• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Godmorgon!

    Jisses, vad trött jag är idag *gäsp*
    Vet egentligen inte varför? Har sovit hyfsat inatt. Nåväl strax dags att väcka maken så jag får gå o lägga mig en stund igen.
    Trodde att två stora koppar kaffe skulle hjälpa men det verkar inte så...

    PB- Vilken spännande följetong det är med budandet! Håller tummarna!

    Hej Sweetan!

    Koko, visst är bärsjalen ovärderlig?! Ru bodde typ i den de första veckorna. Nu hatar han den, bara bärsele som gäller.

    Tinga, hur trivs ni i nya huset?

  • kängu

    Tinga, ja jag har lagt ner helt, fast inte av "fri vilja" riktigt. När jag trappade ner så tog det typ två dagar så var tuttarna helt torrlagda. Så nu är det bara ersättning som gäller. Kändes helt OK till en början, men nu har jag gott runt i funderat på det de senaste dagarna och insett att jag nog skulle behöva prata med ngn om det. Jag har så himla svårt att släppa det, tänker hela tiden att "jag kanske skulle börja amma igen..." fast jag vet att det bara var jobbigt på slutet. Dessutom mår Ru bättre på ersättningen, eftersom hans mage är känslig så är det bättre med ngt som är samma hela tiden till skillnad från bröstmjölken. OJ, nu blev det en hel utläggning här, sorry

    PB, fy vad läskigt

    Snaily, duktig korv Hoppas att undersökningen går bra idag!

    Lappis, härligt att ni haft det bra Jag har tyvärr ingen kontakt med min pappa, så tror jag kan förstå dina känslor rätt så väl.

  • kängu

    Åh Sweeet, låter superhärligt att få hem familjen igen! Tråkigt med jobbgrejen, men snart får ni ju åka på semester hela familjen!!!

    Ego- Jag älskar min man! Idag åkte han senare till jobbet för att jag skulle få sova ut, och när han väckte mig hade han gjort frukost och dessutom sövt Ru så jag kunde äta lyxig långfrukost i lugn och ro...

  • kängu

    Koko igen, Ru låg vid bröstet nästan hela tiden, var bara nöjd korta stunder efter amningen. Första gången han var riktigt nöjd var när vi gav honom ersättning. Men det är ju olika för alla!!

  • kängu

    Koko, aha jobbigt att inte liggamningen funkar. Har du någon riktigt skön fåtölj med fotpall som du kan sitta i? Om inte, köp en bums! Nu måste jag gå, Ru gnölar! Ska se om jag kan ta ut honom på en promenad i vagnen... Vagnen är fortfarande inte speciellt populär här, men det blir bättre o bättre! Innan bar jag Ru kanske 8-10 timmar om dagen, nu är vi nere på 4-5. Så det blir bättre!! Tänker på dig, skickar några styrkekramar!

  • kängu

    Mugglan, du anar inte hur skönt det är att veta att du har varit i samma situation. Jag har ringt till BVC nu och bett deras psykolog kontakta mig. TACK för sparken i arslet
    När är du då åker till holmarna, denna veckan? Skulle vara kul att ses för en lunch men förstår om du inte hinner!

    BS- Aquaria är ju supermysigt!! Har aldrig varit där med barn men utan

    Cissi, STORA kramar till dig!! Skit i städningen, gör saker som får dig att må bra istället!!

    Hej Nenne!! Kul att se dig här! Spännande med sprayandet och sprutandet och allt... (hm, det lät lite perverst det där... )

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor