• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM- Ja bara mot sig. Vi använder den ju främst för sovande så då funkar det utmärkt eftersom Ru har väldigt svårt att skärma av sig o stänga av (vilket till viss del bidrar till hans svårigheter med sömnen). Annars är ju Babybjörnen bra när man vill kunna bära runt på barnet då det är vaket (just eftersom man kan vända det framåt).Vi har en sån också (säg vilket bärverktyg jag inte har??? )

  • kängu

    AM förresten, låter lyxigt med fredag=shoppingdag! Jag är väldigt shoppingsugen

  • kängu

    Snaily, jobbigt Hur har det gått för din make, har han hittat ngt jobb? Annars kanske det är läge att flytta på sig... Vet precis hur du känner, med rotlösheten och så. STORA kramar till dig!

  • kängu

    Mugglan, låter väldigt spännande med huset! Håller tummarna för att det blir som ni vill!!

    MSW- Mysigt med en gående A!

  • kängu

    Lappis, tycker du skriver klokt om adoption!!
    Så skönt det låter att du är lycklig!!

  • kängu

    Mugglan, haha ja det kanske vore ngt
    Det har gått liiite bättre med dagsömnen i helgen så förhoppningsvis blir det bättre. Sen måste jag också lära mig att jag inte kan kontrollera precis allting
    Just det, har glömt att maila dig men lunch är bestämt på tors kl 11.30 på Saluhallen Briggen!

    Cissi, tänker också på dig! Kika gärna in!

    Håller tummarna för Nennelainen!!!

  • kängu

    Och Mugglan, självklart ska vi vaccinera oss! Jag förstår inte riktigt motviljan mot vaccinationer öht. Tycker ärligt talat är det är ett korkat resonemang, såklart att det funkar att låta bli att vaccinera sina barn så länge alla andra gör det, då löper man ju ingen risk att drabbas eftersom sjukdomarna (röda hund etc) inte florerar här. Slutar man vaccinera kommer sjukdomarna tillbaka. Och det fanns ju ett skäl till att vi började vaccinera från första början! (Oj vilken utläggning, sorry)

  • kängu

    Telis, förstår dock att det känns lurigt med vaccinationen när man är gravid! Jag har inte alls läst på om det, men vad är rekommendationerna när man är gravid?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor