• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA - hur länge har ni försökt? Och en IVF behöver ju inte innebära att du inte kan köra upp samtidigt som jag förstår dig att det är skönt att koncentrera sig på en sak i taget.

    Snorkfröken - de flesta läkare rekommenderar sex varannan dag då spermierna överlever i flera dygn. Förstår att det känns frustrerande när man vill pricka in exakt dag men det ska räcka att ni hade sex i förgår.

    Ställer samma fråga till dig, snorkfröken - hur länge har ni försökt?

  • Lapinette

    Tempen stiger normalt dagen efter ÄL.

  • Lapinette

    snorfröken - ok, då är det ju knappast kört än även om det känns frustrerande. Som sagt, 80 % blir gravida inom det första året och 90 % inom två år.

  • Lapinette

    EA - om du gör IVF i vår ... så kan du ju även vara gravid i vår när du kör upp, i vilket fall som helst. Det bästa är nog att bara det komma som det kommer och försöka låta bli att planera så mycket . I know the feeling men faktum är att jag lärde mig tillslut.

  • Lapinette

    Oj 9:30 och först här inne!!! Sover ni?

  • Lapinette

    AM - grattis på bröllopsdagen i efterskott!

    Cissi - hoppas du hittar damen, frissan kanske vet vad hon heter?

    Angående åttlingarna så tycker jag det är högst egoistiskt att skaffa så många barn bara för att man vill bli känd och för att hon själv kände sig ensam som barn. Och vad är det för sjuk läkare som sätter in åtta embryon??!! Han borde fråntas sin legitimation.

  • Lapinette

    snaily - om det ändå känns stressigt och jobbigt så bestäm er för att köra igång efter nyår om inget har hänt innan dess.

    ego - hoppas regnmolnen drar bort för jag tänkte ta eftermiddagen fri för att hitta på något med pappa.

  • Lapinette

    BS - det beror nog på vädret, kanske en turistbåt eller Skansen men om det regnar något museum. Pappa får bestämma vad han vill se och göra. Jag hänger på!

  • Lapinette

    nenne - väntar på mailet trots din alzheimer .

    Normalt så fryser de bara in toppägg och efter långtidsodling så faller ju en hel del bort ... har jag märkt så det är nog inte så konstigt att det inte blev några till frysen. Förstår din frustration men du blev ju faktiskt gravid senast och det är ju mer än vad jag har blivit på 3 år ... för jag räknar inte utomkveds som en graviditet ... fast det kanske jag borde göra??!!

    Hur är det, står ni i adoptionskön utifall att (fast jag är helt övertygad om att denna gång kommer det att gå vägen ... vet att du inte vill höra några positiva inlägg så sticker bakom bokhyllan och gömmer mig nu).

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor