Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Passionsblomman, jo vi har letat blomnamn men gett upp det. Vi har även letat släktnamn men inte kommit någon vart. Vi har nu funderat på namn på I men börjar ge upp det med. Plus letat igenom hela almanackan ett flertal gånger utan att fastna för något!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, för att båda tjejerna skulle ha förnamn som börjar på I, typ Iris och Ida, men det är inte viktigt alls, bara ett sätt att försöka hitta något namn vi gillar!

  • BrudSommar2006

    Men kan man inte säga att mannen av annan anledning redan utretts tidigare så att han redan vet att simmarna är OK?

  • BrudSommar2006

    Ore, har nog egentligen inget emot Irma, bara det att en av mina närmsta vänners dotter heter det så det känns taget, det är ju ett rätt ovanligt namn så det känns verkligen som att vi skulle kopiera om vi tog det.

    Inez är jag allergisk mot sedan svärmor i början inte kunde lära sig att hon hette Iris utan sade Inez många gånger innan det sade "klick" hos henne! Ett av barnen i mammagruppen hette så och det var många som sade fel på Inez och Iris där också.

    AM, åh nej, hoppas du inte blir sjuk! Det här med svininfluensan är jätteläskigt. Idag hade jag förresten tänkt mig att ringa till Svea vaccin eller vad de heter och fråga om de har fått in det vanliga influensavaccinet, vaccinerade mig förra året och skulle gärna göra det i år också, och i så fall om man fick vaccinera sig som gravid.

    På jobbet har de beställt handsprit till alla toaletter men det är sådan efterfrågan just nu så det är slut hos leverantören.

  • BrudSommar2006

    September, visst lär Iris bli sjuk en hel del i år också men det är absolut inte som förra året än i alla fall, borde inte bli det heller.

    Usch, två administratörer på mitt jobb (i olika roller och på olika avdelningar men vi är ju inte så många sådana personer så vi måste dessvärre träffas en hel del) har blivit sjuka i halsont och den ena ligger nu hemma i hög feber. Det känns som att det kommer bli svårt att värja sig mot alla sjukdomar runt omkring en snart och det verkar inte komma från Iris dagis.

    Idag fick vi en ny ryss på jobbet och eftersom jag råkade vara den enda personalaren där så fick jag ta hand om honom. Han lyckades knappt förstå vad jag sade och dessutom luktade han så jäkla illa att jag knappt stod ut. Lukten dröjde sig kvar långt efter att han gått också och han var in flera gånger, bläh. Ser inte fram emot att träffa honom igen imorgon.

  • BrudSommar2006

    Frejis, vi blev tillsammans den 12:e september för sex år sedan, ungefär samma sak! Fast i år är maken i USA så det är inte mycket att fundera på hur vi ska fira det.

  • BrudSommar2006

    Vi skulle gärna ha induktion men det känns inte så viktigt att vi vill lägga pengar på det just nu i alla fall. Vi hade nyligen satt in ny kyl/frys och diskmaskin i lägenheten när vi bestämde oss för att flytta så vi har fått vänja oss vid inte riktigt lika nya saker här i huset men vi får väl byta vid tillfälle, det är inget fel på dem i alla fall. Diskmaskinen är hyfsat tyst och vi kan köra den på kvällen när vi går och lägger oss, ingen pipsignal tack och lov, däremot tar den en himla tid, ett par timmar tror jag.

  • BrudSommar2006

    Usch, i morse blev Iris lurad och hon blev inte alls nöjd. Hon satte på sig sin ryggsäck och sade att hon skulle åka buss med pappa till jobbet så de två gick iväg till dagis och vi trodde nog båda att det var en lek, även fast vi sade att hon skulle gå till dagis, men när hon kom ett par meter från dagisgrinden insåg hon att hon blivit lurad och inte alls skulle få åka buss med pappa (vilket hon aldrig har gjort) och blev ledsen och ville inte gå in, stackarn. Sedan gav hon maken en ilsken blick och gick rätt in utan att säga hej då!

  • BrudSommar2006

    Hm, min chef vill att jag ska åka till Budapest i oktober, jag har räknat på det och det är typ en vecka eller två innan jag får reseförbud men det känns liksom inte bra att åka. Tror jag får slingra mig ur det faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Insåg just att jag är i vecka 22. Det låter ju mycket men det är lika förbaskat långt till januari för det.

    Hej Nenne! Har du tråkigt på jobbet? Jag har så mycket att göra att jag inte får någonting gjort och hänger här i stället, jag vet liksom inte i vilken ände jag ska börja.

    Har fått en jättelång och bra lista på blommor från en bekant, deras trädgård på landet är helt fantastisk, räknar inte med att kunna åstadkomma något liknande för jag tror inte att jag får gräva upp så mycket gräsmatta för maken men ska googla lite på hur de olika blommorna ser ut i alla fall.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor