa ikapp lite o se vad jag missat!

  • kängu

    Koko, man ska inte behöva ha det så! Har du diskuterat med BVC? Stora kramar till dig/er! Ni kan inte försöka ta varannan natt (sambon med utpumpad mjölk eller ersättning)? Du upplever inte att du har för lite mjölk, att det är därför han äter så ofta? Har du ringt och pratat med de på Amningshjälpen?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor