• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    muggles, jaha, tio års försäkring mot byggfel, det visste jag inte. Vad kostar en besiktning då? Jag skulle nog hellre lägga dom pengarna på lite schysst inredning om man nu har en sån lång försäkring, det finns ju så mycket nytt man vill köpa när man flyttar. Men det kan ju vara dumsnålt också så sover ni bättre på natten med en besiktning så är det klart att ni ska göra en.

  • Telis

    Nu har AM tjatat på mig men vi får se om jag kan följa med på söndag. Vi har egentligen för mycket att göra hemma men om vi sliter ut oss alldeles på lördagen så är jag förtjänt av en brunch på söndagen.

    Jag har ingen stor mage så den är inte så mycket att se men den är definitivt större än AMs iallafall.

  • Telis

    Fast i morse var det -1 här så jag hade nog också paltat på Televinken om jag hade behövt.

  • Telis

    AM, förlåt min långa utläggning om min tråkiga familj på lunchen!

  • Telis

    AM, mja, ibland känns det som man sitter och berättar världens längsta och tråkigaste historia men att det är omöjligt att hejda sig. Man vill ju att den som (ev.) lyssnar ska förstå hela bakgrunden och så tar det en halvtimme för att komma fram till poängen.

    Lappis, ja det kanske går att klämma in en brunch ändå. Vi ska hyra bil i helgen så det gäller att passa på och göra allt som man måste ha bil till men samtidigt så kan man ju inte ta ut sig alldeles.

    Nu har vi iallafall bestämt oss för en bank och skickat in påskrivna papper och imorgon kommer tre olika mäklare för att värdera lägenheten och berätta hur dom hade tänkt sig sälja vår lägenhet, så det går lite framåt.

  • Telis

    Lappis, prata inte om våfflor!

    Piggelin, nej det blir nog inte en sån. Vi vill, vill, VILL men man måste ju tänka på vad som är praktiskt också. Även om barnvagnen går in så får man ju inte in något bagage och det känns dumt att köpa en bil för över 200.000 om man bara kan ha den i stan. Tråkigt men sant.

    Ska be maken fixa en magbild till galleriet.

    Heeeeeeej nenne!!!

  • Telis

    Ullfrotté är HEMSKT. Guud, vad det kliar!

  • Telis

    Jag är också ganska nöjd med mina paprikor. (Och så håller jag tummarna för EA lite i smyg.)

  • Telis

    EA, oftast (men inte alltid) så börjar man spreja på dag 21 (när ÄL är över) så om du får mens där i månadsskiftet november/december borde du börja spreja lite före jul. Så ÄP och sånt blir inte förrän framåt slutet av januari/början på februari kanske.

  • Telis

    ËA, jag tror att det skulle bli svårt. Man brukar ju spreja i nästan tre veckor och sen ta sprutor i 10-14 dagar som Lappis sa. Så om du började med sprejen tre veckor in i november så skulle du börja med sprutorna i mitten av december och då blir det tajt med 10-14 dagars sprutor till ÄP. Och då skulle återföringen definitivt komma runt jul eller i mellandagarna och då har klinikerna stängt. Men det är bara mina gissningar!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor