• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Behöver man skriva på när man ställer sig i kö?! Minns inte att vi gjorde det? Det enda vi (maken) gjorde var att betala in pengar till AC och därmed bli medlemmar och få en köplats (datumet). Svårare än så är det inte! Sen behöver ni inte ta något adoptionsbeslut nu och troligen behöver ni inte ta det heller men attans vad glad jag är just nu att vi redan stått i kön i 1 år och snart 3 månader.

  • Lapinette

    Vädret verkar ok så jag röstar för att hitta en outfit till söndag + promenera 8 km i rask takt. Städa kan du göra när det regnar.

  • Lapinette

    AM - enligt yr så ska det regna på lördag och söndag.

    BS - pappa ville åka till Fjäderholmarna så det gjorde vi. Själv tycker jag inte det är mycket att se där men han fick åka lite båt.

  • Lapinette

    AM - Alfhild är en kvinna. En dam som min mamma sydde till hette Alfhild. När hon var hemma och provade hos oss fick jag alltid en slant (obs jag var då liten). En snäll Alfhild .

  • Lapinette

    Ahhh... det var BS och inte AM som undrade?!!

  • Lapinette

    AM - nej vår Alfhild bodde ute i förorten där jag är uppväxt. Sorry, skriver precis som hon var död men det är hon inte. Bara lite väck i huvudet och bor numera på hem. Mamma var hennes förvaltare/förmyndare (eller vad det heter) ett tag men gav tillslut upp då damen ifråga hade noll koll och ringde på alla möjliga konstiga tider på dygnet och undrade saker.

  • Lapinette

    BS - låter otroligt jobbigt! Tror jag själv skulle nog slita mitt hår rejält om någon konstant sa emot och inte vill. Hör ibland vår grannes barn som skriker och skriker och ibland är det inte bara barnet som skriker utan även pappan. Nu har det nog lugnat ned sig, det var värst för ett år sedan.

    Pump, körde en omgång efter sommaren och kunde knappt sätta mig på toaletten dagarna efter. Nu har jag inte varit tillbaka så nästa gång lär göra lika ont. Går man inte kontinuerligt är det en pina varje gång. Har varit så mycket helgresor och besök så jag har inte kommit upp till min normala träningsdos utan bara kört 2 ggr i veckan och då prioriterat dansklasser.

    Om jag fortsätter på min specialitet ... att vara OT. Så blev det igår ytterligare en sen och blöt kväll hemma hos oss. Igår avverkade vi bl a diskussionen samurajer (jag tillhör visst en väldigt anrik och känd samurajätt) och vi hade inte bara en japan (pappa) hemma på middag utan två (en kompis också).

  • Lapinette

    BS - pappa är ute och spelar golf med sin japanska kompis och jag sitter lagom bakis och jobbar hemifrån. Ikväll ska vi till makens och min ena favoritrestaurang för att äta koreanskt och komiskt nog var det en av min pappas stamhak när han jobbade i de krokarna så när vi knatade förbi där i onsdags så gick han in och hälsade på ägaren som mindes honom!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor