• Ore

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Muggles: Låter som att jag kan börja läsa boken direkt när den kommer alltså, när jag helt enkelt tycker att det är dags att ta det lugnt

    Har du lust att skicka länken till lägenheten? Vill också se träd och sånt

  • Ore

    Aaaah, skulle ju svarat både mugglan och vänner, angående bokläsningen

    Lappis: Bortsett från regnet och tårarna så verkar helgen ha varit trevlig Öl är gott!

    Jag har nu druckit upp de flaskor med alkoholfritt jag hade i kylen, så nu hoppas jag att det inte dröjer så länge innan jag får smaka äkta vara igen.

  • Ore

    Muggles: Snygg lägenhet Alla detaljer kanske inte är helt i min smak, men helheten är super! Kommer passa superbra att flytta in alla möbler i nya huset också, tror jag!

    Är det förkylningstider? Jag har (peppar, peppar) klarat mig än så länge... Om det är för att förkylningen tar litet längre tid på sig att hitta ut till vischan återstår att se. Maken ska på kurs nu i början av veckan, någonstans i trakterna kring huvudstaden, så han kanske har med sig den hem...? *hoppas inte*

    Krya på er, alla ni krassliga!

  • Ore

    Vill också se Bumsisbild i galleriet!!!

    Snorkis: Tumhållning här med...

    Hoppas, hoppas på en plusvåg!!! Och i denna förhoppning så ingår DEFINITIVT att Nennes tant slutar trilskas, kommer som hon ska och sedan försvinner och håller sig borta ett bra tag framöver!!! Hoppas även jättemycket för Snaily, EA, PB, B fru L, och inte minst gosnosen - för visst var det väl ÄD-dags snart???

    koko: Låter jobbigt, hoppas att både Conny och lillebror nu håller sig friska, så att det blir litet mer vanliga rutiner, och inte en massa extrajobb.

    Nä, nu får jag nog fortsätta jobba. Hade knappt hunnit sätta mig ner efter att ha kommit från lunchen, innan de ringde och sa att jag akut behövde gå och kolla ankommande gods för att ev. stoppa lossning pga kvalitetsavvikelse. Suck... Skickade min vikarie istället

  • Ore

    Välkommen Hattis! Usch för MF och MA. Men det finns ju ett snacksaligt exempel här i tråden på tredje gången gillt Hoppas att du följer samma spår! Passar för övrigt alldeles utmärkt, vi har ju bestämt att det är dags för en ny plusvåg. Fast du ska förstås få minus först, innan det är dags för ett nytt plus...

    Vickan: Låter jobbigt att få tag på vaccin. Hoppas du lyckas!

    Oj, nu låter det sirener utanför på gatan. Brandbilen...

    Jag får nog vaccin imorgon, på besöket hos BM. Har iaf bestämt mig för att ta det, vilket inte kändes helt givet.

    Piggelin: Man KAN inte göra allt på jobbet, även om man vill. Det är inte meningen att du ska må dåligt av att jobba. Tråkigt att ha en lam chef dessutom, du kan inte försöka ta ett snack med chefen ändå och hjälper inte det får du gå ett steg högre upp...? Ta hand om dig, och kom ihåg att för rättvisans skull så får du inte göra av med all din energi på jobbet, den måste fördelas till familjen också!

    Apropå chefer, så var det en chef på den andra stora producerande avdelningen på mitt jobb, som slutade hux flux nyligen. Gick på dagen... Gissa om det skvallras runt detta.

    MSW: Två veckor kan kännas både kort och långt... Strutstaktiken är inte fy skam i alla fall, åtminstonde inte för ett tag

    Snaily: Jag har minst ett halvdussin kompisar som är grymt avundsjuka på snön, och som hade vallat skidorna för en månad sedan och hunnit minst sju pass vid det här laget (Riktigt så fanatisk är inte jag när det gäller längdskidor, inte än i alla fall...) Backar tycker jag annars bara om när det går litet lagom uppför, allt annat går så otäckt fort med min brist på teknik.

  • Ore

    Nenne: Hjälp vilka svåra frågor du ställer? Du har ingen kort, snärtig och åtminstonde på gränsen till rumsren svordom att kalla bloggen för?

    Och medan du väntar på att komma igång med bloggen, så kan du ju om du vill få lura litet på en ny trådstart...? Om jag räknat rätt så lever denna i en dryg vecka till eller så.
    (Och än är vi ganska långt från 10 000 inlägg )

  • Ore
    nennesjuttioåtta skrev 2009-10-19 21:58:48 följande:
    näjjje, är det så snart???jag har ju börjat förut, kan inte du skriva en start?
    JAG????? Hjälp, prestationsångest modell värre än värst.... Ni andra har skrivit så BRA trådstarter... Jag kan fundera litet på det...
  • Ore

    PB: Usch, låter jobbigt... Men jag håller med om att det är grov generalisering att säga att barn alltid hittar nya kompisar jättelätt, för det är inte alltid sant.

    Min syster flyttade med sin son när han gick i 3:an, men det var litet andra omständigheter, så jag tror faktiskt att han var mest lättad över flytten, pga andra skäl. Och att han kom in bra i nya klassen - det var också jämnare könsfördelning i klassen, och han flyttade inte alls lika långt heller...

    Låter heller inget vidare att det är du som hela tiden stöttar de andra, men inte har någon som stöttar dig. Hoppas att det ordnar upp sig. Sambon kan ju leta efter annat jobb - lättare när man är på plats. Sonen vänjer sig säkert, och förhoppningsvis så får även du nya vänner, och ett nytt jobb! Och gärna även nya vänner genom mammagrupp på nya orten!!! (Håller tummarna!)

  • Ore

    Gaaah, långt inlägg som försvann.

    Wikipedia gav tre olika alternativ för spikning. Såvida inte BS börjat extraknäcka med delgivning, så gissar jag på att det är denna typen: sv.wikipedia.org/wiki/Spikning_(akademisk)

    Muggles: Håller också tummarna för att det blir en rejäl budgivning!

    Ego: Har varit hos BM. De kan inte avgöra hur pyret ligger, så det blir UL imorgon. Först hade jag litet panikgråt eftersom de började prata om att jag skulle fasta från en viss tid, ifall det blev akut KS. Och enda tiden jag kunde få var imorgon, och då hade jag fått kalla hem maken från hans kurs. Vilket inte hade varit någon större fara så sett, men samtidigt hade det känts litet fånigt... Han körde upp, och hade med ett antal kollegor i bilen, och OM det visar sig att pyret ligger som det ska och det blir typ 2 min UL, så hade det känts litet snopet att han behövt ordna hem sig i all hast...

    Har sedan dess muntrat upp mig med att barnvagnen kommit. Pappa fick hjälpa mig att hämta ut den, nu står den här ihopmonterad, och är jättefin. Jag är NÖJD!

  • Ore

    Äh, slutet på länken hamnade på raden efter???

    Men ni fattar nog ändå, ni är ju inte dumma någon av er

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor