Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Receptet antecknat! Fast den här helgen blir det inte för maken är ju som sagt inte hemma och svärföräldrarna är här istället, det blir nog äppel- och rabarberpajer så att vi får göra av med all frukt vi har istället. Kanske lika bra även om det låter gott för då hinner du in här och tala om hur det gick först!

  • BrudSommar2006

    Igår tog sig maken äntligen i kragen och tog sig upp på vinden för att leta efter alla saker jag bett honom leta efter länge nu. Så igår kväll hittade han mina shorts, mitt enda par som jag kommer i som gravid, de som jag skulle haft i somras när jag aldrig hittade några. Liiite sent kanske. Nåja, han hittade en del andra bra saker också som jag behöver nu så helt i onödan var det ju inte.

  • BrudSommar2006

    Nenne, hm, våra katter sover då inte på nätterna, de far runt som skållade troll, suck. Tur att Iris sover hårt.

    Lapinette, åh, jordgubbar, det lätt riktigt gott, men menar du färska? Var hittar man det nu?

  • BrudSommar2006

    Nenne, blir det långtidsodling den här gången också?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ni får satsa på större nästa gång ni flyttar så att det tar längre tid att fixa allt så att ni inte behöver flytta så ofta!

    Nenne, stort lycka till imorgon!

  • BrudSommar2006

    Koko, ja jag tror dessvärre att det är fullt normalt, suck. Jag var så avundsjuk på alla som skrev här att bebisen sov si och så många timmar i sträck och allt var så fantastiskt, Iris sov bara korta stunder och låg och snuttade typ jämt, hela dagarna och hela nätterna, själv fick jag aldrig sova. Tänk på att om ett år kommer du att ha glömt det här eländet, stor kram så länge!!! Ja, det är ju liten tröst nu förstås, älta på här du.

  • BrudSommar2006

    Koko, det enda är väl att jag är så inställd på att allt kommer att bli så mycket lättare den här gången och att vi ju inte kommer att få en Iris till att jag riskerar att sjunka djupt om det visar sig bli lika illa som sist!!!

  • BrudSommar2006

    Inte för att det fungerade att köra över trösklar med Iris men nu inser jag att vi faktiskt inte har några trösklar på bottenvåningen annat än in till toaletten och där får vi inte in någon vagn.

  • BrudSommar2006

    Här ber Mugglan om en update och ingen av oss som hängt här varje dag klarar det - däremot Telis som inte ens varit hemma klarar det galant!!!

    Tänk att man ska ha så mycket att göra på jobbet. Jag har inte haft tid att skriva på hela dagen. I och för sig så gick jag vid två för att influensavaccinera mig. Verkar inte som att någon annan tänkt på det, alla går och väntar på svininfluensavaccinet men jag tänkte att man kan väl lika gärna drabbas av vanliga influensan och bli lika dålig och det vaccinet har ju redan kommit för säsongen. Dock tur att jag skickade maken till Svea vaccin på Sveavägen igår för att höra om jag fick vaccinera mig för han som jobbade på deras filial här i förorten pratade knappt svenska och hade ingen aning. Fast när jag sade att jag pratat med dem på Sveavägen tyckte han det var helt OK att ge mig sprutan utan att kolla själv!

  • BrudSommar2006

    Nenne, det låter ju väldigt lovande!!! Då är det långtids igen som gäller då.

    Försökte fråga om Iris pneumockvaccin, hon skulle fått en tredje spruta under sitt andra levnadsår men vi glömde bort det och nu har hon ju gått några månader över men det bästa han kunde åstadkomma var att gräva fram en bipacksedel till något som kan ha varit rätt vaccin eller också inte och konstaterade att barn och vuxna skulle ha andra sprutan tre år efter första sprutan. Så antingen har de ändrat reglerna eller så läste han på fel lapp. Slå upp i datorn eller ringa någon och fråga låg inte för honom. Får försöka hitta informationen någon annanstans.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor